Ucraft recension av webbplatsbyggare

0 Shares

DAGENS BÄSTA HANDLINGAR

Ucraft är ett utmärkt webbhotell som gör det enkelt att bygga din egen webbplats. Webbplatsen är mycket enkel att använda – du kan titta på exempel på olika mallar, kolla priser och uppgraderingar och enkelt hitta inspiration genom att titta på andra framgångsrika webbplatser som skapats med Ucraft.

Även uCrafts gratiserbjudande innehåller massor av funktioner

Planer och priser

Den kostnadsfria versionen av Ucraft har SSL -säkerhet, obegränsad bandbredd, upp till 15 sidor och tillgång till Google Analytics. Du kan använda den så länge du vill och har fortfarande många mallalternativ att välja mellan. En potentiell nackdel är bristen på tillgång till den flerspråkiga funktionen – du kommer inte att ha möjlighet att ändra språk för din webbplats som du gör i betalversionerna. Du kommer inte heller att kunna lägga till teammedlemmar som kan redigera, hantera eller bli ägare till webbplatsen med dig. Andra saknade funktioner inkluderar användningen av Google och anpassade teckensnitt, medlemsfunktioner, e -handel och datahantering. Men för en gratis tjänst känns Ucraft som en lämplig introduktion och en bra språngbräda.

De tre betalda planerna är kända som Pro Website, Pro Shop och Unlimited. Pro -webbplatsen är värd $ 10 per månad när du betalar årligen. Det är en markant förbättring från den fria versionen och inkluderar obegränsade sidor, SEO-verktyg, designerhjälp, bloggverktyg, det flerspråkiga alternativet och inbäddad HTML, CSS och JS för att lägga till mer funktionalitet på din webbplats. Det innehåller också ett e -handelsverktyg, så att du kan sälja upp till 15 olika artiklar.

Som namnet antyder introducerar nästa plan som heter “Pro Shop” många användbara funktioner i din webbutik. Du kan nu sälja upp till 1000 produkter, inklusive digitala varor. Du kan sälja på Facebook, Instagram, Amazon och eBay, har över 50 olika betalningsmetoder och levereras med en övergiven kundvagn. Du kan få denna plan för $ 21 per månad när den betalas årligen.

Unlimited erbjuder alla Ucrafts funktioner, inklusive att ta bort alla begränsningar för antalet produkter du kan sälja, tillåta upp till 10 GB per digital fil, och ger dig Square POS -integration. Bortsett från det är nästan alla funktioner desamma som för Pro Shop -planen. Obegränsad kostar $ 69 per månad när den betalas årligen.

Du kan prova någon av dessa planer gratis i 14 dagar. Ucraft kommer inte ens att be dig om din kreditkortsinformation, vilket visar deras förtroende för deras produktportfölj.

Välj din preferensmall och börja bygga ditt onlineimperium

Komma igång

Så snart du klickar på “Starta prov”, kommer du till mallavsnittet. De är uppdelade efter kategori, till exempel Business, Personal, Fashion, etc., och du har också en populär flik, men det är svårt att bläddra igenom dem alla. Bristen på en sökfunktion är också en besvikelse. Men själva mallarna ser bra ut, och om du har tålamod kan du kolla in dem alla och välja den som passar bäst för dina behov.

Även om du kan ansluta ett domännamn till ditt konto och till och med erbjuds ett gratis (i ett år) när du betalar för en av planerna, behöver du inte ett för att komma igång: ta bara en underdomän gratis (dvs. , a. URL som slutar med [mydomain].ucraft.site). Slutligen, när du har angett ditt namn, din e-postadress och ett lösenord, och din 14-dagars provperiod börjar.

Redigera när du går, dra block och element till din sida – allt är väldigt enkelt

Gränssnitt

Ucrafts gränssnitt är lätt att navigera och baseras på konceptet block och element. Sidofältet till vänster erbjuder dig alla verktyg du behöver. Hitta den du gillar, dra den till huvudförhandsgranskningsavsnittet och du är klar.

Alla element är helt anpassningsbara, med kontextuella popup -verktyg som visas när du klickar på ett redigerbart avsnitt.

Alla Ucraft -mallar har anpassningsbara inställningar, så din webbplats anpassas automatiskt för att passa alla enheter, oavsett om den syns på en telefon, surfplatta eller skrivbord.

