Upptäck 20 slumpmässiga webbplatser för att distrahera dig själv med din tid

Vill du roa din tid med mycket olika saker? Vid dessa tillfällen kan åtkomst till slumpmässiga webbplatser fylla mycket av din tid. Så vi har sammanställt de 20 bästa och konstigaste sajterna här, så att du kan ha kul medan du njuter av tiden.

I den här artikeln hittar du:

Topp 20 slumpmässiga webbplatser

1. Den värdelösa webben

det första alternativet erbjuder flera slumpmässiga webbplatser

Den här sidan kan vara slumpmässig, men den är välkänd. Han är ansvarig för att ta dig till andra slumpmässiga webbplatser. De flesta av webbplatserna du omdirigeras till är värdelösa, men du kan spendera ett par timmar på att ha kul på det.

2.Hacker Typer

Om du har sett hackerskärmar i filmer kommer den här sidan verkligen att glädja dig. Den återger hackers datorskärmar så att du känner dig som en. För att ha kul med det, gå bara till webbplatsen och sätt den på helskärm, denna helskärm kommer att vara möjlig att lura vem som helst.

3. Skuggig URL

Vill du skrämma dina vänner? Denna slumpmässiga sida kan vara bra på detta. Det gör absolut vilken webbplats som helst till en misstänkt länk. Så du kan skicka vilken webbplats som helst till dina vänner, antingen på din mobiltelefon eller på din dator, och den kommer att bli rädd när det ser ut som om den har ett virus där. Men inget av detta kommer att vara sant och du kan få många skratt.

4. Håll käften och ta mina pengar

spendera pengar på denna sida

Vet du inte vad mer du ska lägga dina pengar på? Denna slumpmässiga sida kommer att rekommendera värdelösa saker eller beroende på dina utgifter kan det till och med vara användbart. Du kommer att se massor av saker att spendera dina pengar på, saker som får dina ögon att gnistra.

5.Ankor är bäst

Gillar du ankor? Lyssna sedan på bruset från några, blandat med olika färger och ljus. Du kommer definitivt att ha roligt när du distraherar din tid.

6. Den trevligaste platsen på Internet

Vid det här laget måste du känna dig ensam. De flesta av oss är det, men den här sidan får dig att må bra, som om du är på den bästa platsen i världen. Få tillgång till den och känn en stark kram från flera personer.

7.Moodil

lyssna på naturens ljud

Gillar du natur och avkopplande ljud? Moodil är en fantastisk sida som kan hjälpa dig att känna inre frid med naturen. Få tillgång till det och koppla av mycket.

8.Free ris

Vill du hjälpa välgörenhet på ett enkelt sätt? Få tillgång till Free Ris, och svara på några frågor. Varje svar omvandlas till 10 riskorn som doneras till välgörenhet.

9. Död pixel kompis

Kontrollera om din datorskärm har några döda pixlar. När du kommer in på den här sidan gör du flera sajter och du är säker på att allt är ok.

10.Väggbas

Om du vill se flera bakgrundsbilder att använda, gå bara till denna sida och välj vilken som är bäst för din dator eller mobil.

11. Klicka på Spel

ha kul på klickspel

Vill du spela spel? Click Games har en mängd för dig, välj kategori, genre och vad du gillar mest. Spendera timmar med spelen den erbjuder.

12. Cookieklicker

Tjäna flera poäng genom att klicka på kakan. Med förbigående av klicken tjänar du medaljer och till och med prestationer.

13.QWOP

Spela lopp med din dator eller vänner, med endast datorns tangentbord.

14.Sporcle

Tänk med det här spelet och kör bort tristess som finns i ditt huvud.

15.HabitRPG

Skapa ett RPG baserat på ditt liv och dina vanor, du kommer att ha mycket roligt med den här sidan.

16. Mint

Kontrollera dina utgifter och undvik utgifter med hjälp av hanteringsmetoden som webbplatsen erbjuder.

17.Gränssnittslyft

hitta vackra tapeter

Vill du använda fler slumpmässiga bakgrundsbilder? Den här webbplatsen erbjuder flera alternativ för dig att använda.

18. Instruktioner

Du behöver instruktioner med något, men du vet inte vad det är. Instructables ger instruktioner för allt i ditt liv.

19.Taste Dive

Vill du hitta fler saker som är gemensamma med din smak? Använd den här webbplatsen, informera om dina huvudsakliga smaker och hitta flera saker gemensamt.

20. Beroendeframkallande tips

Den här sidan ger dig tips om absolut allt, sök bara så hittar du det.

Relaterade Artiklar

Back to top button