Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Topp 11 Amazon-listningsprogramvara för säljare

Som säljare på Amazon förstår vi att din högsta prioritet är att se till att din publik kan se dina produkter.

Det är dock olyckligt att noteringsprocessen kan ta upp till några timmar om du inte använder rätt verktyg.

Till skillnad från den enkla processen som eBay har på plats för att skapa och uppdatera produktlistor, kan det vara mycket mer komplicerat att göra dina produkter tillgängliga för försäljning på Amazon.

De flesta säljare måste lägga till produkter i katalogen för Amazon Marketplace en i taget, vilket tar mycket tid.

Vad mer är, även när säljare använder tjänster som Fulfilled by Amazon, är det sant att det fortfarande finns mycket som de går miste om.

Även om dessa tjänster kan hjälpa till att effektivisera processen, kanske de inte kommer med funktioner som kan hjälpa dig att maximera dina intäkter.

Det är precis därför du behöver Amazons programvara eller verktyg för att skapa listor. I det här inlägget kommer vi att täcka några av de bästa Amazon listhanteringsprogramvaran och vad de kan göra för dig.

Varför kan jag inte bara använda Fulfilled by Amazon?

Eftersom vi vet att de flesta säljare älskar idén med Fulfilled by Amazon, tror vi att det är viktigt att börja med varför tjänsten kanske inte är den mest praktiska lösningen för Amazon Marketplace-säljare.

Även om Fulfilled by Amazon fungerar för tusentals människor, ger det inte riktigt samma resultat för miljontals andra.

Detta beror på att Fulfilled by Amazon kommer med ett antal regler och förordningar som dikterar hur säljare kommer att kunna använda tjänsten.

Dessutom, när du använder Fulfilled by Amazon kan du också förvänta dig problem som rör moms och blandade varor.

Detta innebär att även om Fulfilled by Amazon kan hjälpa till med en bulklistning, kommer ett antal nackdelar också som en del av paketet som gör det svårt för säljare att hantera lager med hjälp av tjänsten.

Nu när du vet varför Fulfilled by Amazon ensam kanske inte ger dig de resultat du behöver, kommer vi att berätta allt du behöver veta om de bästa Amazon listverktygen och hur de kan hjälpa dig.

Medan vissa av dessa tjänster och verktyg vänder sig till säljare med låg volym och medelnivå, är andra strikt avsedda för säljare med stora volymer och är kända för de bästa mjukvarufunktionerna för Amazon-bulklistning.

Låt oss börja.

Bästa Amazon-listningsprogramvaran för säljare

1. Accelerlista

Som en av få mjukvara som har en molnbaserad lösning som är kompatibel med alla typer av webbläsare, är Accelerlist en annan mycket populär bland Amazon-säljare.

Med två huvudalternativ, ‘Precision’ och ‘Fart,’ att välja mellan, säljare har större frihet om hur de kan använda verktyget.

Företag som har större lager rekommenderas att välja Speed-arbetsflödet, medan Precision-arbetsflödet rekommenderas för företag som är mer intresserade av effektivisering och effektivitet.

Medan Speed-arbetsflödet tillåter säljare att ställa in standardvärden för alla variabler inklusive pris, notering och skick, ger Precision-arbetsflödet användarna chansen att optimera produkterna en i taget.

Eftersom Amazon-säljare alltid försöker få bästa möjliga affär hjälper Accelerlist också till genom att hålla användarna uppdaterade med de senaste och mest konkurrenskraftiga erbjudandena för att säkerställa att säljare kan få ut det mesta av verktyget.

En gång i två veckor free testperioden är över kan du börja använda verktyget för att lista och sälja mer effektivt på Amazon för bara 34 USD i månaden.

Som en extra bonus inkluderar priset för tjänsten försäljningsrapporter och även information om FBA-lagerkoder.

På grund av dess mångfald av funktioner och fördelar rekommenderas Accelerlist för växande företag. Det är utan tvekan det bästa Amazon-listningsverktyget på marknaden.

2. Kyozou

De som letar efter ett bra ebay Amazon listverktyg kan investera i Kyozou.

Denna multiplattformsprogramvara ger användare chansen att optimera och effektivisera listor på ett antal plattformar inklusive Amazon, ebay, Newegg och andra.

Som du kanske har gissat kan du använda verktyget för att fylla din alldeles egna Kyozou-butik online också.

Förutom att hjälpa till med hanteringen av lager på olika plattformar och göra noteringen mycket enklare och bekvämare, hjälper Kyozou också till med marknadsplatsintegration vilket gör det till ett utmärkt val för konkurrenskraftiga företag som är intresserade av tillväxt.

