Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Topp 5 säkraste telefoner i världen som inte kan hackas!

När vi går längre och längre in i den digitala världen använder inte tjuvar och bedragare längre plånboken. Istället för att attackera dig fysiskt attackerar de dig digitalt. Med det i åtanke, medan de flesta hackare brukade rikta in sig på datorer tidigare, är de det nu mer intresserad av människors smartphones – främst för att alla använder sina telefoner till allt.

Det här är dåliga nyheter för oss eftersom vi använder våra telefoner för en mängd olika onlinetransaktioner: banktjänster, onlineshopping, POS-betalningar, till och med brytning av kryptovaluta och dagligen Cosmos staking & belöningar på hemsidan. Det sista vi vill är att våra telefoner ska hackas, vilket gör att vi förlorar alla våra pengar. Det är därför vi kommer att presentera fem av de säkraste telefonerna som hackare inte kan komma in på, oavsett hur mycket de försöker.

smartphone säkerhet

1. iPhone 12 Pro Max Secure

iPhone har alltid varit känt som ett mycket pålitligt företag när det gäller säkerhet, och iPhone 12 skapade en hel våg när den kom ut 2020. Pro Max kan vara tjockare än andra modeller, men den har den bästa säkerheten tack vare iOS 14 Telefonen erbjuder även stor kontroll över inställningarna, vilket gör att risken för att din data läcker är liten.

2. K-iPhone KryptAll

Om iPhone inte verkar så stark för dig vad gäller säkerhet, så kanske du vill prova K-iPhone istället. KryptAll har tagit grunderna i standard iPhone och gjort många säkerhetsförbättringar, vilket gör den omöjlig att knäcka. Den är helt krypterad, till den grad att inte ens ett brottsbekämpande företag kan dekryptera dina data.

3. Sirin Labs

Om du är ett fan av gruvdrift och handel med kryptovalutor, kanske du vill överväga att prova Sirin Labs. Känd som första Blockchain-smarttelefonen, den här telefonen har en integrerad kryptoplånbok och ett operativsystem baserat på säkerhet. Med sin övervakning i realtid är det ett bra alternativ för att hålla dina investeringar säkra.

4. BlackBerry Key2

Marknaden exploderade när BlackBerry tillkännagav sin första 5G-telefon och fler människor började göra inköp. Som sagt, folk köper fortfarande Key2 mer när de är oroliga för säkerhet. Med sin heldiskkryptering skyddar den här telefonen din data så att den inte kan läcka ut i händerna på hackare.

5. Samsung Galaxy S20 Ultra

Integrerad med den mycket säkra Knox-plattformen är detta den perfekta telefonen om du använder ditt kreditkort online mycket. Telefonen i sig har flera säkerhetslager, och dess Exynos 990 octa-core processor är tänkt att skydda din data från potentiella hackare. Telefonen kan också ta sig an många appar, så om du är inne på gruvkrypto låter den här dig komma igång.

6. Poängen

Hackare har alltid varit ett problem, men med rätt telefon kan du enkelt säkra din data. Leta efter telefoner som är krypterade och har ett bra operativsystem också.