Uppdatering av iPhone 5s iOS 9.0.1: 10 viktiga detaljer

0 Shares

IOS 9.0-uppdateringen är bara en vecka gammal men den har redan ersatts med något nytt. Igår lanserade Apple en iOS 9.0.1-uppdatering och idag vill vi ta en titt på de viktigaste sakerna att veta om iPhone 5s iOS 9.0.1-utgåvan.

I september bekräftade Apples tre iOS 9-uppdateringar. Den första, iOS 9.0-uppdateringen som rullades ut förra veckan med nya funktioner, förbättringar och korrigeringar för en lång lista med enheter inklusive iPhone 5s flaggskepp från 2013.

Den andra uppdateringen är iOS 9.1-uppdateringen som för närvarande är i beta. IOS 9.1-uppdateringen kommer att vara företagets första milstolpe iOS 9-utgåva och det kommer att bli en spännande uppgradering för alla iOS 9-användare.

Den tredje iOS 9-uppdateringen är iOS 9.0.1-uppdateringen som sköt ut till iPhone 5s och andra enheter ur det blå den 23 september. IOS 9.0.1-uppdateringen är inte lika stor som iOS 9.0 eller iOS 9.1 men det är ändå en viktig uppdatering.

iPhone-5s-iOS-8.4-3

Istället för nya funktioner ger iOS 9.0.1-uppdateringen buggfixar för iOS 9-problem, inklusive ett problem som förhindrar att larm och timers går ut. Det är en uppdatering som vissa iPhone 5s-användare har installerat och en som andra kommer att upptäcka under de kommande dagarna.

När vi drar oss bort från släppdatumet börjar vi läsa bättre om de viktigaste sakerna att veta om programvaran. Med det i åtanke vill vi ta en titt på vad vi tror att iPhone 5s-användare behöver veta om iOS 9.0.1-utgåvan.

Tänk på dessa när vi marscherar in i oktober mot iOS 9.1-utgåvan.

iPhone 5s iOS 9.0.1 Prestanda

iPhone 5s iOS 9.0.1 Prestanda

Uppdateringen av iPhone 5s iOS 9.0.1 är nu 24 timmar gammal och hittills har vi inte sett eller hört om några katastrofiska eller utbredda problem som plågar iPhone 5s prestanda.

Batteriets livslängd checkar ut, anslutning (från vår begränsade testning) fungerar bra, och vi har inte stött på några problem med applikationer men vi har hört att vissa människor har problem med appuppdateringar och App Store. Det är ungefär detsamma som iOS 9.0.

Medan vår iPhone 5s iOS 9.0.1-uppdatering fungerar bra har resultaten blandats för andra användare, och det är därför du verkligen behöver gräva in för att avgöra om iOS 9.0.1-uppdateringen och dess korrigeringar är nödvändiga för dig.

Några platser att titta på inkluderar YouTube, Apples diskussionsforum och Apple-centrerade webbplatser som MacRumors-forum. Gräva in feedback och fatta ett beslut. IOS 9.0.1 går ingenstans.

0 Shares