Dessutom erbjuder verktyget även e-handelsstöd för att säkerställa att säljare fattar välgrundade beslut.

Liksom de flesta andra verktyg har Kyozou också flera prisplaner som kallas Pay by Procentage of Sales och Pay per Listing.

Det betyder att användarna är det free att välja det alternativ som bäst passar deras affärsmodell.

Även om de flesta Amazon-säljare väljer Pay by Procent of Sales-planen på grund av dess bekvämlighet, tenderar företag som har ett lager som huvudsakligen är befolkat av dyra artiklar att välja alternativet Betala per notering.

Det enda problemet är att båda dessa alternativ kommer med en fördefinierad konsol, vilket överskrider vilket resulterar i en höjning av avgiften.

Det bästa med Kyozou är att det inte finns några dolda avgifter eller avgifter oavsett vilket alternativ du väljer för att göra notering, lagerhantering och frakt enklare för dig själv.

3. Kanalförsäljning

ChannelSale har allt som säljare behöver. Det är kanske det bästa Amazon-listningsverktyget.

ChannelSale är en extremt bekväm e-handelsplattform som är baserad på Software as a Service-modellen.

Precis som konkurrenten Kyozou kan ChannelSale också användas för att hantera listor, lager och frakt på ett antal olika kanaler.

Det bästa med ChannelSale är att ett obegränsat antal användare samtidigt kan använda plattformen var som helst i världen – även detta utan att behöva behöva installera mjukvara eller hålla reda på program.

Dessutom tillåter plattformen användare att hantera sina onlinebutiker på olika marknadsplatser inklusive eBay och Amazon, allt med en enda instrumentpanel.

Eftersom ChannelSale är ett av de mest populära verktygen som finns tillgängliga för notering på Amazon, tillåter ChannelSale användare att ställa in attribut som kommer att lägga till värde och hjälpa köpare att fatta välgrundade beslut.

Verktyget levereras också komplett med en effektiv kartfunktion som säkerställer att produkterna listas i rätt kategorier.

Toppa detta med den flexibilitet som verktyget erbjuder, och du har hittat en bra lösning för att hantera dina listor på ett antal olika kanaler.

ChannelSale kommer med fyra olika prisplaner som heter Launch, Silver, Gold, Enterprise.

Även om de har vissa betydande skillnader, erbjuder var och en av dessa fyra planer obegränsade SKU-alternativ.

Lanseringsplanen vänder sig till säljare som tjänar maximalt 3 000 USD i månadsförsäljning. Denna plan kostar $79 per månad.

Silverplanen är avsedd för säljare med upp till 25 000 USD i försäljningsintäkter varje månad. Guldplanen kostar $199 varje månad.

Guldplanen vänder sig till säljare med upp till $50 000 i intäkter per månad. Kostnaden för denna plan är $399.

Säljare med obegränsade intäkter kan registrera sig för Enterprise-planen för $659/månad.

4. Monsun

Vi kan inte utelämna Monsoon när vi pratar om de bästa Amazon-säljarlistningsverktygen.

Monsoon är ett kraftfullt Amazon-bulklistningsverktyg som låter säljare lista sina varor på olika kanaler inklusive Amazon och eBay som de vill.

När du använder Monsoon behöver användare bara skapa en lista en gång och ställa in regler för varje enskild kanal.

När detta har gjorts tar Monsoon hand om resten och börjar lista artiklar i bulk från katalogen baserat på de regler som hade satts.

Så länge som reglerna för lagerålder, kategori och tillgänglig kvantitet uppfylls, kommer listan att fortsätta att uppdateras automatiskt utan någon input från säljaren.

För $99/månad kan du börja använda verktyget. Priset baseras på din månatliga försäljning.

Detta innebär att prissättningen baseras på varje enskild användares behov och krav och beräknas efter att faktorer som försäljningsvolymen har beaktats.

Det hjälper också nya användare med programvaruinstallation, en skriftlig implementeringsplan och onlineutbildning för att använda verktyget mer effektivt.

5. Nembol

Nembol är ett av få objektlistningsverktyg som är tillgängligt på både dator och mobil.

Denna unika egenskap hos verktyget gör att det kan användas för att fylla butiker på olika marknadsplatser samtidigt.

En intressant egenskap hos Nembol är att den tillåter användare att synkronisera sina objektlistor över olika enheter för att säkerställa att alla processer är strömlinjeformade och säljare inte behöver gå igenom besväret med de-duplicering.

Den enda nackdelen med Nembol är att den endast kan användas av Amazon Professional Sellers.

