Ubisoft avslöjar Avatar: Frontiers of Pandora | Betrodda recensioner

Ubisoft höll en stor överraskning i slutet av sin E3-presentation: ett spel baserat på den mest intäktsfulla filmen genom tiderna, Avatar.

Avatar: Frontiers of Pandora kommer att anlända nästa år på PC och nästa generations konsoler, och Ubisoft säger att det kommer att bli ett första personers action-äventyr i öppen värld utvecklat av Massive Entertainment. Det är en av företagets egna studior, och den ansvarar för sådana som Ground Control, Far Cry 3 och The Division.

“Det finns ytterligare en spännande sak som vi skulle vilja visa dig idag”, säger Ubisofts grundare Yves Guillemot och introducerade spelet. “Det är en glimt av den fantastiska resan som väntar dig på en av de vackraste men farligaste platserna, väckt till liv med den senaste versionen av vår Snowdrop-motor.”

Snowdrop är Ubisofts egen motor och finns i en ganska varierad uppsättning spel, allt från The Division till South Park: The Fractured but Whole. Medan du kanske tror att det gör spelet potentiellt ganska skalbart var Ubisoft ganska tydligt att spelet skulle komma till PC och nästa generations konsoler, utan att nämna PS4, Xbox One eller tyvärr Switch. Istället är den inställd på att visas på PC, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Stadia och Amazon Luna.

“I den här nya, fristående historien, spela som en Na’vi och ge dig ut på en resa över västra gränsen, en aldrig tidigare sett del av Pandora”, skrev Ubisoft och lade till lite mer kött i benen. “Utforska en levande och reaktiv värld bebodd av unika varelser och nya karaktärer, och tryck tillbaka de formidabla RDA-krafterna som hotar den.”

Du kan se den extremt vackra trailern för dig själv nedan för att se om du kan hämta fler ledtrådar om hur spelet faktiskt kommer att spela när det startar 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button