Topp 5 iPhone 6 Plus -alternativ [November, 2014]

0 Shares

I september släppte Apple två helt nya iPhones i iPhone 6 och iPhone 6 Plus. IPhone 6 Plus, Apples 5,5-tums iPhone är en av de bästa stora skärmarna på marknaden och en enhet som många konsumenter kommer att titta på den här månaden och därefter. Med det i åtanke vill vi berätta om de enheter som vi tror representerar de fem bästa iPhone 6 Plus -konkurrenterna och enheterna som borde finnas på din radar tillsammans med iPhone 6 Plus.

Efter år med att hålla fast vid små 4-tums och 3,5-tums Retina Displays tog Apple äntligen ett steg i år med ankomsten av iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Företagets två helt nya iPhones är mycket större än sina föregångare även om de båda erbjuder mycket mer än bara stora skarpa skärmar. Det här är två av de bästa allround-smartphonesna på marknaden.

Apples iPhone 6 Plus är den större modellen och den checkar in på 5,5 tum, mycket större än någon tidigare iPhone och mycket större än många av de andra enheter som kullar landskapet. IPhone 6 Plus har en upplösning på 1080p, en 8MP -kamera med optisk bildstabilisering, en förstklassig design, massor av lagringsutrymme och mer. Det är en enhet som du bör titta på om du letar efter en smartphone med stor skärm.

IPhone 6 Plus är dock inte det enda namnet. Det finns några mycket solida iPhone 6 Plus -alternativ som vi tror att konsumenterna måste utesluta innan de går till Apples smartphone med stor skärm.

iPhone 6 Review - iPhone 6 Plus

Vi bombarderas ständigt med frågor om iPhone 6 Plus -alternativ att titta på. Det finns ett antal olika enheter som vi kan rekommendera eftersom smarttelefonmarknaden är full av stora stora skärmval, men vi vill begränsa saker lite och ta en titt på vad vi anser vara de fem bästa iPhone 6 Plus -konkurrenterna som är tillgängliga just nu.

Dessa enheter representerar de enheter som vi rekommenderar till vänner och familj. Och även om vår lista kan skilja sig från din, så är det här enheterna som Gotta Be Mobile -redaktörerna har valt för erkännande den här månaden. Vi känner att enheterna som listas här levererar det bästa, allroundpaketet för denna månad och denna månad.

Med det i åtanke, här är de fem iPhone 6 Plus -alternativen för november 2014.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Den helt nya Samsung Galaxy Note 4 är ett enormt steg upp från förra årets Galaxy Note 3 eftersom den kombinerar en vacker skärm med nya S Pen -funktioner och en fantastisk kamera. Även om det är på den dyra sidan, är det utan tvekan den bästa storskärms -smarttelefonen på marknaden och en sann rival till iPhone 6 Plus.

Samsungs Galaxy Note 4 anlände i oktober till stor fanfare och det är så bra som annonserat. Den erbjuder dig en massiv 5,7-tums Quad HD-skärm, en förbättrad design som kombinerar plast med metall, en kamera med optisk bildstabilisering och en snabb processor som kan ge utmärkt multitasking och spel.

Vi har ännu inte sett några massiva Galaxy Note 4 -erbjudanden, men vi borde börja se Galaxy Note 4 -priset när vi går in i november och närmar oss Black Friday. Tänk på det eftersom det kostar lika mycket som iPhone 6 Plus, en enhet som förmodligen inte kommer att röra sig snart. Kolla in vår fullständiga Galaxy Note 4 -recension.

0 Shares