Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Upptäck de 8 bästa Telegram-botarna du kan använda nu

DE telegram är bättre än WhatsApp i vissa saker. En av dem är Telegram-botarna, som utför olika funktioner som att skapa omröstningar, få nya bilder och mycket mer. De fungerar som miniappar i Telegram.

Låt oss se mer hur man använder dem och några av de bästa som har fantastiska funktioner för grupper.

I den här artikeln hittar du:

Vad är bots för Telegram och hur man använder dem

Bots kan hjälpa till att göra grupper mer interaktiva och intressanta. Det går att använda dem till många saker som redan har sagts och det är inte svårt att använda dem. Men innan vi tittar på detta, låt oss förstå lite mer om dem. Det finns två typer av bots. De som du kan använda i vilken konversation som helst, och andra som du behöver för att öppna en konversation med själva boten som om det vore en person.

Vissa bots är designade för att hjälpa administratörer och gruppchefer. Så nu när vi förstår grunderna för bots, låt oss se hur man använder dem och sedan hur man lägger till dem i grupper. Följ steg för steg nedan för detta.

  1. Ange ditt telegram och tryck på förstoringsglas som finns i det övre högra hörnet.
  2. Skriv botens namn med @ före namnet.
  3. Var försiktig eftersom det kan finnas dubbletter, tryck på boten och det är det, nu kan du använda den och prata med den som om det vore en person. På så sätt hjälper han dig.

Nu när du har lärt dig var du ska leta efter boten och hur du använder den, låt oss se hur du lägger till den i grupper.

  1. Navigera till gruppen du vill lägga till boten till.
  2. Tryck på gruppnamnet och välj alternativet Lägg till medlem.
  3. Sök efter boten med @ före namnet.
  4. Tryck på boten och nu kommer den att finnas i gruppen.

Nu när du vet vad en bot är, hur man använder den och hur man lägger till gruppen, låt oss se de bästa som garanterar fantastisk funktionalitet.

1. @gif

Den första av botarna för Telegram är en av det slag som inte kan prata med den som person. Du kommer bara att kunna använda den om du skriver @gif i meddelandefältet. Precis som namnet säger, hjälper den här boten dig att hitta gifs att skicka till gruppen.

gif bot är en av de bästa telegrambotarna

Så fort du skriver kommandot visas redan vissa gifs för dig. Men om du vill göra en sökning, skriv kommandot och sedan vad du letar efter. Följ exemplet nedan för att bättre förstå hur det fungerar.

på bilden ser vi telegramhundsökningsboten

Alla älskar gifs, ännu mer om det handlar om djur. Använd den här boten nu i dina grupper och ha de bästa gifs för att interagera med dina vänner.

2. @combot

combot är en bra bot för gruppledning

@combot är en bot riktad till grupper, den har huvudfunktionen att hantera och ta hand om alla dina grupper. Kom ihåg att för att fungera måste du lägga till den i en grupp. Med denna bot kommer du att kunna bekämpa spam, radera innehåll snabbt, blockera oönskade meddelanden och observera gruppstatistik.

Denna statistik visar nivån av interaktion för varje person i gruppen. Så du kan bestämma om du vill ta bort eller behålla personer i gruppen. Den här boten har ännu fler funktioner om du betalar för den.

3. @spotybot

spotybot låter dig lyssna på musik i grupper

Tänk om du kunde lyssna på Spotify-låtar i din grupp? Detta är möjligt med Spotybot, men det fungerar inte som du förväntar dig. Du kan söka efter låtar med den här boten och skicka 30 sekunder av den i gruppen och sedan en länk med hela låten. Det är inte svårt att söka efter musik på den, skriv bara @spotybot och namnet på låten direkt efter.

Genom att klicka på länken kommer du till hela låten. På den här länken kan du se omslaget till originalalbumet, detta kan hjälpa dig att komma ihåg låtar du missat. Det är annorlunda genom att du kan chatta med boten som du skulle göra med en person, eller använda den i en konversation.

4. @drwebbot

kontrollera filer för virus med drwebbot

Är du i en grupp där folk skickar många länkar, dokument, videor och bilder? Du kanske misstänker att dessa saker kan ha virus och skada din mobiltelefon. Med @drwebbot kan du kontrollera filer och länkar för att se till att de är säkra och inte skadar dina enheter. Denna bot måste läggas till i grupper för att den ska fungera korrekt.

5. @skeddybot

skeddy meddelar dig om viktiga händelser

Föreställ dig hur bra det skulle vara, om det fanns en bot som skulle påminna dig om dina viktiga saker, i själva Telegram. Vi kan säga att denna bot verkligen existerar och heter @skeddybot. Du kan lägga till honom i en grupp som medlem och schemalägga en händelse. Alla i gruppen kommer att varnas på det inställda datumet så att ingen glömmer eller kommer för sent. Utöver dessa funktioner gör boten många andra saker som du kan utforska.

6. @rösta

votebot skapar omröstningar för beslutsfattande

Har personer i din grupp problem med att välja var de ska äta lunch, eller till och med efter ett möte vet inte folk i företaget vilket beslut de ska ta? Vid dessa tillfällen kan det hjälpa att fatta ett beslut att ta en omröstning och jämföra resultaten. @vote-boten gör det möjligt att skapa dessa omröstningar och låter alla enkelt rösta. Ha kul och skapa diskussioner med svårbesvarade enkäter.

7. @gamebot

gamebot har en rad lätta spel för skojs skull

Vi har sett många Telegram-bots som gör många saker. Låt oss nu titta på en som låter dig spela spel med vänner på själva Telegram. Spelen är lätta så de fungerar bra, men de har vissa begränsningar, så tro inte att de är spel, men du kan fortfarande ha kul.

8. @storebot

storebot bot-butik

Gillade du Telegram-botarna vi har sett hittills? Kanske är du fortfarande inte nöjd med det du har hittat. Använd sedan @storebot bot för att hitta den bästa för dig. Det är en botbutik där du kan hitta den bästa för dina behov. Du kommer att använda den här boten som om den vore en person, du pratar med den för att hitta nya bots.

avslutande

Vi hoppas att den här botsguiden för Telegram har hjälpt dig att välja vad du verkligen behöver. Av alla vi har sett här, vilken gillade du mest? Vilket kommer du att använda från och med nu? Låt oss veta i kommentarerna.