Twitter Blue-prenumerationstjänst med bokmärkesmappar, ångra tweets och mer börjar rulla ut

Efter flera månader av rykten har Twitter äntligen börjat rulla ut sin premiumprenumerationsbaserade tjänst kallad Twitter Blue i Kanada och Australien. Tjänsten ger många fördelar för prenumeranter, inklusive bokmärkesmappar, ångra tweets, läsarläge och mer.

Den viktigaste funktionen i Twitter Blue är utan tvekan funktionen Ångra Tweet. Istället för att införa ett alternativ för att redigera tweets kommer Twitter Blue att ge användare upp till 30 sekunder på sig att ångra sin tweet om de märker ett misstag. När en användare klickar på “Skicka” för en tweet kommer de att få en chans att förhandsgranska tweeten innan den går live och Twitter kommer också att tillåta användare att anpassa hur lång tid det tar innan tweeten går live.

Den andra funktionen kallas Bookmark Folders, där användare kan spara och organisera Tweets de stöter på när de bläddrar igenom Twitter. Prenumeranter kan skapa sina egna mappar och enkelt komma åt dem vid behov.

Prenumeranter kommer också att ha lättare att läsa långa trådar med tweets med hjälp av en funktion som kallas Reader mode. Den kombinerar i huvudsak hela tråden till lättläst text utan distraktioner däremellan.

Twitter Blue kommer också att innehålla massor av anpassningsalternativ, såsom möjligheten att anpassa appikoner, färgteman för deras Twitter-app, och prenumeranter kommer att ha tillgång till en dedikerad prenumerationskundsupport.

Twitter Blue rullas först ut till användare i Kanada och Australien för $3,49 CAD (Ca Rs. 210) respektive $4.49 AUD (Ca Rs. 251) per månad. Apple Store säger att det kommer att kosta Rs. 269 ​​i Indien, men Twitter säger att det bara är en platshållare och det slutliga priset är inte bekräftat ännu. Vi kan förvänta oss att Twitter Blue snart kommer att rulla ut till fler regioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button