Totalt betygsatt: fick du Halo Infinite -flygningen?

0 Shares

I det här avsnittet av Totally Rated lanserade Halo Infinite sin första tekniska förhandsvisning, men lyckades du bli inbjuden? När det gäller smartphones granskar vi OnePlus Nord 2, och tillbaka i spel får vi en smygtitt på Epics Unreal Engine 5.

343 Industries lanserade sin första Halo Infinite -tekniska förhandsvisning, där lyckliga Halo Insiders fick testa spelet för första gången mot lag av AI Spartan -robotar.

I telefonnyheter lanserades den budgetinriktade OnePlus Nord 2, och vi var överlag ganska imponerade av den nya smarttelefonen i vår recension. Slutligen, i spel, demonstrerade Gears of War -utvecklaren The Coalition sin grafiska förmåga med några nya Unreal Engine 5 -filmer.

Halo Infinites tekniska förhandsvisningsflyg tar fart

Den första Halo Infinite tekniska förhandsvisningsflygningen har gått ut till några spelare som har registrerat sig för Halo Insider -programmet, tillgängligt för spelare på PC och Xbox Series X/S -konsoler.

Inbjudningar har börjat gå ut till några lyckliga, som kommer att få testa en vertikal del av Halo Infinites flerspelarsvit, inklusive Slayer -matcher mot Bots (en första för Halo -serien) och ett avkortat Battle Pass med en kondenserad mängd kosmetika att anpassa sin spartanska med.

Förhandsgranskningar kommer att köras från 29 juli – 1 augusti 2021, och de som kan vara med i helgen kommer att testa Halo Infinite tidigt och få en känsla för det spel som 343 Industries är så angelägna om att imponera på.

343 Industries har bekräftat att testet “kommer att fokusera på Bots och en bit av den nya Academy -upplevelsen” eftersom dessa är nya element som implementeras i det kommande spelet.

Men inlägget lovar också att framtida tekniska förhandsgranskningar också kommer att fokusera på traditionella stalwarts som Big Team Battle. Halo Infinite har fortfarande inget fast utgivningsdatum utanför den vanligtvis vaga “Holiday 2021”, så var inte rädd om du missade den tekniska förhandsvisningen, eftersom spelet är relativt nära att släppas. Utan förseningar i sista minuten, förstås.

Dagens bästa erbjudanden för Microsoft Xbox Game Pass Ultimate

OnePlus Nord 2 – en budgettelefon som lämnar ett storslaget intryck

Den senaste handenheten från OnePlus, OnePlus Nord 2, lanserades. Och medan telefonen inte släpptes över hela världen, skapade den ganska mycket surr på internet oavsett.

TechRadars James Peckham var imponerad av budgettelefonen och skrev: “Historiskt har OnePlus handlat om att göra avancerade telefoner till ett lägre pris än konkurrenterna. Detsamma kan inte sägas om den senaste OnePlus 9-serien, men OnePlus Nord 2 tar på sig den manteln.

“Telefonmarknaden för mellanklassen är ett extremt konkurrenskraftigt utrymme, med bra alternativ från Google Pixel 4a till Samsung Galaxy A52 5G, men OnePlus Nord 2 har specifikationer som gör det möjligt att hålla sig kvar i det utrymmet.

“Faktum är att OnePlus Nord 2 är en av de allra bästa telefonerna på detta segment på marknaden. Den har några imponerande specifikationer, inklusive en 50MP bakre bakre kamera, 65W snabbladdning och en 6,43-tums 1080 x 2400-skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens.

“Den här skärmen erbjuder en bra upplevelse, även om vissa kommer att bli besvikna över att företaget inte har sträckt sig till en 120Hz uppdateringshastighet här. Som sagt erbjuder den bra bildkvalitet i en lämplig storlek för många människor.

“En udda egendom är att företaget har flyttat till ett MediaTek -chipset för första gången, men det var till synes rätt beslut, eftersom vi har funnit att det erbjuder förbättrad prestanda jämfört med det ursprungliga OnePlus Nord.

“Den andra höjdpunkten i OnePlus Nord 2 är stark batterilivslängd, eftersom vi tyckte att den alltid skulle hålla en hel dags användning även när vi pressade telefonen till dess gränser. Om du tycker att den inte gör det finns det också 65 W snabb laddning som ser din telefon gå från 0% till full på bara 30 minuter.

“OnePlus Nord 2 har inga spelbytande funktioner, men som ett totalt paket erbjuder den en toppupplevelse som många kommer att tycka om med tanke på dess lägre pris än många andra telefoner just nu.

“Så om du letar efter ett billigare alternativ till ett flaggskepp, bör du överväga OnePlus Nord 2 tillsammans med den tuffa konkurrensen (som de telefoner som nämns ovan) och notera att den har en fantastisk kameraupplevelse, stark batteritid och mer på gång för det.”

Dagens bästa OnePlus Nord 2 -erbjudanden

Unreal Engine 5 + Gears of War: en match gjord i himlen?

Nya Unreal Engine 5 -filmer släpptes med tillstånd av The Coalition, utvecklaren av Microsoft Game Studios som ansvarar för de senaste Gears of War -titlarna. Smygtittet på Unreal Engine 5 -tekniken visar karaktärer i oöverträffade detaljer, och vi är angelägna om att se hur mycket av den detaljen som tar sig in i framtida titlar av The Coalition.

Vi behandlades inte bara med Unreal Engine 5-karaktär, eftersom Xbox YouTube-kanalen också släppte “Alpha Point Technical Demo” som visar en fantastisk detaljerad miljö komplett med förbättrad belysning och skuggteknik.

När Gears 5 lanserades 2019 var det utan tvekan ett av de snyggaste spelen som någonsin skapats och var en verklig utställning för Unreal Engine 4, särskilt om du spelar spelet på PC eller Xbox Series X/S via den förbättrade upplagan av spel.

Oavsett vad koalitionen har i ärmen nästa, då är det Gears 6 eller på annat sätt, vi är säkra på att det kommer att se grafiskt underbart ut om det körs på Unreal Engine 5.

Dagens bästa Gears 5 -erbjudanden

Totally Rated innehåller recensioner och åsikter om vad som är varmt och vad som inte finns i teknik- och spelvärlden.

Genom att sammanföra ledande titlar från hela branschen hör vi första hand från dem som har recenserat – och betygsatt – de allra senaste spelen och produkterna på marknaden.

Nya avsnitt av Totally Rated kommer att släppas varje vecka.

0 Shares