Dessutom kommer det inte att vara möjligt för dig att lägga till en produkt i en lista om den inte redan har en unik produktidentifierare som heter ASIN.

Nembols mobilapp finns på både iOS och Android, och är helt free.

Så många som 500 olika produkter kan rymmas i denna version av applikationen.

Om du letar efter ett pålitligt listverktyg för Amazon kan du prova Nembol.

Nembol erbjuder fyra stora prissättningsplaner för bekvämligheten för säljare som kallas Basic, Pro, Enterprise och Enterprise Plus.

Säljare behöver bara betala för dessa planer en gång på 14 dagar free rättegången har löpt ut.

Grundplanen kostar $39 per månad och kan användas för så många som 500 produkter.

Användare måste betala $49 i månaden för att lista så många som 2000 produkter med hjälp av Pro-planen.

Enterprise-planen kan användas för att ta emot upp till 5000 produkter och kostar $79 per månad.

Enterprise Plus-planen kostar $129/månad för 15 000 produkter.

Människor som letar efter ett Amazon-listningsverktyg free av kostnadsalternativ kan överväga Nembol på grund av dess relativt billigare planer.

6. Ecomdash

Ecomdash är nästa i vår lista över bästa Amazon-listningsverktyg.

Lämplig för både låg- och högvolymsäljare, Ecomdash är ett flerkanalslistningsverktyg som kan användas för att hantera stora mängder data och lista den effektivt och effektivt.

Ecomdash låter användare lägga till skräddarsydda beskrivningar för var och en av deras produkter och redigera produktlistor för att skapa mervärde.

Dessutom kan säljare också lägga till beskrivningar för fraktprocessen för att göra beslutsprocessen ännu enklare och bekvämare för köpare som kan vara intresserade.

Även om den fullständiga versionen av programvaran är tillgänglig på en prissättningsmodell, är listningsverktyget också tillgängligt separat för att hjälpa marknadsplatssäljare att ladda upp massinformation utan problem.

Den har alla funktioner i ett bra Amazon-bulklistningsverktyg.

Ecomdash har olika nivåer som avgör hur mycket användare av tjänsten kommer att debiteras. Från 60 USD kommer du att debiteras baserat på dina försäljningsvolymer.

Deras 15 dagar free provperioden kräver inget kreditkort.

7. SalesWarp

Ett annat populärt bulklistningsverktyg på Amazon är SalesWarp. Det är en molnbaserad listningslösning som vänder sig till säljare av alla storlekar.

Med separata listmallar rymmer SalesWarp flera olika kanaler och gör det möjligt för säljare att uppdatera sina listor effektivt.

Det faktum att SalesWarp tillåter användare att bestämma om de vill uppdatera sina listor baserat på produktens kategori eller i bulk är mycket uppskattat av den allmänna befolkningen.

Med hjälp av SalesWarp kan säljare på Amazon också skapa unika listmallar för kategorier av sina egna produkter.

Eftersom SalesWarp är ett mjukvarualternativ med full service, erbjuder SalesWarp också komplett e-handelsfunktion som kan hjälpa dig med mycket mer än att bara lista dina produkter på en gång.

Detta är anledningen till att vi har inkluderat SalesWarp i vår lista över bästa Amazon-produktlistningsverktyg.

Prissättningen för SalesWarp beror på ett antal faktorer inklusive säljarnas årliga intäkt och ordervolym.

Som du kanske har gissat kostar fler funktioner och funktioner också mer.

Eftersom det inte finns någon fördefinierad prissättningsplan måste intresserade säljare kontakta leverantören direkt för att ta reda på hur mycket de måste betala varje månad.

8. Vendio

Det skulle inte vara felaktigt att kalla Vendio för en komplett Amazon-säljlösning. Förutom att hjälpa säljare att uppdatera sina listor effektivt i bulk, hjälper Vendio även till med andra aspekter av försäljning som orderuppfyllelse och hantering av lager.

Vendio kommer också med en Amazon Match and Publish-funktion som kan användas för att kontrollera produkter som har listats på CSV eller eBay av en viss säljare, och importerar dessa listor till Amazons katalog i bulk.

För extra bekvämlighet tillåter Vendio också delning av ens Amazon-inventering på Facebook, OpenSky och olika enheter.

Det finns fem olika prisplaner som säljare som är intresserade av Vendio kan välja.

  • Topaz – 29,95 USD/månad för 300 produkter
  • Ruby – $49,95/månad för 1000 produkter
  • Sapphire – $99,95/månad för 3000 produkter
  • Emerald – $149,95/månad för 15 000 produkter
  • Diamant – 249,95 USD/månad för 25 000 produkter

Var och en av dessa prisplaner stöder listning i bulk på flera kanaler.

