Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Twitter bekräftar att redigeringsknappen kommer snart

Twitter bekräftade idag att det arbetar med en redigeringsknapp, dagar efter att ha skämtsamt nämnt det i en tweet. Faktum är att företaget uppgav att det har testat funktionen sedan förra året och kommer att börja testa den med Twitter Blue-medlemmar “under de kommande månaderna.”

Alternativet ångra är nu det som ligger närmast en redigeringsknapp, men det är bara tillgängligt för Twitter Blue-prenumeranter som betalar för ytterligare Twitter-funktioner. Twitter testar nu en redigeringsknapp snart för Twitter Blue-prenumeranter, men det är oklart om ett allmänt tillgängligt redigeringsverktyg skulle erbjudas enbart till dessa användare eller till oss alla. Eftersom företaget inte ens har visat vad som händer när du trycker på knappen “Redigera Tweet”, ser det ut som att implementeringen fortfarande är i luften.

På tal om funktionen sa Jay Sullivan, chef för konsumentprodukter, Twitter:

Vi har undersökt hur man bygger en redigeringsfunktion på ett säkert sätt sedan förra året och planerar att börja testa den inom Labs under de kommande månaderna. Delar några fler insikter om hur vi tänker på knappen Redigera. Redigera har varit den mest efterfrågade Twitter-funktionen i många år. Människor vill kunna åtgärda (ibland pinsamma) misstag, stavfel och heta bilder i stunden.

De arbetar för närvarande kring detta genom att ta bort och twittra igen. Utan saker som tidsgränser, kontroller och öppenhet om vad som har redigerats, kan Edit missbrukas för att ändra protokollet från det offentliga samtalet. Att skydda det offentliga samtalets integritet är vår högsta prioritet när vi närmar oss detta arbete. Därför kommer det att ta tid och vi kommer aktivt att söka input och motstridiga tänkande innan vi lanserar Edit. Vi kommer att närma oss den här funktionen med omsorg och omtänksamhet och vi kommer att dela uppdateringar allt eftersom.

Det här är bara en funktion som vi undersöker när vi arbetar för att ge människor mer valmöjligheter och kontroll över sin Twitter-upplevelse, främja en sund konversation och hjälpa människor att känna sig mer bekväma på Twitter. Det är dessa saker som motiverar oss varje dag.