Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Topp 11 bästa appar för Macbook och Macbook Pro 2022: Free/Betalt

Vilka appar ska jag ladda ner för My New MacBook Pro eller någon annan Mac-enhet? Din sökning slutar här när vi presenterar listan över de bästa apparna för Macbook Pro 2021 eller andra macOS-baserade enheter, t.ex. Mac PC, Macbook etc. Fortsätt läsa för att ta reda på de viktiga apparna för Macbook, som kommer att hjälpa dig i det långa loppet .

Vilka appar ska jag ladda ner för min nya MacBook, MacBook Pro?

Tja, vi har karakteriserat alla måste-ha-program för din MacBook Pro och alla andra MacOS-baserade enheter, baserat på olika kategorier som produktivitet, underhållning, sociala och andra användarbehov. Kolla in dem och ladda ner de du hittar de bästa apparna för nya Mac-maskiner.

11 bästa apparna för din nya Macbook, Macbook Pro och andra Mac-enheter 2022

1. Duplicate Photos Fixer

Vanligtvis rekommenderas det att behålla minst 10 % free utrymme från hela din Mac-lagring för att säkerställa smidigt arbete. Om du är på väg att överföra dina gamla foton till din nya Mac, se till att du behåller ditt bibliotek duplicerat-free. Att hitta och ta bort identiska och liknande bilder kan vara en tråkig och tidskrävande uppgift. Men om du använder ett dedikerat verktyg för dubblettsökare som Duplicate Photos Fixer Pro, kan du organisera och rensa bort din Mac på enklast möjliga sätt.

fixer för dubbletter av bilder, bra appar för macbook

2. Dropbox eller Google Drive

Båda molnlagringstjänsterna är kända för närvarande som användbara appar för Macbook. Chansen är stor att du redan känner till fördelarna med Dropbox och Google Drive. Med några molnlagringslösningar kan du få snabb åtkomst till alla dina filer och mappar. Med Google Drive kan du arbeta med dokument, kalkylblad och presentationer även utan internet. Med Dropbox kan du synkronisera data från flera datorer samtidigt. Båda dessa tjänster är de bästa free appar för Macbook Pro.

google drive work, bästa programvaran för macbook pro

Båda de universella molnlagringstjänsterna har sina egna fördelar och nackdelar. Om du frågar oss är Google Drive ett övertygande val eftersom det ger 15 GB utrymme tillsammans med klassens bästa webbappar. Samtidigt är Dropbox ett bra val för användare som inte behöver extra webbtjänster förutom 2GB molnlagring.

Ladda ner Google Drive eller Dropbox.

3. Lösenord

Hatar du att försöka komma ihåg varenda lösenord för varje konto du någonsin har använt? Tja, 1Password är en måste-app för MacBook Pro när det gäller att lagra alla dina lösenord på en säker plats i ett krypterat valv. Valvet låses med ett enda huvudinloggningslösenord för maximal säkerhet. Lösenordshanteraren håller reda på dina säkerhetsfrågor för olika webbplatser och hjälper dig att automatiskt fylla i dem för ett krångel-free bearbeta.

lösenord, bäst betalda appar för mac

1Password är den bästa MacBook Pro-appen att installera, eftersom den fungerar fantastiskt bra för att slumpmässigt generera starka, unika och säkra lösenord genom att granska dina befintliga lösenord. Detta säkerställer att du inte återanvänder någon av dem och fortsätter att ändra dem för bättre säkerhet. 1Password erbjuder 30 dagar free rättegång; efter det kan du spendera $4 per månad för att fortsätta använda tjänsten.

HÄMTA DEN NU!

4. Disk Clean Pro

Disk Clean Pro är ett ultimat rengöringsverktyg för din Mac. Detta kommer drastiskt att förändra hur du rengör skräp, temporära och redundanta filer från lagringsdisken. Det fungerar som en charm för att återställa disklagringsutrymmet genom att ta bort oönskade filer, dubbletter, loggar och kraschrapporter. Det har en fördel framför den manuella rengöringen eftersom verktyget tjänar som tidsbesparing.

disk clean pro

Det kan också rensa upp gamla iPhone-säkerhetskopieringsdata, gamla nedladdningar, partiella nedladdningar och stora filer som sitter där på din Mac och svämmar över utrymme. Detta är också användbart för att rensa webbläsarhistoriken och spara dig från onlinespårarna. Disk Clean Pro är lätt tillgänglig för nedladdning på Mac App Store. Få det från länken nedan.

HÄMTA DEN NU

5. VLC Media Player

VLC är en annan bästa app för MacBook Pro att installera. Den fungerar utmärkt med minimalt krångel när du väl börjar använda den. Mediaspelaren kan spela nästan alla ljud-/videofiler du kastar på den. Medan de flesta användare förmodligen bara skulle använda den för att titta på media, erbjuder den också en anständig uppsättning funktioner som de flesta av de avancerade användarna skulle njuta av. Till exempel erbjuder VLC massor av redigeringsverktyg som hjälper dig att justera filegenskaperna och för en förbättrad tittarupplevelse.

vlc, bäst free appar för macbook pro

Dess gränssnitt kan låta lite skrämmande för nybörjare, men när en användare väl vänjer sig vid det är det lätt att komma åt dess olika verktyg. Det här bästa free app för MacBook Pro levereras med ett brett utbud av codecs, vilket gör den till en universell spelare. Om du är en avancerad användare med en enorm mediesamling är VLC det absolut bästa Mac-programmet för att ge dig en chans.

