Topp 5 Xiaomi Mi A1 -omslag, fodral och härdat glas

0 Shares

Xiaomis Xiaomi Mi A1 globala lansering avslutades igår i New Delhi. Det blev Xiaomis första telefon med dubbla kameror som landade i Indien. Det som är riktigt spännande med den här telefonen är att den kommer att köras på Android Nougat 7.1.2 utan anpassad hud lagrad ovanpå. Xiaomi erbjuder den i tre nyanser- svart, guld och rosenguld och den kommer att finnas tillgänglig på Flipkart och Mi.com för Rs. 14 990 från och med 12 september.

Om du har turen att lägga den här enheten i din kundvagn rekommenderar vi att du också köper en Mi A1 -baksida och fodral av god kvalitet som skyddar din nya telefon från bucklor och repor. Här är topp 5 Mi A1 -fodral och omslag tillgängliga på marknaden idag.

Xiaomi Mi A1 Snabbgranskning: Xiaomis hårdvara Romances Googles Android Vision

Xiaomi Mi A1 Back Cover från Annure

Vi börjar vår lista med detta flexibla Xiaomi Mi A1 -fodral från Annure. Den är lätt och passar extremt bra. Det täcker alla hörn för att skydda din telefon mot alla typer av mindre skador. Baksidan av omslaget har en ren skifferdesign som känns mjuk i handen. Användningen av gummerat material säkerställer att det inte glider från din hand.

Köp det härifrån

Xiaomi Mi A1 Transparent Skal från Lofad -skal

Med det här genomskinliga Xiaomi Mi A1 -fodralet kan du skryta med telefonens estetik i full ära. Omslaget anpassar sig väl till alla fyra kanterna, vilket ger din telefon ett komplett allroundskydd. Det är lätt att applicera och skala bort.

Köp det härifrån

Xiaomi Mi A1 Robust skal från Zynk -fodral

Vill du vara extra skyddande med din telefon, köp sedan din Mi A1 det här robusta fodralet som håller din telefon från yttre olyckor. Detta hybridskal av militär typ skyddar telefonen mot repor, stötar och bucklor. Omslaget består av två lager, vilket ger soliditet till det och i sin tur skyddar telefonen bättre. Den har också en inbyggd telefonstativ som kommer praktiskt samtidigt som du förbrukar medieinnehåll från enheten.

Köp det härifrån

Läs också: Topp 7-telefoner med bästa skärmar under 18 000 INR 2017

Xiaomi Mi A1 Rubberized Cover by Noise

Detta gummerade fodral till Xiaomi Mi A1 kommer att skydda alla fyra hörnen på telefonen. Fodralet är ultratunt och lägger inte till mycket bulk till din smartphone. Du kan också enkelt ta bort och installera omslaget på din telefon.

Köp det härifrån

Xiaomi Mi A1 Flip Cover från Zocardo

Om du tappar din telefon för ofta behöver din Mi A1 detta flip -lock. Det skyddar inte bara telefonens baksida utan även framsidan. Omslaget lägger till en extra flip ovanpå skärmen som fungerar som en kudde under din olycka.

Köp det härifrån

Läs också: Topp 10 smartphones som förväntas lanseras i september 2017

Xiaomi Mi A1 härdat glasögon

Den vackra Xiaomi Mi A1: s 5,5-tums skärm skyddas av ett 2,5D-glas. Glaset går inte sönder så lätt, men det är fortfarande sårbart för oundvikliga repor och damm. Så det vore klokt om du agerar mot det och sätter på ett härdat glas för att hålla det säkert. Du kan välja ett härdat glas från vår lista:

Härdat glas av Micomy – Köp det härifrån

Härdat glas från Newlike – Köp det härifrån

Härdat glas från Clorox – Köp det härifrån

5 bästa Xiaomi Mi A1 -fodral och fodral

Det här är de fem bästa Xiaomi Mi A1 -fodralen, baksidan, flip -omslaget som finns tillgängliga i Indien från och med idag. Listan kommer säkert att expandera när telefonen blir populär. Telefonen har alla rätt ingredienser för att bli ännu en framgångssaga för Xioami.

0 Shares