Trusted Reviews Awards 2021: Ta reda på vem som har gjort listorna för TV och hemmabio | Betrodda recensioner

The Trusted Reviews 2021 är här och den här listan refererar till alla produkter vi har nominerat i våra kategorier för tv och hemmabio.

Några av våra nominerade går tillbaka ända till september 2020, med våra kortlistor fyllda med märken du känner till och märken du kan stöta på för första gången.

Från premium -TV -apparater till budgetinsatser, ljudfält, projektorer, videoströmmare och mottagare, det här är de bästa hemmabio- och tv -produkterna vi har testat under det senaste året, med de slutgiltiga vinnarna avgjort av vårt team av experter.

Läsarna kan också ställa in med sina favoriter, med nomineringar som öppnas för dessa kategorier i början av augusti. Gå hit för mer information på Trusted Awards 2021 -sidan.

Vilka är Trusted Reviews Awards 2021?

Trusted Reviews Awards är ett årligt firande av de bästa produkterna, företagen och tjänsterna inom teknikens värld. Vårt team av experter väljer de bästa produkterna från många kategorier, inklusive datorer, spel, mobil, TV/ljud och mer.

Under tidigare år har vi hållit utmärkelsen Trusted Reviews Awards vid ett evenemang i London. Men i år har vi fått göra några ändringar och istället ta evenemanget online. Du kommer att kunna följa priserna när de tillkännages under hela veckan, med början den 4 oktober 2021.

När är Trusted Reviews Awards 2021?

Trusted Reviews Awards delas in i läsarröstade och redaktörens valkategorier. Du kan se en tidslinje för evenemanget nedan.

  • 2 augusti 2021: Läsarröstningen går live!
  • 30 augusti 2021: Redaktörens Choice Awards -listor avslöjas.
  • 30 september 2021: Läsarröstningen slutar.
  • 4 oktober 2021: Editor’s Choice Awards börjar när vi avslöjar mobilkategoriens vinnare.
  • 5 oktober 2021: Vinnare av TV- och ljudredaktörens val avslöjades.
  • 6 oktober 2021: Homes Editor’s Choice hemvinnare avslöjades.
  • 7 oktober 2021: Datorer och spel Editor’s Choice vinnare avslöjades.
  • 8 oktober 2021: Vi avslöjar årets Readers Choice Award -vinnare.

Tankar från TV- och ljudredigeraren

Som det har varit i alla sektioner vi täcker har pandemin drabbat leveranskedjor och försenat olika produkter. Några av de produkter som vi trodde skulle kunna komma med på den här listan kom inte i tid.

Men det gör inte den här listan mindre till det “bästa av det bästa”. Trots utmaningarna har vi sett några av de största uppgraderingarna inom teknik med TV-apparater, med ljusare OLED och mini-LED-skärmar som kommer ut på marknaden. Högkonjunkturen för att titta på filmer och tv -program hemma har lett till att projektorer, ljudfält och streamingspelare har blivit mer populära. Det har varit ett mycket bra år mot bakgrund av omständigheterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button