Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tvinga Netflix att inte avbryta din favoritserie: vad du måste göra

Som de flesta av er redan vet ger dessa alternativ oss möjligheten att spela alla typer av innehåll som filmer eller serier, när och var vi vill. Anledningen till allt detta är att alla dessa videor är tillgängliga på själva plattformen för våra stationära datorer eller mobila enheter hela tiden. En av de största fördelarna med allt detta är att vi inte behöver anpassa oss till scheman föreslagna av de olika tv-kanaler.

Tvinga Netflix att inte avbryta din favoritserie

Detta gör till exempel att vi kan följa våra favoritserier i en takt vi påtvingat oss själva. Dessutom har vi officiella applikationer för både stationära datorer och mobila enheter, eller så kan vi till och med använda webbversionen. Det betyder att vi kan spela filmer, serier eller dokumentärer när som helst och när som helst. Men om vi fokuserar på de tidigare nämnda serierna, som är just ett av de viktigaste påståendena från plattformar som Netflix kan vi hitta ett allvarligt problem.

Och det är säkert att de flesta av er vid många tillfällen har hamnat i den situation som de är avbröts plötsligt . Kanske har vi följt det länge och utan att nå slutet försvinner det plötsligt. Den främsta anledningen till allt detta är att plattformen själv anser att det inte är lönsamt att fortsätta med den produktionen. Tja, vid det här laget ska vi berätta att vi har flera metoder för att bidra med vårt sandkorn och undvika dessa avbokningar.

Lista-serien netflix

Avsluta serien ASAP

Ett av kriterierna som videostreamingplattformen själv tar i beaktande när de fortsätter eller avbryter en serie är den tid det tar för användare att se den. Det betyder att ju snabbare hela serien spelas, desto fler chanser har den att fortsätta med efterföljande säsonger. Därför, om vi vill att det specifika innehållet ska fortsätta över tid och Netflix att fortsätta investera i den måste vi skynda oss att avsluta de tillgängliga säsongerna.

Använd just denna värderingsmetod

Du har säkert hittat dig själv vid många tillfällen när du tittat på filmer och serier på den här plattformen, med tre sätt att bedöma det specifika innehållet. Vi kan specificera att det inte är för oss, att vi gillar det eller att vi till och med älskar det. Tja, här måste vi komma ihåg att cheferna för onlinetjänsten värdesätter betyget högt Jag Encanta.

Därför, för att bidra med vårt sandkorn och att den här serien fortsätter att växa i termer av säsonger, är det bättre att använda detta betyg som helt enkelt Tycka om.

Öka uppspelningstimmar

En annan aspekt som Netflix-tjänsten tar hänsyn till när man bedömer kontinuiteten i serien är antal timmar att innehållet har spelats upp totalt. Det betyder att för att få nya säsonger producerade bör vi rekommendera familj och vänner att se just den serien. Det är så vi gradvis ökar dessa timmars uppspelning som vi nämnde.