Topp 8 iPhone X-fodral, baksidor och härdat glasögon

0 Shares

iPhone X kommer att säljas i Indien från och med den 3 november. Apple lanserade den här telefonen den 12 september, tillsammans med iPhone 8 och iPhone 8 Plus på den nybyggda Steve Jobs -teatern och betecknar den som “framtiden för smartphones”.

IPhone X får en komplett makeover från tidigare iPhones och den nya designen ser riktigt fantastisk ut. Displayen på framsidan går nästan kant-till-kant, och den populära Apple-hemknappen, touch-ID, har ersatts av ansikts-ID och hela telefonen har fått en glänsande glasbeläggning.

Även när Apple hävdar att det är det tuffaste glaset som används på en telefon, vet vi alla att det inte finns något som fall- och reptåligt glas för en telefon. Oroa dig inte! Vi har sammanställt 8 bästa fodral och fodral till din värdefulla iPhone X.

Läs också: Topp 6 iPhone X -funktioner som du kan uppleva på Android -telefoner

Hybridfodral till iPhone X från Celkase

Fallet är för dem som är en stor användare av sin smartphone. Detta speciella fodral för din iPhone X passar användarens aggressiva behov och skyddar det från alla möjliga skador. Omslaget har hårda kanter och ett extra skydd i alla fyra hörnen på telefonen, vilket håller telefonen i ett säkert par händer.

Köp det härifrån

iPhone X Transparent Bumper Case från Cazcase

När vi går vidare har vi ett genomskinligt fodral till din stötfångare för din dyrbara iPhone X. Skalet förstår värdet av värdefulla enheter och det är anledningen till att det har extra skydd på kanterna. Detta håller telefonen skyddad, alltid. En annan fördel med detta lock är dess genomskinliga utseende, det har en kristallklar design som låter dig beundra telefonens estetik, även när locket är på. Det ger dock lite bulk till telefonen.

Köp det härifrån

iPhone X Slim Cover från MTT

Därefter har vi ett tunt skalfodral till din iPhone X. Skalet har designats med polykarbonat och TPU-material för att göra det styvt och stötsäkert. När den väl är på är locket avsett att hålla telefonen borta från repor, stötar och skador som orsakas av oavsiktliga droppar.

Köp den härifrån

iPhone X Flip -skal från Sharp Icon

Här har vi ett plånboksfodral för din iPhone X. Skyddet skyddar inte bara telefonens baksida utan även framsidan. Den har en extra klaff ovanpå den kant-till-kant-skärmen som håller skärmen borta från repor och damm.

Locket har också särskilda platser för förvaring av din plast- och pappersvaluta.

Köp det härifrån

Skal till iPhone X med tryckt fodral från MTT

Nästa i raden är ett designfodral för flaggskeppet iPhone X-enhet. Omslaget lägger till telefonens utseende och kan dra av mindre repor, stötar och bucklor. Trots sitt designtryck har locket en mjuk och ren yta, vilket gör det extremt bekvämt att hålla.

Köp den härifrån

iPhone X Ultra-Thin Case Cover från Spigen

Om du letar efter ett extremt tunt skal som inte kommer att spela med iPhone X originalutseendet, är det här fodralet något för dig. Fodralet är ett genomskinligt skal som skyddar din telefon utan att påverka dess förstklassiga utseende. Dessutom gör lockets flexibilitet och mjukhet det enkelt att installera och ta bort det från telefonen.

Köp den härifrån

Skal till iPhone X Slim-fit från Orzly

Letar du efter ett smal passformskal till din iPhone X, prova det här. Om du bara lägger till en liten massa till telefonen klistrar locket sig väl på kanterna och baksidan av telefonen. Fodralet kommer att hålla telefonen borta från repor, stötar och skador som orsakas av oavsiktliga droppar. Detta fodral är tillverkat av mjukt TPU-material och kommer också att vara stöttåligt. Det har också ett inbyggt telefonstativ som underlättar dig med lång timmars användning.

Köp den härifrån

Stötsäker skal till iPhone X från Prosper

Vi stänger listan med detta stötsäkra stötfångarfodral till din iPhone X. Fodralets hörn är förpackade med extra skydd, eftersom det är hörnen som är mycket sårbara för skador. Skyddet har byggts i mjukt silikonmaterial, vilket gör det lätt och stöttåligt. Framifrån har omslaget utskjutna kanter som håller telefonens skärm borta från repor och damm.

Köp det härifrån

Läs också: iPhone X vs Samsung Galaxy Note 8 Jämförelse: True 2017 Flaggskepp

Bästa iPhone X härdat glasögon

Anledningen till att iPhone X kallas “iPhone: s framtid” är på grund av den extraordinära AMOLED -skärmen på framsidan. IPhone X har en 5,8-tums Super Retina HD-skärm utan ram utan Corning Gorilla Glass 5 ovanpå.

Även om Corning Gorilla Glass garanterar skärmens säkerhet från att krossas, är det ändå känsligt för repor och damm. Så, skydda din iPhone X -skärm med ett bra härdat glas. Du kan välja en från vår lista:

Härdat glas av GiftKart – Köp det härifrån

Härdat glas från Avica – Köp det härifrån

Härdat glas av ELV – Köp det härifrån

0 Shares