Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Unc0ver för TV-jailbreak för Apple TV uppdateras till en andra beta

Igår lanserade unc0ver Team den första unc0ver för TV v5.1.0 beta, vilket gör det möjligt för Apple TV-ägare på den senaste versionen av tvOS att jailbreaka sin Apple-märkta set-top box. Nyheten kom bara några dagar efter att unc0ver fick stöd för iOS och iPadOS 13.5.

Tidigt på onsdagsmorgonen publicerade emellertid unc0ver Team en andra betaversion av unc0ver för TV v5.1.0. Tillkännagivandet delades tidigt på onsdagsmorgonen via den officiella unc0ver Team Twitter-sidan:

Vad vi kan ta reda på är unc0ver för TV v5.1.0 beta 2 en relativt liten uppdatering, men den både möjliggör stöd för tvOS 12.4 och innehåller ett antal namnlösa buggfixar.

Det bör nämnas att unc0ver för TV beta 2 är en separat gaffel från det traditionella unc0ver jailbreak-verktyget för iPhones och iPads. På grund av detta finns den på sin egen version av unc0ver-webbplatsen dubbad .

Om du vill installera unc0ver för TV-jailbreak på din Apple TV kan du följa de detaljerade stegen i vår handledning som visar hur sidan laddar appar till Apple TV för att göra det. Kom dock ihåg att det här är en betaversion, och om du är ny på jailbreaking kan du vilja vänta tills en stabil release.

Har du laddat ner den senaste unc0ver för TV beta ännu? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.