Trailern för ‘The Lion King’ i live action kommer att återföra dig till din barndom

En riktig kung

Vi har alla The Lion King-filmen i åtanke. Det är möjligen en av de mest episka delarna av Disney-fabriken och det är sällsynt att någon inte kan känna igen några av de melodier som ingår i soundtracket.

The Lion King, som lanserades 1994, visste du att den är inspirerad av bibliska avsnitt från Joseph och Moses? – berättar historien om Simba, ett litet lejon som efter farens död tvingas lämna besättningen på grund av sin onda farbror, som tillägnar sig tronen som tillhörde honom genom arv. I sitt landsflykt träffar han nya vänner som hjälper honom att växa och samla tillräckligt med styrka för att återvända och göra anspråk på sitt rike.

Lion King affischen

Hittills, ja, vi har alltid haft historien i tecknad film och högst i teaterföreställningar tack vare dess framgångsrika och otroliga musikal – om du inte har sett den, rekommenderar vi att du går. Nu uppfinns emellertid filmen på nytt och får nytt liv i “live action” eller verklig action, vilket innebär att vi kommer att kunna gå på bio för att se den här historien igen med “riktiga” karaktärer, tack vare den genererade bilden via dator eller CGI.

Några rader upp har du faktiskt hans första officiella affischen för att ge dig en uppfattning om vad du kommer att se på skärmen, men om du såg vår artikel om Dumbo återkomst, har du redan en uppfattning om vad vi pratar om.

Jon Favreau, ansvarig för återanvändningen av The Jungle Book, har ansvaret för denna blockbuster där kända artister som Beyoncé (som röstar lejoninnan Nala) eller den mångsidiga Donald Glover (ja, författaren till den kontroversiella sången “This är Amerika “), bland många andra.

Första trailern för The Lion King

Som vi förväntade oss, varar det första framsteget av denna remake “live” ganska lite. Vi har bara tid att se några slag av en av scener mest mytiska av filmen, när Simba introduceras i samhället och “Livets cykel” spelar, liksom en kort och snabb takt av den berömda wildebeest stampede -fällan som Simbas farbror sätter för att anklaga honom för sin fars död och rättfärdiga hans förvisning.

Trots detta är det mer än tillräckligt för oss alla som har vuxit upp med den här filmen att vänta med att se mycket mer. Väntetiden, ja, jag varnar er att det kommer att vara långt: återkomsten av det mest älskade lejonet på bio kommer inte att äga rum förrän Juli 2019. Det tar redan tid att trycka på play.

Relaterade Artiklar

Back to top button