Ungerska Grand Prix 2020: Information om tid, TV-kanal och livestream

0 Shares

Hur man tittar på den ungerska Grand Prix: Kval var ett lopp mellan Hamilton och Bottas, där den förra tog utmärkelsen. Red Bull hade en kvalificeringssession att glömma med Verstappen nere på sjunde plats och Albon gjorde inte ens en topp-tio. Racing Point säkrade andra raden och Williams hade en fantastisk session och fick båda bilarna i andra delen av kvalet. Med en våt start på loppet och Verstappen kraschar på väg till nätet kommer den ungerska Grand Prix att vara väldigt intressant att titta på.

Vår guide förklarar hur du kan fånga helgens ungerska Grand Prix-action, inklusive kanaler och tider för brittiska övningar, kval och naturligtvis huvudevenemanget. Plus, hur man live streamar allt och håller dina data säkra.

Här är det ungerska GP-tävlingsschemat (alltid GMT) på Sky Sports F1:

Fredag ​​17 juli

  • 9.30 – Välkommen till Weekend Live
  • 10:00 – Ungerska läkare öva en
  • 13.45 – Ungerska läkare övning två

Lördag 18 juli

  • 10.45 – Ungerska läkare övning tre
  • 14.00 – Ungerska GP-kvalet (även på Sky Sports Main Event)

Söndag 19 juli

  • 12.30 – Grand Prix Sunday Live
  • 14:10 – DET UNGERSKA GRAND PRIX
  • 20.00 – Full omspelning av Grand Prix i Ungern

Om du är en Sky-prenumerant kan du ställa in på Sky Sports F1, Sky Sports Main Event och Sky One. Du kan också titta på åtgärden utvecklas genom att använda Sky Go-mobilappen utan extra kostnad. Här är några snabblänkar som hjälper dig:

Om du gillar att streama innehåll online är det viktigt att du också skyddar din privata data när du surfar på nätet. Det är enklare än någonsin för hackare att infiltrera i ditt nätverk och stjäla din personliga information, men inte med ett VPN till hands. Vi har testat flera VPN här på Trusted Reviews och handplockat de bästa VPN-erbjudanden som är tillgängliga just nu för din bekvämlighet.

Om du inte är Sky-kund, men desperat inte vill missa helgens action, kan du hämta ett NOW TV Sports Pass, som ger dig tillbaka antingen £ 9,99 (för ett dagspass), £ 14,99 (för ett veckokort). Week Pass är uppenbarligen det bästa värdet för F1-fanatiker, speciellt om du har ett gratis schema både lördag och söndag.

NU TV Sky Sports Week Pass

För att fånga kvalificerade höjdpunkter på Channel 4 startar programmet kl 18.45 på lördag. För loppets höjdpunkter på söndag, ställa in kanalen kl 19. Du måste gå till den vanliga sändningskanalen eller webbplatsen All 4 som länkas nedan för en on-demand-tjänst:

Alternativt kan du titta på åtgärden med mobilappen All 4:

0 Shares