Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tracy Oliver tecknar övergripande film- och TV-avtal med Apple TV+

Ett sätt att säkra potentiellt innehåll för Apple TV+ är att skriva övergripande avtal med en mängd olika skapare och producenter. Apple är verkligen inte främmande för denna metod, och idag är ytterligare ett exempel på det.

Idag säger att Apple har säkrat ett flerårigt övergripande avtal med den efterfrågade manusförfattaren Tracy Oliver. Affären kommer att säkra en första-look-möjlighet för Apple TV+ för både film- och TV-projekt. Enligt rapporten bjöd Apple över en mängd andra friare för Olivers uppmärksamhet.

Exakta siffror avslöjades inte i den ursprungliga rapporten. Publikationen uppger dock att affären enligt en källa är värd åttasiffrigt. Det är en stor affär för Apple och för Oliver.

Oliver har blivit en av de mest eftertraktade manusförfattarna i Hollywood vid det här laget. Hon har skrivit filmer som och tillsammans med . Oliver har också arbetat med tv-projekt som och och har arbetat en hel del inom TV under sin karriär.

Från den ursprungliga rapporten:

Oliver är i stökig luft vid denna tidpunkt, med Apple som säkrar första titt-avtal med en mängd olika skapare, inklusive Martin Scorsese, Idris Elba, Julia Louis-Dreyfus, Leonardo DiCaprio och många, många andra.