Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Twitterati-trender #BoycottNothing & #DearNothing: Vad har ingenting gjort fel?

Ämne: Twitterati-trender #BoycottNothing & #DearNothing: Vad har ingenting gjort fel?

Carl Pei’s Nothing lanserade sin första smartphoneprodukt igår i form av Nothing Phone 1. Evenemanget startade 20.30 IST och avslutades inom en timme. Igår var Nothing Phone 1 trendig på Twitter under hela dagen innan den lanserades, men efter lanseringen är trenderna som dök upp långt ifrån uppmuntrande. Ingenting har varit trendigt på Twitter med hashtags- #BoycottNothing & #DearNothing, som båda är kritiska till något varumärket har gjort. Läs vidare för att veta vad som verkligen har hänt.

https://twitter.com/iamprasadtech/status/1546893031802273792

Tydligen började sådana negativa trender mot Nothing efter att en YouTuber som heter Prasad lade upp en video på sin kanal “Prasadtechintelugu” och hävdade att företaget inte har skickat Nothing Phone 1 till sydindiska Youtubers för granskning. Den tekniska recensenten påstår sig ha bett Nothing om en recensionsenhet men nekades en och sa att den inte kommer att ges till sydindiska Youtubers. Du kan se den här videon här.

Efter hans påstående började Twitterati trolla nystartade varumärket på Twitter med #BoycottNothing & #DearNothing. Många Twitter-användare började be indiska konsumenter att inte köpa Nothing Phone 1 för att visa sin solidaritet med de sydindiska recensenterna. Här är några tweets som visar den indiska allmänhetens känslor.

Vissa personer påpekade att Nothing Phone 1 tillverkas i den sydindiska delstaten Tamil Nadu och att detta beteende av företaget är skamligt. Den tekniska granskaren har också hävdat att inte bara Ingenting, utan många smartphoneföretag inte uppmärksammar recensenter på tamil, telugu, malayalam och kannada.

Vår uppfattning:

Inget varumärke med rätt sinne kommer att göra ett uttalande som det som YouTuber hävdar. När det gäller en recensionsenhet är det ett varumärkesförökande att bestämma om de vill dela en recensionsenhet på en individ eller inte. Att ventilera ut mot varumärket en för att inte dela en recensionsenhet är inte rätt.