Topp 10 sämsta prylar att ge som gåvor den här semestern

0 Shares

Vi förstår det. Vid denna tidpunkt under semestersäsongen har du sett så många presentguider att näsan börjar blöda precis som den här ljusstake med elva tema som också skulle göra en bra present till din konstiga Stranger Things-besatta vän.

Och vi återkommer direkt till våra presentgadguider på en sekund också. Men för nu, ta en paus för att festa dina ögon på denna snabba titt på de absolut värsta prylarna som kommer att hamna under julgranar över hela landet i år.

Listan

Uppgifterna bakom de värsta prylarna från 2017 kommer från Giftcards.com, som frågade 1 000 shoppingamerikaner för att ta reda på vilka som vill ha vad. Resultaten, rangordnade efter generationsskillnader, inkluderar de värsta och bästa. Du kan kolla in dem i infografiken nedan, men det bästa resultatet är klart: Ingen vill ha smarta pennor.

Medan många internetanslutna enheter är att föredra – Smartphones, smarta TV-apparater och personliga assistenter i Alexa-stil gjorde alla “bästa” listan – tydligen är den smarta pennan en bro för långt. Det landade vid det första resultatet över Millennials, Gen Xers och Baby Boomers, och låg på 21 procent, 16 procent respektive 18 procent.

Intressant är att drönare finns på listan över de värsta prylarna, ett resultat som verkar strida mot tidigare data TechCo rapporterade om från CES, att drönare är bland de populäraste tekniska gåvorna den här säsongen. Om du planerar en drönarpresent kan du överväga om din vän är ett enormt tekniskt huvud som sannolikt kommer att tycka om hur man ska flyga den.

Också av intresse: En post, märkt “hälsoskärm som FitBit”, rankades båda som en sämsta gåva i mellanklassen och låg lågt på bästa presentlistan. Det verkar som den anspråkslösa FitBit är nästan lika kontroversiell bland amerikaner som deras politik.

Läs mer om gåvor, presenter och fler gåvor på TechCo

0 Shares