Funktioner

Dra och släpp -gränssnittet är väl implementerat, och det är ganska enkelt att lägga till ett nytt element på din sida: när du drar det markeras områden i din förhandsgranskningsavdelning, så att du vet var det kommer att sättas in när du släpper musknappen (det finns alltid en ångra -knapp om du sätter den på fel ställe).

Integrationen med andra tjänster som Disqus, Evenbrite, SoundCloud och Instagram till exempel är också välkommen. Det finns ett språkbytesverktyg och möjligheten att bädda in anpassad HTML om du behöver.

Du har tillgång till ett stort antal bilder

När det gäller bilder kan du inte bara lägga till dina egna, utan du har också tillgång till Ucrafts gratis lagerbilder, liksom Canva. Vi kunde dock inte hitta några bildredigeringsverktyg.

Två Ucraft -funktioner som särskilt sticker ut är dess teamhanteringsinställningar och det flerspråkiga alternativet, som alla nås via instrumentpanelen.

Med teamhanteringsinställningarna kan du lägga till andra redaktörer, administratörer eller ägare för att dela hanteringen av din webbplats.

Det flerspråkiga alternativet gör det enkelt för webbplatsbesökare att välja vilket språk de föredrar att surfa på din webbplats i. I alternativet “Pro -webbplats” finns en mängd avancerade funktioner, inklusive en “kassavagn”, delningsknappar, en nedräkning om du vill lägga till ett och diskussionsforum.

Blogga är känd som artikel och erbjuder dig en bra plattform för att uttrycka dina tankar

Bloggar

Bloggning är känt som “Artiklar” i Ucraft, men principen är exakt densamma: du skriver, lägger till bilder, ställer in kategorier, schemalägg publicering, etc. Allt du kan förvänta dig av ett vanligt bloggverktyg kan du enkelt hitta här, inklusive ansluta till Disqus för att aktivera kommentarer om varje del.

Bläddra igenom alla tillgängliga element och dra dem till din sida

E -handel

Arbetet med baksidan av din webbutik sker via instrumentpanelen. Därifrån kan du organisera dina inställningar och hantera dina produkter. Bulkimportfunktionen är till exempel utmärkt, i likhet med andra kompetenta online -butiksbyggare som vi har sett tidigare. Du kan använda CSV-, XCart- och LiteCommerce -filer, ha möjlighet att ordna om de angivna kolumnerna och till och med ta bort dem helt och hållet, vilket leder till stor flexibilitet när du migrerar data över.

Du kan också lägga till produkter en i taget om du föredrar det. Gränssnittet är mycket lätt att förstå. Vi gillade särskilt alternativet för massuppdatering, så att du kan göra ändringar av alla produkter på en gång, vilket kan vara en bra tidsbesparing.

Lägg till ytterligare funktioner i din butik med olika appar (vissa är gratis, andra måste betalas för)

När det gäller att få betalt är standardalternativen för betalningsgateway Stripe och PayPal, men du har möjlighet att ansluta till andra om du föredrar det. Det finns också en välsorterad Apps -sektion, som låter dig lägga till ytterligare funktioner på din webbplats, till exempel live chattar, kampanjer och specifik analys, för att bara nämna några.

Slutlig dom

Ucraft är lätt att använda, erbjuder ett stort antal väldesignade mallar och innehåller en gratisversion utan dolda avgifter, vilket innebär att Ucraft har en mängd olika planer om du är ny på att bygga en webbplats eller redan har erfarenhet för att passa dina behov.

Du har också tillgång till ett stort bibliotek med stockbilder och ikoner, tillsammans med exempel på framgångsrika webbplatser byggda på Ucraft för inspiration. Tjänsten är otroligt enkel att navigera och dra-och-släpp-funktionerna gör byggandet av din webbplats snabbt. Det kostnadsfria alternativet är en mycket välkommen funktion, och Ucrafts 14-dagars gratis provversion på alla dess planer är ett bra sätt att ta reda på om det här är rätt webbplatsbyggare för dig.

Du kanske också vill kolla in fler av våra köpguider för webbhotell:

DAGENS BÄSTA HANDLINGAR

0 Shares