Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Upptäck de bästa Motorola-mobilerna att investera

Motorola är ett populärt och konsoliderat varumärke i Brasilien, som erbjuder en rad smartphonealternativ. Om denna mångfald är positiv är den också ansvarig för att skapa tvivel om vilken enhet man ska köpa, särskilt bland människor som inte är vana vid att följa marknadslanseringar så noga.

Därför kommer vi genom hela denna artikel att diskutera några av huvudmodellerna från Motorola 2021. Det kommer att diskuteras mer grundläggande modeller, mellanliggande och några som anses vara de bästa av märket idag. Syftet är att hjälpa ditt val genom att göra dig mer medveten och se till att du hittar det du letar efter i en mobiltelefon.

I den här artikeln hittar du:

Motorolas bästa telefoner 2021

För närvarande har Motorola flera olika linjer. Därför är det viktigt att veta lite om dem innan du fattar ett beslut. Nedan kommer dessa rader att presenteras kort.

01. Moto E: Detta är en nybörjarlinje, som har några intressanta funktioner och ett överkomligt pris;

02. Moto G: Mycket traditionellt, detta är en linje av mellanliggande enheter. Den kombinerar bra prestanda med ett inte för högt pris;

03. Moto One: Detta är en experimentell linje och dess skillnader är kopplade till frågor som kameradesign;

04. Moto Edge: Det är märkets premiumlinje och har sina bästa teknologier. Men de är dyrare enheter.

Nedan kommer några modeller av varje linje att kommenteras.

motorcykel E

Bland mobiltelefonerna i E-linjen som förtjänar att lyftas fram finns Moto E7 Plus, som kan köra dagens huvudapplikationer och har ett 5 000 mAh batteri med två dagars hållbarhet vid måttlig användning.

Utöver det går det även att lyfta fram Moto E6i, som kommer med Android Go, en version av operativsystemet för enheter med lägre konfigurationer. Exakt av den anledningen ger den en bra prestanda även utan att ha absurda inställningar.

Moto G

Moto G60 är en del av linje 10 i denna familj av mellanprodukter. Det är den perfekta enheten för dem som vill ha avancerade funktioner men inte vill spendera mycket. Dessutom är det värt att notera att det är utmärkt för den som är van att spela.

För den som letar efter en lång batteritid är Moto G9 Power bland de bästa i märket. Enligt tillverkaren kan enhetens laddning vara i upp till 60 timmar.

motorcykel ett

Motorola One Fusion är den idealiska enheten för dem som gillar mobiltelefoner som är olika designmässigt. Den har en dold främre kamera, som sitter inuti själva enheten. Så närhelst användaren vill ta en selfie dyker kameran upp.

När det gäller processorn kan man säga att den har en utmärkt prestanda både för vardagsbruk och för applikationer som kräver mer av mobilen.

motorcykelkant

För den som letar efter de bästa telefonerna på marknaden är Motorola Edge 5G XT2063 ett självklart val. Det är en version som utnyttjar Motorola Edge Plus och upprätthåller alla funktioner som till en början gladde allmänheten, som de böjda kanterna.

Batteriet är dock lite mindre och kameran lite sämre. Därför är höjdpunkterna på grund av processorn, lagringen och RAM-minnet.