Ubisoft vill göra en Assassin’s Creed i GTA Online-stil

Ubisoft vill göra en Assassin’s Creed i GTA Online-stil

En oändlig värld baserad på Assassin’s Creed

Assassin's creed valhalla

Ledtrådarna kommer, hur kan det vara annars, genom Jason Schreier, som har publicerat en serie detaljer i nästa fantastiska Ubisoft-projekt i Bloomberg, som skulle få namnet Assassin’s Creed Infinity. Tydligen skulle Montreal- och Quebec-lagen vara inblandade, och de skulle försöka tillhandahålla en speltjänst med liveevenemang på samma sätt som GTA Online eller Fortnite gör till exempel.

Tanken är att istället för att lansera ett spel som sedan lägger till DLC: er, skulle de direkt fokusera på en ny onlineplattform där alla studior kunde komma in för att skapa ett spel i ständig utveckling och kunna leverera olika upplevelser under hela året. upprätthålla kärnan i spelet.

Projektet existerar

Det intressanta är att mer än att vara ett enkelt rykte om de många som anländer dagligen är det information med stor vikt, eftersom Ubisoft själv har bekräftat att Assassin’s Creed Infinity finns (under utveckling), men överraskande föredrog de att inte gå in på detaljer.

Schreiers artikel talar om en enhetlig struktur när det gäller lag, så vi kommer inte längre att ha Montreal-utvecklare fokuserade på ett spel (Valhalla) och Quebec-utvecklare på ett annat (Odyssey). Här tänker och arbetar alla samma sak.

När kommer det att meddelas?

Tyvärr står vi inför en av de alltför för tidiga ledtrådarna som inte uppmanar oss att tänka på en överhängande lansering, eftersom man talar om att Assassin Creed Infinity inte kommer fram fram till 2024, så beväpna dig med tålamod och fortsätt njuta av de nuvarande leveranserna, som inte är dåliga alls.

Är det spelet vi vill ha?

Mördarens trosbekännelse

Titlar som Fortnite eller GTA Online-förslaget har visat sig vara riktiga guldgruvor för deras utvecklare, men det engagemang som krävs av det tekniska teamet är mycket stort, och det påverkar ibland arbetsförhållandena för varje lag.

Till allt detta måste vi också lägga till det ständiga engagemanget som spelaren genomgår för att kunna hålla sig uppdaterad med alla utgåvor och historien som spelet föreslår, i princip blir spel som absorberar all ledig tid som vi har kvar för att spela video spel. Är det vad vi vill ha? Det är uppenbart att Ubisoft bara söker den ekonomiska fördelen för sitt arbete, men vissa användare kanske inte går med på att se detta faraoniska projekt starta en ny etapp i Assassin’s Creed-sagan. Vad tror du?

Relaterade Artiklar

Back to top button