Twitch Fungerar inte: Fel och krasch vid inläsning av strömmande videor

0 Shares

Felet började inträffa runt 13:30 idag, den 13 maj 2021, där rapporter har börjat samlas om att något var fel på Twitch . Intressant nog kan användare sända, men det är tittarna som inte kan se innehållet. När jag loggar in får jag ett felmeddelande som säger ‘ Ett nätverksfel har uppstått. Försök igen. (Bug # 2000) .

Twitch fungerar inte

Fel # 2000 när Twitch laddas

Detta Fel nr 2000 visas när du försöker ladda innehållet i webbläsaren. Chatten fungerar korrekt, men när du laddar upp video- , den video- fungerar inte . Domen verkar bara påverka Spanien, eftersom det inte finns någon rapport utanför vårt land som indikerar att hemsidan fungerar inte ordentligt. Många strömmar komma ut när de sänder, och det finns faktiskt folk som sänder, men du kan inte se en livesändning på Twitch.

rycka ner maj 2021

Misslyckandet började påverka dem som ville se Twitch på datorn, där mobil app har fungerat bra tills nyligen, där streams inte längre ens laddas. Endast en stillbild är synlig och innehållet spelas inte upp .

Av en slump har Ibai just nu börjat sända ett liveprogram där det kommer att sändas 24 timmar i sträck, men användare upptäcker att de inte kan se innehållet på grund av felet som påverkar plattformen. I det officiella Twitch-kontot i Spanien hittar vi ingen tweet om det, där det brukar uppskattas att, även om felet inte är löst, så kommunicerar företaget åtminstone att det är medvetet om problemet och att de jobbar på att fixa det .

Därför, eftersom det fortfarande inte finns någon officiell kommunikation, kan vi inte avgöra hur lång tid det kommer att ta att lösa felet, och vi kommer att uppdatera nyheterna så fort vi vet något officiellt eller när plattformen själv kommunicerar åtminstone att den arbetar med att fixa misslyckandet. .

Operatörerna blockerar dominansen av streaming

Uppdatering kl. 16.50: buggen pågår fortfarande, men vi får åtminstone redan mer information om det. Specifikt verkar det som, enligt Hara Amorós, felet är att det skulle finnas operatörer som har markerat domänerna på ttvnew.net som om de vore en piratwebbplats. Sålunda, när du besöker dem, visas meddelandet “Innehåll blockerat på begäran av den behöriga myndigheten”, vilket är det som visas när du går in på piratkopieringswebbplatser som blockerats av operatörerna.

Alla Twitch-strömmar går via ttvnew.net , det är därför det inte fungerar för någon användare i Spanien, men utanför vårt land kan det ses, antingen av VPN eller Tor. Därför är felet i det här fallet inte Twitchs fel, och domänen måste tas bort från listan som uppdateras varje vecka genom att lägga till nya webbadresser, där den skulle ha lagts till eftersom någon automatisk rapporteringsmekanism kommer att ha rapporterat dessa länkar eftersom någon har sänt skyddat innehåll. på Twitch. En annan lösning kan vara att Twitch skapar en ny URL, men det finns inget att göra för tillfället.

Uppdatering kl 16:55 : buggen verkar ha åtgärdats, och domänerna fungerar normalt igen, så alla strömmar fungerar . Operatörerna har kommunicerat detta efter att ha granskat sina servrar:

0 Shares