Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Universellt omtyckta blockpusselspel för Android och iOS

Det finns flera genrer av spel som spelentusiaster föredrar i onlinevärlden. Vissa föredrar till exempel överlevnadsspel eller adrenalinpumpande actionspel, medan andra tycker om häpnadsväckande pusselspel. Om du gillar att få ditt sinne att arbeta hårdare än vanligt, kommer du att njuta av blockpusselspel.

Det enklaste sättet att förstå blockpusselspel är Tetris. Om du har spelat det klassiska spelet Tetris vet du redan spelets utmaningar. Även om det inte kommer att falla block från toppen av skärmen, har spelet omarbetats på olika sätt för att tillgodose de förändrade kraven från spelare. Oavsett om du använder en Android eller iPhone, listas några av de bästa blockpusselspelen nedan. Bläddra igenom och gör ditt val.

Block Puzzle Jewel

Block Puzzle Jewel är ett livfullt, färgstarkt och underhållande pusselspel som liknar det traditionella Tetris-spelet. Spelet anses vara ett av de bästa mobilspelen du kan ladda ner. Spelet kommer att hålla dig sysselsatt i timmar.

I spelet kommer du att se geometriskt formade block falla ner från toppen av skärmen. Du måste ta reda på hur du arrangerar blocken för att bilda linjer, och linjerna är tydliga. Spelets mål är att skapa linjer så att utrymmet rensas och du kan fortsätta spela. Om spelplanen är fylld och det inte finns mer plats kvar kommer ditt spel att vara över.

Spelare måste rensa alla ädelstensbrickor horisontellt eller vertikalt för att vinna. Du måste också få de högsta poängen för att dominera resultattavlan. Du kan använda boosters och andra verktyg för att klara alla nivåer och slå ditt höga poäng. Även om spelet verkar okomplicerat med enkla kontroller, är det utmanande att bemästra.

MPL Block Pussel

MPL Block Puzzle är ett annat spel som liknar det klassiska Tetris-spelet. Istället för att block faller från toppen av skärmen kommer du att märka tre bitar av block som dyker upp samtidigt på skärmens undersida. Du måste placera alla tre blocken innan ytterligare tre block dyker upp.

Till skillnad från Tetris har spelet en nedräkningstimer. Så varje spelsession varar i cirka tre till fem minuter, och inom den tiden måste du göra det högsta för att slå din verkliga onlinespelare. Dessutom pågår det turneringar och strider på spelplattformen. Om du är säker på dina färdigheter och kunskaper kan du snabbt rensa horisontella och vertikala linjer för att slå motståndare, och du kan delta i turneringar. Dessa turneringar erbjuder lukrativa kontantpriser och belöningar. Ladda ner blockpusselappen om du vill lära dig mer eller börja spela.

Block Hexa Puzzle

Block Hexa Puzzle är ett annat populärt och välkänt blockpusselspel. Spelet har sexkantiga pjäser, och dessa pjäser är mycket mer irriterande för hjärnan än rektangulära eller fyrkantiga block.

Målet är att passa varje pjäs för att klara varje nivå. När du går framåt kommer du att få fler färgglada sexkantiga bitar, och det är en sann utmaning att få plats med bitarna. Du kan dock inte rotera de sexkantiga blocken.

Eftersom det inte finns någon gräns för det här spelet kan du ta dig tid att lösa pusslet. Det finns tusentals nivåer att välja mellan, och ju mer du spelar, desto mer kommer du att förbättra dina färdigheter.

Epic pussel

Jigsaw Puzzle Epic har över 10 000 pussel, och nivåerna är indelade i flera kategorier. Appen låter också spelare lösa pussel ur sina bilder. Du måste välja dina favoritbilder från ditt galleri och slutföra pusslet.

Pussel 100 dörrar

Förbättra dina problemlösningsförmåga genom att spela Puzzle 100 Doors. Spelet erbjuder ett omfattande utbud av pusselutmaningar, och för att komma ut ur huset måste du lösa pusslen.

I det här spelet är spelare instängda i ett mystiskt hus, och den enda utvägen är genom att lösa pusslen. Du kommer att möta olika svårigheter, inklusive dolda föremål, logiska pussel och pussel.

Woodblock Pussel

Wood Block Puzzle är ett annat spel som liknar Tetris. Spelet är ett enkelt blockpusselspel, och du måste flytta träklossarna horisontellt eller vertikalt för att lösa pusslet.

Rulla bollen

Roll the Ball är ett fantastiskt spel för fans av gridlock och labyrintpussel. Spelet erbjuder nya vändningar och utmaningar för att testa spelares mentala förmågor baserat på det traditionella brickproblemet.

Det skulle vara bäst att skjuta plattorna för att skapa en passage för stålkulan att passera. Du måste se till att bollen rullar smidigt till utgången, annars vinner du inte spelet.

Spelet stimulerar sinnet och ökar även ens smidighet. Dessutom är spelet känt för att förbättra hand-öga-koordinationen. Spelet har flera lägen, inklusive multiplayer.

Avblockera mig Free

Avblockera mig Free är en av de mest populära typerna av blockpusselspel som du kan ladda ner. Spelet kan hjälpa dig att döda tid och hålla dig engagerad.

Spelet är känt för att hjälpa till att utveckla kognitiva och problemlösningsförmåga. Dessutom kan spelet verka litet, men det kommer med ett adrenalin-rusande pusselleverans. Om du behöver ge din hjärna ett träningspass kan du ladda ner det här spelet.

Poängen

Hur många av dessa har du redan laddat ner och spelat?

Dessa pusselspel är bra för din mentala träning och håller dig sysselsatt i timmar. Du kan till och med tjäna pengar. Så gör ditt val och ladda ner.