HÄMTA DEN NU!

6. Time Out – Pauspåminnelser

Flera studier visar att korta skurar av regelbundna rörelser under dagen är bättre för din hälsa än längre träningspass. Men i våra hektiska liv är det inte alltid ett förslag att genomföra. Tack och lov har MacBook Pro några bästa appar som Time Out – Break Reminders, som hjälper användare att komma ihåg när de ska ta pauser. Med Time Out kan appen planera hur länge varje typ av paus skulle pågå och perioden mellan varje paus.

timeout, ny programvara för mac

Medan du är på en paus visas en förloppsindikator för att utvärdera hur lång tid det tar innan det är över. Du har knapparna för att skjuta upp eller hoppa över pausen. Dessutom kan du välja att visa ett meddelande, spela upp ett ljud, säga några ord eller bara köra ett skript för att påminna om att det är dags för en paus. Detta kommer att visa sig vara en av de bra apparna för Macbook.

Hämta den nu!

7. Fräckhet

Om du ser fram emot att komma igång med podcasting eller musikinspelning är Audacity ett bra alternativ att överväga. En utmärkt app för MacBook Pro, Audacity är en free, ljudredigeringsprogram med öppen källkod som hjälper dig att göra dina inspelningar, ta bort digitalt brus, hacka, kombinera och mixa klipp. Du kan lita på att ljudredigeraren applicerar specialeffekter, ändrar frekvenser med Equalization, Bass & Diskant.

Musik, viktiga appar för macbook

Installera bara detta free app för MacBook Pro, börja importera olika filformat och ändra ljudfilerna med redigeringsalternativ för flera spår. På tal om gränssnittet, Audacity har ett stort urval av kraftfulla verktyg för att ta bort sång från musikspåret, minska brus och komma åt andra praktiska guider för professionella resultat.

Hämta den nu!

8. Flume

Kan du inte få nog av Instagram? Då bör du installera Flume For Instagram på din maskin. Det är en utmärkt app för MacBook Pro som ger en unik social upplevelse. Du kan ladda upp högupplösta bilder och videor i kvadratiskt och icke-kvadratformat. Förutom detta kan du använda den för att navigera i ditt Insta-flöde, gilla, kommentera och mer, vilket gör det till de bästa nya Mac-apparna att ha.

Social, måste ha appar för macbook pro

För att använda detta bäst free app för MacBook Pro, installera den bara > logga in på ditt Instagram-konto och precis som din smartphone kan du enkelt bläddra i flöden. Förutom Flume kan du prova att använda Photo Feed, App Insta för Instagram och Uplet för att hjälpa dig att surfa på Instagram direkt från din Mac-maskin.

Hämta den nu!

9. iSkysoft PDF Editor

En av de bästa och mest använda lösningarna för att visa och redigera PDF-filer är iSkysoft PDF Editor. Det är en komplett svit med PDF-redigeringsverktyg som hjälper användare att manipulera texter, bilder, länkar och andra element utan krångel. Du kan använda den här bästa appen för MacBook Pro för att beskära, rotera, extrahera, dela, lägga till vattenstämplar, ändra bakgrundsfärger och göra mycket mer. På tal om gränssnittet, iSkysoft har en enkel och intuitiv instrumentpanel som gör redigering, organisera, granska, konvertera och skydda superenkelt.

Diverse, användbara appar för macbook

Användare kan ladda ner och använda free testversion för att prova alla funktioner en gång innan de spenderar pengar för att få premiumversionen. Det lovar också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om en användare kommer missnöjd. Du kan läsa mer om denna toppapp för MacBook Pro här!

Hämta den nu!

10. Intego Antivirus

Intego Antivirus är en av de viktigaste apparna för MacBook att använda under 2021. Applikationen säkerställer 360-graders skydd för din enhet och data. Vi kan alla erkänna att man måste skaffa ett säkerhetsverktyg för att övervaka våra enheter hela tiden, och Intego Antivirus är det perfekta verktyget för att göra detta. Det kommer enkelt att upptäcka förekomsten av skadlig programvara på din dator och ta bort den med bara några klick. Detta är ett av de bästa Mac-programmen att installera just nu, eftersom det har en uppdaterad databas med virus, som hjälper till att skanna och identifiera även de senaste datorhoten.

Intego Antivirus

Detta är absolut en måste-ha-app för MacBook Pro. Den kommer med olika säkerhets- och optimeringsapplikationer i ett paket så att du inte behöver byta till något annat verktyg. Du kan schemalägga genomsökningar i rätt tid med dess VirusBarrier-verktyg, vilket är otroligt användbart för alla användare som ofta glömmer att skanna systemet då och då. Det ger till och med ett alternativ för en säker surfupplevelse, så fort du slår på den kan du förhindra att du hamnar på misstänkta webbplatser och så vidare.

Detta är bara ett litet urval av några av de bästa apparna för MacBook Pro. Det finns massor av andra applikationer och verktyg där ute för varje arbete. Om du har några favoriter, lämna oss ett meddelande i kommentarsfältet nedan!