Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Upplever du problem med låsskärmens känslighet med din iPhone 12 mini? Du är inte ensam!

Fick du tag på en iPhone 12 mini? Om så är fallet, hur är din låsskärmskänslighet? Jag frågar eftersom många rapporter från Reddit-användare, MacRumors-forummedlemmar och fler pekar på olika problem med beröringskänslighet när de är på låsskärmen.

Eftersom iPhone 12 mini är en så superkompakt enhet kan de allra flesta av dess ägare använda telefonen i enhandsläge utan problem. Vissa människor upptäcker dock att handenheten inte skulle låsa upp när du sveper uppåt från botten av låsskärmen. Att försöka trycka på ficklampan eller kameraknapparna på låsskärmen gör heller ingenting, vilket indikerar att det finns ett problem med låsskärmens känslighet på iPhone 12 mini.

MacRumors tillägger:

Det är för tidigt att säga om detta är ett hårdvarufel med någon iPhone 12 mini eller ett programvarufel i iOS 14. Mina pengar ligger på mjukvarusidan. Om det vore ett maskinvarufel skulle beröring fungera i hela systemet, men det här problemet verkar vara isolerat till låsskärmen. Jag förväntar mig fullt ut att Apple ska fixa detta irriterande fel med en läglig uppdatering av iOS 14.2.1.