Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Totallee Pixel 5 fall meddelade

Totallee Pixel 5-fodral har officiellt släppts och med det har vi en inblick i hur den kommande Pixel 5 kommer att se ut. Fortfarande under omslag av Google för ett tillkännagivande senare i år har Totallee sagt att designen redan har bekräftats, varför de har gått vidare och lanserat sitt Pixel 5-fodral.

Under en tid har vi sett populära fodralföretag lansera supporttillbehör för telefoner även när de inte har meddelats ännu. Genom dessa tidiga meddelanden får vi en tidig titt på utformningen av en kommande telefon. Med tanke på att Pixel 5 fortfarande är några veckor kvar från lanseringen är det nu en officiellt stödd telefon av Totallee och vi har en idé om hur den faktiska telefonen kommer att se ut.

Totallee Pixel 5-fodral

Totallee Pixel 5-fodral

Det finns två varianter av Pixel 5-fodralet som erbjuds av Totallee. Den ena har en matt svart yta och den andra är transparent. Varumärket är stolt över att göra det tunnaste fodralet på marknaden vilket framgår av deras tidigare utgåvor som tunt läderfodral för Pixel 3, detta följer samma tradition.

Tack vare den tunna profilen fungerar det här fodralet med trådlös laddning, har inga logotyper på själva fodralet och är utformat för att passa perfekt till Pixel 5. Mer. repor.

Kunder kan omedelbart göra en förbeställning på det nya Totallee Pixel 5-fodralet som kommer att skickas den 15 oktober 2020.

Förbeställ Google Pixel 5-fodral från Totallee

Pixel 5-fodral från Totallee – Galleri

När vi närmar oss lanseringen kommer vi att täcka mer innehåll relaterat till Pixel 5 inklusive var du kan köpa guider samt de bästa erbjudandena så håll dig uppdaterad!