Uppdatering av Windows 11 kommer att gÄ snabbare tack vare sina smÄ patchar

0 Shares

MĂ„natliga uppdateringar kommer att vara upp till 40 % mindre

Över tid, Windows 10-uppdateringar har vĂ€xt mycket. Detta beror pĂ„ att alla patchar Ă€r “kumulativa”. Det vill sĂ€ga, utöver de nya korrigeringarna innehĂ„ller var och en av korrigeringarna alla tidigare korrigeringar sĂ„ att alla datorer alltid Ă€r uppdaterade, i sĂ€kerhet och kvalitet, Ă€ven om de inte har installerat en tidigare korrigering.

Uppdatering av Windows 11 kommer att gÄ snabbare tack vare sina smÄ patchar

Ju större uppdatering, desto lÀngre tid tar det att ladda ner och desto lÀngre tid tar det att installera och komma igÄng pÄ din dator. För att förhindra att detta fortsÀtter har Microsoft gjort Àndringar i uppdateringssystemen och, som de har bekrÀftat i den officiella Windows Update-konto , dessa kommer att vara upp till 40 % mindre Àn vad vi har sett hittills.

5. Windows 11 kommer att fÄ kumulativa mÄnatliga sÀkerhetsuppdateringar som Àr upp till 40 % mindre i storlek Àn kumulativa Windows 10-uppdateringar.

Bild

Inledningsvis förblir uppgraderingsplanerna desamma som alltid. Med andra ord kommer Microsoft att slÀppa en sÀkerhetsuppdatering den andra tisdagen i varje mÄnad och en kvalitetsuppdatering i slutet av mÄnaden. De sÀkerhetskorrigeringar , förutom att vara obligatoriskt, kommer att innehÄlla den senaste kvaliteten, kumulativa patchar för att uppdatera datorn och korrigera fel.

Dessutom kommer Windows 11 bara att fÄ en funktionsuppdatering per Är. Det hÀr Àr de stora uppdateringarna som kommer packade med Àndringar, nyheter och nya funktioner. Och vi kommer ihÄg att var och en av versionerna av Windows 11 kommer att ha 24 mÄnaders support, istÀllet för de 18 mÄnader som vi nu har med Windows 10.

Vi kan veta hur lÄng tid det tar att uppdatera Windows 11

En annan av Àndringarna som Microsoft har förberett, och som redan kan testas i Insider-versionerna av Windows 11, Àr att vi frÄn och med nu kommer att kunna veta hur lÄng tid en uppdatering tar att installera innan vi installerar den. NÀr en patch har laddats ner och installerats pÄ datorn, genom att starta om frÄn Windows Update kommer vi att kunna veta hur lÄng tid det tar att installera det .

Aktualiseringstid för Windows 11

Förutom att kunna se nÀr datorn kommer att vara ur funktion i Windows Update, kommer Microsoft ocksÄ att visa den för oss i menyn pÄ knappen för att stÀnga av datorn. PÄ liknande sÀtt som vi kan göra i Windows 10, frÄn den hÀr menyn kan vi vÀlja om vi vill uppdatera och stÀnga av eller starta om, eller stÀnga av eller starta om utan att installera uppdateringarna, vilket passar varje ögonblick bÀst. Men inom avstÀngningsalternativen kan vi se hur lÄng tid det kommer att ta.

Tiempo installerar uppdateringar av Windows

PÄ sÄ sÀtt kan vi vÀlja, eller göra det just nu (om vi inte kommer att behöva datorn vid det tillfÀllet), eller skjuta upp det till en annan gÄng.

0 Shares