Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Twitter ska vräkas från kontoret på grund av obetald hyra

Krediten tog slut i mars 2023 och inga betalningar har gjorts till hyresvärden sedan dess. Man tror att hyresvärdet för detta kontor är cirka 27 000 USD per månad, vilket ger en känsla av summan som Twitter är skyldig. Målnumret för vräkningen är 2023CV30342 i Boulder District Court.

Enligt rapporten upptäcktes ett separat fall av en obetald räkning på 93 504 USD i obetalda avgifter till ett städföretag under insamlingen av detaljerna i vräkningsfallet.

Twitter i kaos

Detta senaste meddelande om vräkning är bara mer dåliga nyheter för Musk i en rad dålig press för företaget sedan hans kontroversiella övertagande i oktober 2022.

Trots att Musk tillkännager Linda Yaccarino som den ny vd för Twitter i maj, som nyligen avslöjade sin vision för “Twitter 2.0”, har den sociala medieplattformen haft en svår tid på senare tid.

Företaget har upplevt en 59 % nedgång i annonsförsäljningen från år till år och en nedgång på 30 miljarder dollar i värderingen på mindre än ett år. Samt kontrovers kring hans beslut att skära ned föräldraledigheten från 20 till bara två veckor.

Det rapporteras att sedan Elon Musk köpte Twitter har dess personalstyrka minskat med svindlande 80%. Detta beror på uppsägningar, uppsägningar och frivilliga uppsägningarsom avlivar totalt cirka 6 000 anställda.