Den stora skillnaden mellan var och en av prisplanerna som erbjuds av Vendio ligger i lagringsbeloppet och produkter som kommer att rymmas.

Var så säker; du kommer att få en free provversion oavsett vilken prisplan du väljer.

Dessutom kommer du att få en dedikerad kontoansvarig med Emerald- och Diamond-planerna, medan kommunikation för Topaz-, Ruby- och Sapphire-planerna kommer att ske via chatt, e-post och telefon.

Även om Vendio erbjuder en hel del fördelar för användarna är det viktigt att notera att detta är den enda programvaran som sätter en begränsning på lagringsutrymmet.

9. Sellbrite

Sellbrites arbetsmekanism är avsevärt annorlunda än någon av de program eller verktyg som diskuterades tidigare i artikeln.

Till skillnad från de flesta andra program, använder detta flerkanalslistningsverktyg en enda katalog som kan användas för att fylla listor på Amazon, eBay, Etsy och till och med Walmart!

För extra bekvämlighet och anpassning tillåts säljare att ändra fraktavgiften, priset, beskrivningen och titeln på var och en av sina produkter.

Unika återanvändbara mallar kan också skapas.

När du använder Sellbrite tillåts användare att kategorisera produkter eller föremål baserat på detaljer eller attribut för att hjälpa köpare att hitta det de behöver utan mycket krångel.

Sellbrite rankas i Amazons listprogram free kategori också eftersom de har en free planera också.

Sellbrite-betalda planer börjar från $29 till $179/månad. De har också den årliga möjligheten att betala.

Som du kanske har gissat kommer Premium-alternativet med ytterligare funktioner och funktioner.

Sellbrite har också Shopify-specifika planer. Planerna börjar från $19 till $99/månad.

Sellbrite är free att starta och erbjuder 30 dagars obegränsad tillgång.

10. Listtee

Listtee är en annan produktlistningsprogramvara från Amazon som gör jobbet ganska bra.

Skapat för att hjälpa Amazon Marketplace-säljare med listningsprocessen, ser Listtee till att säljare kan lägga till produkter på listor och fylla på dem när de har sålts.

Dessutom hjälper Listtee även Amazon-säljare att samordna med Amazons lager i USA och Storbritannien för extra bekvämlighet.

Eftersom List tee är tillgänglig i både webb- och skrivbordsversioner har den snart blivit ett mycket populärt alternativ bland Amazon-säljare.

En annan anledning som har bidragit till verktygets enorma popularitet och framgång är det faktum att det kan upptäcka befintliga SKU:er vilket hjälper det att minska risken för dubbelarbete.

Eftersom Listtee är ett av de mest praktiska alternativen för Amazon-listning, hjälper Listtee till att effektivisera hela försäljningsprocessen och kan hjälpa säljare att skicka så många som 100 varor på bara en halvtimme.

Det bästa med Listtee är att tjänsten har distinkta prismodeller för både företag och småföretag.

Medan små företag kan börja dra nytta av tjänsten för mindre än 50 US-dollar varje månad efter en free två veckors provperiod kommer företag att behöva betala $149 per månad efter en free 14 dagars provperiod för att dra nytta av allt som verktyget erbjuder.

Listtee tillåter inte bara både småföretag och företag att byta mellan FBA och handelslistor utan för bara $25 mer kommer företag också att tillåtas skapa underkonton för anställda för att göra noteringsprocessen ännu snabbare.

Även om verktyget erbjuder flera fördelar och kan göra listning och frakt mycket effektivare, är kundtjänsten för programvaran en stor nackdel eftersom kundernas frågor i allmänhet inte löses flera dagar i sträck.

Med det sagt gör det användarvänliga gränssnittet det till ett bra alternativ för ett ganska stort antal människor.

11. Solid handel

Solid Commerce är ännu en “Software as a Service”-plattform som erbjuder både listnings- och lagerhanteringsfunktioner.

Marknadsplatser som stöds inkluderar bland annat Etsy, eBay och Amazon.

När du använder Solid Commerce behöver en användare bara ange relevant produktinformation varefter produkterna automatiskt skickas till Amazon-butiken.

Det lägsta du måste betala för Solid Commerce är $499 i månaden.

Sammanfatta

Även om det inte är svårt att hitta en noteringsprogramvara för Amazon på marknaden, men att hitta den bästa är det verkligen.

Nu när du vet vad vart och ett av dessa Amazon-listningsverktyg kan göra för dig, kan du fatta ett välgrundat beslut och välja den bästa Amazon-noteringsmjukvaran.