Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Undersökning visar att 85 % av amerikanska tonåringar äger en iPhone; 88 % säger att en iPhone kommer att bli deras nästa telefon

Baserat på den senaste undersökningen äger många tonåringar i USA en iPhone. Och goda nyheter för Apple: ännu fler säger att de planerar att köpa en iPhone som nästa telefon.

Det är baserat på Piper Sandlers halvårliga “Taking Stock With Teens”, som tog resultat från 5 200 tonåringar i USA. Undersökningen täcker en hel del mark, inklusive att lära sig om hur tonåringar känner om ekonomin i allmänhet, vad som är första prioritet för att spendera pengar och till och med deras syn på miljön och kritiska frågor som den pågående globala coronavirus-pandemin. Men naturligtvis fokuserar vi på iPhone här.

Enligt Piper Sandler äger 85 % av tonåringarna för närvarande en iPhone. Dessutom visar undersökningen att 88 % av amerikanska tonåringar tänker göra en iPhone till sin nästa telefon. Dessa är rekordnivåer för iPhone-ägande baserat på Piper Sandlers undersökningsdata.

Jämför iPhone-ägandet med förra årets undersökning, då det avslöjades att 83 procent av tonåringarna ägde en iPhone då, och 86 procent hade för avsikt att göra en iPhone till sin nästa enhet. Och det är också värt att notera att Piper Sandlers undersökning ser majoriteten av de svarande inom högre inkomstklasser (medianinkomsterna var $65 600). Det genomsnittliga utbudet av svarande var 16 år.

Mer än 50 procent av amerikanska tonåringar äger AirPods, och 18 procent av tonåringarna säger att de planerar att köpa ett par Apples riktigt trådlösa hörlurar inom det närmaste året.

Du kan kolla in hela undersökningen hos Piper Sandler nu.