Topp 5 iPhone 6-alternativ [December, 2014]

0 Shares

Apples 4,7-tums iPhone 6 är en av de bästa smartphonesna på marknaden och en enhet som borde finnas på din radar om du letar efter en ny smartphone den här månaden. Det finns också några enheter som vi tror att du måste väga mot iPhone 6 och här tittar vi på vad vi tycker är de fem bästa iPhone 6-alternativen för december månad.

Efter år med att hålla sig till mindre skärmstorlekar gjorde Apple äntligen hoppet upp i år med sin helt nya iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Företagets två helt nya iPhones är mycket större än sina föregångare men de erbjuder båda mycket mer än bara stora skarpa skärmar. Deras funktioner, som inkluderar förbättrade kameror och processorer, har hjälpt dem att bli två av de största namnen i staden.

Apples iPhone 6, den mindre av de två, har en 4,7-tums Retina HD-skärm som passar med en fantastisk A8-processor, solid 8MP-kamera, underbar aluminiumdesign, utmärkt batteritid, massor av lagring, iOS 8.1 och mer. Det är en enhet som du bör titta på om du letar efter en helt ny, avancerad smartphone. Det är en enhet som vi älskar och rekommenderar.

Det är dock inte det enda namnet i staden och det finns några mycket solida iPhone 6-konkurrenter som vi tror att konsumenterna måste utesluta innan de förbinder sig till Apples senaste iPhone.

Granskning av iPhone 6 - 2

Vi bombas ständigt med frågor om iPhone 6-alternativ att titta på. Det finns ett antal olika enheter som vi kan rekommendera eftersom smarttelefonmarknaden är full av solida stora skärmval men vi vill begränsa sakerna lite och ta en titt på vad vi anser vara de fem bästa iPhone 6-konkurrenterna som finns tillgängliga just nu.

Dessa enheter representerar de enheter som vi skulle rekommendera till vänner och familj. Och även om vår lista kan skilja sig från din, är det de enheter som Gotta Be Mobile-redaktörer har valt för erkännande den här månaden. Vi känner att enheterna som listas här levererar det bästa allroundpaketet för denna månad och bara denna månad.

Med detta i åtanke, här är de fem iPhone 6-alternativen för december 2014.

iPhone 5s

iPhone 5s

Om du tittar på iPhone 6 har du förmodligen uteslutit många av de större enheterna på marknaden. Enheter som iPhone 6 Plus och Samsung Galaxy Note 4. Du vill ha en kraftfull enhet utan den enorma storleken. Dessa enheter kommer att vara i fokus här. Om du vill bli större, ta en titt på iPhone 6 Plus och Galaxy Note 4.

Det första iPhone 6-alternativet som vi rekommenderar är ingen ringare än iPhone 5s, Apples flaggskepp från förra året. IPhone 5s kanske inte har alla klockor och visselpipor som iPhone 6 har men den kommer med några mycket omtyckta funktioner inklusive Apples senaste iOS-uppdatering, iOS 8. Den levereras också utan den enorma prislappen som följer med iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

Medan iPhone 5s har tagit ett steg tillbaka från rampljuset sedan iPhone 6 kom, är det fortfarande en mycket solid telefon och det låter dig stanna kvar i Apples ekosystem för en bråkdel av kostnaden. Om du är förälskad i iPhone 6 eller iPhone 6 Plus är iPhone 5s näst bästa. Kom ihåg att iOS 8 var den första iOS-uppdateringen och iPhones får vanligtvis tre. Det har lite liv kvar i det.

0 Shares