Twitter säkerhetsläge blockerar missbruk så att du inte behöver. Betrodda recensioner

0 Shares

Att bli viral på Twitter har några oväntade biverkningar. Sådan är diskursens giftiga natur, en populär tweet kan också lämna sin skapare öppen för hundens övergrepp.

Så, Twitter har lanserat en ny Safety Mode -funktion som syftar till att blockera det bullret innan du utsätts för det. Om funktionen är aktiverad blockeras konton som tweeterar kränkande eller hatiska kommentarer som svar automatiskt i en vecka.

Oroa dig dock inte, det påverkar inte dina vänners förmåga att förolämpa dig och kommer att respektera befintliga relationer.

I ett blogginlägg skriver Twitter: ”Säkerhetsläge är en funktion som tillfälligt blockerar konton i sju dagar för att använda potentiellt skadligt språk – till exempel förolämpningar eller hatiska kommentarer – eller skicka upprepade och oinbjudna svar eller omnämnanden.

”När funktionen är aktiverad i dina inställningar kommer våra system att bedöma sannolikheten för ett negativt engagemang genom att överväga både tweets innehåll och förhållandet mellan tweetsförfattaren och replikatorn. Vår teknik tar hänsyn till befintliga relationer, så konton du följer eller ofta interagerar med blockeras inte automatiskt. ”

Alla blockerade konton hindras från att se fler av dina tweets, följa ditt konto eller bombardera dig med DM.

Twitter säger att målet är att begränsa “överväldigande och ovälkomna interaktioner” som avbryter annars hälsosam diskurs på Twitter. Funktionen testas för närvarande med Twitter -planering för att observera hur den fungerar innan den rullas ut till alla.

De som har tillgång till funktionen kan hitta den via Inställningar och sekretess> Sekretess och säkerhet> Din Twitter -aktivitet> Säkerhetsläge, där de kommer att kunna pyssla med inställningarna.

På andra ställen idag lanserar Twitter också de nya Super Follow -prenumerationerna, så att populära konton kan tjäna pengar på deras innehåll. Företaget skriver: ”Genom Super Follows kan människor sätta in en månatlig prenumeration på 2,99 dollar, 4,99 dollar eller 9,99 dollar i månaden för att tjäna pengar på bonus,” bakom kulisserna ”-innehåll för sina mest engagerade följare på Twitter.”

0 Shares