Twelvesouth Apple Watch Armband: Förbättra dina träningspass

0 Shares

ActionSleeve 2, ett armband att bära din Apple Watch

Det finns många användare som köper äpple klocka främst för dess hälsorelaterade egenskaper, från de mätningar den gör av hjärtfrekvens eller blodsyre till kvantifieringen av olika sportaktiviteter eller de alternativ som den erbjuder för att hålla dig motiverad genom ämnet ringslutning, etc. Förutom eftersom de kan lyssna på musik från Apple Watch.

De flesta av alla dessa Apple Watch-användare bär den som den är designad, som en klocka. Med sina olika remmar fästa vid handleden. Även om det finns de som i vissa sportaktiviteter verkar inte det bästa alternativet , därför slutar de använda det eller överväger direkt inte att göra det eftersom de skulle föredra ett annat alternativ som att kunna använda det som ett armband. Antingen för bekvämlighet eller direkt för säkerheten för dem eller själva klockan.

Om du är en av dem, var uppmärksam på det nya tillbehöret som presenteras av Twelvesouth som varken är mer eller mindre än det, en armband för att placera Apple Watch på den och kunna fortsätta att njuta av alla dess fördelar på en plats där den skulle störa mindre och kan till och med tills den är mer bekväm för vissa sportaktiviteter.

Tillverkat av polyuretan, låter detta armband dig säkert justera Apples smarta klocka och därmed kunna använda den mer bekvämt i en mängd olika sportaktiviteter. Sport att det inte är så att man inte kunde göra det som en klocka, utan att det är sant att det för många skulle förbättra upplevelsen. För vem har inte tagit av sig klockan när han har gått till gymmet för att träna eller spela tennis.

Om du gjorde det för att ta av klockan också, varför skulle du lämna Apple Watch nu. Eller snarare, fortfarande vill lämna det till dig, varför inte göra det bättre på ett bekvämare ställe än på handleden.

Pris och enheter som stöds för ActionSleeve 2

Detta nya armband, den andra versionen som lanserades av Twelvesouth för Apple Watch, kommer att finnas tillgängligt till ett pris av 39,99 euro . En något hög kostnad, visserligen, men mer eller mindre i nivå med liknande förslag av den här typen. Som ska garantera kvalitetsmaterial så att de inte blir fula snabbt på grund av svett och träning i sig.

Dessutom måste armbandet också kunna försäkra bäraren att klockan kommer att fästas perfekt. För ingen skulle vilja se sin Apple Watch flyga genom luften.

När det gäller kompatibilitet finns det versioner för Apple Watch 40 och 44 mm modeller . Det betyder att användare av en Series 4, Series 5, Series 6 och Apple Watch SE kommer att kunna få tag i den.

0 Shares