Uppdatering av en PC Classic

Uppdatering av en PC Classic

Med år av framgångsrika produkter bakom sig är Cherry utan tvekan den mest välrenommerade tillverkaren av mekaniska omkopplare för datortangentbord. Företaget uppfann praktiskt taget den mekaniska tangentbordsomkopplaren, och deras första produkter – under patentskydd vid den tiden – lämnade monteringslinjerna för över tre decennier sedan. Samtidigt tillverkar Cherry inte bara tangentbordsbrytare, utan otaliga artiklar, allt från grundläggande elektroniska delar till kompletta detaljhandelsprodukter. Under den senaste marknadsboomen för mekaniska tangentbord släppte Cherry också flera egna tangentbord för detaljhandeln, som MX Board 6.0 som vi granskade förra året.

Idag tar vi en titt på Cherry G80-3494 MX Board Silent mekaniskt tangentbord. Det här tangentbordet är ett särskilt intressant föremål att granska eftersom det snarare än att vara en helt ny design, är en ny upprepning av en klassisk design, som följer i fotspåren av de ursprungliga ikoniska tangentborden i Cherry G80-3000-serien som har cirkulerat i decennier. Till skillnad från de flesta tangentbord som vi vanligtvis recenserar, är Cherry G80-3494 MX Board Silent inte ett tangentbord som marknadsförs direkt mot spelare eller ens konsumenter i allmänhet – det är snarare ett tangentbord som har designats för arbetsytor, med tonvikt på kontorsanställda , offentliga datorer (kiosker, skolor etc.), och för applikationer där tillförlitlighet är av yttersta vikt (medicinsk utrustning, styrsystem etc.).

Cherry G80-3494 MX Board Tyst mekaniskt tangentbord – Viktiga funktioner och specifikationer

  • Mekaniska svarta eller röda skaft MX Tysta nyckelbrytare är klassade för 50 miljoner manövrering för att tåla tuffa miljöer och säkerställa lång produktlivslängd
  • Patenterad brusreducering med en integrerad 2-komponents skaft minimerar buller upptill och nertill
  • N-Key rollover: Samtidiga operationer med upp till 14 nycklar utan några spökeffekter
  • Självrengörande kontakter, damm- och smutsresistent
  • Full QWERTY-tangentlayout i full storlek 18,5 tums formfaktor
  • USB 2.0-gränssnitt eller PS/2 med adapter
  • 104 nycklar
  • PC & MAC-kompatibel över USB

Förpackning och paket

Cherry levererar G80-3494 MX Board Silent i en enkel svart kartong utan krusiduller. Med undantag för företagets logotyp finns det praktiskt taget inga konstverk på kartongen, inte ens marknadsföringshype. Lådan verkar ha utformats enbart för att ge tangentbordet fraktskydd. Cherry paketerar ingenting tillsammans med detta tangentbord, bara själva tangentbordet finns i kartongen.

Relaterade Artiklar

Back to top button