Topp 5 smartphones att tänka på innan du köper iPhone 5c [May, 2014]

0 Shares

IPhone 5c kanske inte har det namn eller kanske rykte som iPhone 5s har, men det är fortfarande en högkvalitativ smartphone med en attraktiv prislapp och en som smartphone -kunder, särskilt de som har en budget, skulle vara klokt att överväga.

Förra året tyder rykten om att Apple skulle ersätta iPhone 5 med en tvåstegsattack. Innan förra årets lansering hade Apple lanserat en iPhone per år. Men i ett försök att hänga med i de billiga Android -smartphones som pricker landskapet här i USA och på tillväxtmarknader runt om i världen släppte Apple två iPhones.

Flaggskeppet, och den äkta iPhone 5 -efterträdaren, var och är iPhone 5s. Enheten har en liknande design och erbjuder vanliga uppgraderingar som konsumenterna har förväntat sig av Apples årliga smartphone -release. Och medan iPhone 5s och dess funktioner har fått all uppmärksamhet, finns det ett annat nytt iPhone -alternativ som många konsumenter tittar på för närvarande.

Apple introducerade iPhone 5c tillsammans med iPhone 5s. Istället för att sätta iPhone 5 i $ 99-platsen satte företaget in iPhone 5c, en 4-tums iPhone i plast som finns i ett sortiment av färger och erbjuder några avancerade funktioner att starta.

Vi har hört från ett antal personer som funderar på att hämta iPhone 5c på grund av dess överkomliga prispunkt. Innan konsumenterna tar upp det finns det dock några enheter att överväga att köpa över iPhone 5c. Här tar vi en titt på de fem enheter som vi tror att potentiella iPhone 5c -köpare bör överväga innan de köper Apples $ 99 iPhone.

Tänk på att vår lista kan skilja sig från din men det här är de enheter som Gotta Be Mobile -redaktörer har valt för erkännande den här månaden. Vi känner att de levererar det bästa paketet för tillfället. Den här listan kommer att ändras från månad till månad när ryktenheter kommer närmare tillkännagivandet och meddelade enheter släpps.

iPhone 5s

iPhone 5s

Japp. En av de första smartphones som vi tror att potentiella iPhone 5c -ägare måste överväga är iPhone 5s. Vi förstår att de flesta iPhone 5c -köpare tänker på pris men iPhone 5s kan vara värda den extra degen och här är varför.

Den levereras med en bättre design, bättre kamera, bättre processor och Touch ID -fingeravtrycksläsare för ökad säkerhet och bekvämlighet. Det är ett steg upp från iPhone 5c och kunder kommer att vilja utesluta det som ett alternativ innan de bosätter sig på en mellanklass telefon som iPhone 5c.

Prisskillnaden på $ 100 kan vara lite mycket för vissa människor, men det är verkligen värt att överväga med tanke på kvalitetsskillnaden. Kolla in iPhone 5s innan du köper iPhone 5c.

0 Shares