Topp 10 kommande Netflix-program i decembermånaden

Netflix har revolutionerat hur människor konsumerar underhållningsinnehåll. Det som började som en strömmande webbplats för att binge-titta på dina favoritprogram, kom hela vägen till att skapa sitt eget exklusiva innehåll som väcker uppmärksamhet hos människor från hela världen.

Netflix har också börjat vinna popularitet i vårt land med sitt exklusiva innehåll som Sacred Games, Lust Stories, Little Things 2 och Ghoul – som ger välbehövlig paus från Saas-bahu-sagorna som har varit allestädes närvarande sedan mer än ett decennium. Om du redan är prenumerant eller planerar att hoppa över vagnen, här är en lista med program som kommer att strömma den här månaden på Netflix.

1) Urvalsdag – 28 december

Selection Day är ett Netflix-originalinnehåll baserat på boken skriven av Aravind Adiga med samma namn. Den här filmen är baserad på livet för två syskon Manju och Radha, vars far är väldigt motiverad att få sina söner till Mumbais under 19-klubb. Resten av berättelsen kretsar kring hur dessa två hanterar trycket runt dem för att göra sig redo för de tuffaste innings i sitt liv.

2) Death by Magic – 30 november

Denna show kretsar kring trollkarlen Drummond Money-Couts som reser runt om i världen för att visa upp sin talang för folket och dela sin kärlek till hantverket. Han är notoriskt känd för att försöka magiska bedrifter som visade sig vara dödliga för andra trollkarlar. Denna TV-show kommer säkert att få dig upphetsad med sin galna nivå av magiska stunts.

3) Parfym – 21 december

Om du gillar thriller-filmer är den här något för dig. Den här filmen kretsar kring en grupp på 6 studenter från en internatskola som blir vänner genom sin intensiva passion för doft. En av dem hamnar mördad några år längs banan och polisutredningarna avslöjar intressanta hemligheter om gruppen. Baserat på Süskinds bästsäljande roman ger den här en ny snurrning i seriemord. Den här filmen är gjord på tyska, så du måste lita på undertexter för om du är redo för den.

4) Skyddaren – 14 december

Detta är baserat på livet för en kille från Istanbul som är avsedd att vara beskyddare och kommer att ta emot den odödliga fienden. Se honom gå igenom ansträngande träning och myriader av svängar för att i slutändan kunna rädda dagen.

5) Mowgli: Legend of the Jungle – 7 december

Vår barndomsfavorit, Mowgli, är tillbaka för att ta oss tillbaka till underlandet och återuppleva vår barndomsålder. Skapad av Andy Serkis, en känd skådespelare och regissör, ​​handlar den här filmen om en pojke som förlorat sig in i skogen och hur han äntligen accepterar sitt öde att bli en legend. Filmen visar honom på resa för att upptäcka var han verkligen tillhör.

Läs också: Smartprix People’s Choice Award 2018 – Rösta på årets favorit smartphones!

6) Av många, en – 12 december

En originaldokumentär från Netflix, Out of Many, One, tar dig igenom livet för 5 invandrare som påbörjar sin resa för att uppnå amerikanskt medborgarskap. Den visar vad som gör USA till ett av de mest populära resmålen för invandrare runt om i världen och hur USA lever upp till sitt nationella motto “E Pluribus Unum”: Out of Many, One.

7) Pine Gap: Säsong 1 – 7 december

Pine Gap är en verklig australisk jordstation belägen 18 kilometer sydväst om Alice Springs, ett territorium i Australien som drivs gemensamt av USA och Australien. Det är en gemensam försvarsanläggning och denna show behandlar den fiktiva berättelsen som involverar möjligheten att förhållandet mellan de två nationerna hotas av hemligheterna som delas mellan dem.

8) Tidelands säsong 1 – 14 december

Denna webbserie kretsar kring livet för en före detta brottsling som återvänder hem efter att ha avtjänat sin straff. Situationerna tar en oväntad vändning när hon försöker avslöja mysteriet kring en lokal fiskares död som tvättar i land. Hon stöter på de mörka hemligheterna i staden när hon försöker lösa mysteriet kring fiskarens död.

9) Roma – 14 december

Denna kritikerrosade film spelas i bakgrunden av början av 1970-talet och återupplivar filmregissörens liv i Mexico City. Det lyfter fram det dagliga livet för en medelklassfamilj och dess hushållerska. Den här filmen fick fantastiska recensioner från kritiker och har till och med valts av tidningen Time som den bästa filmen från 2018.

10) Narcos: Mexiko

Sist men inte minst, Narcos: Mexico är en följeslagare till den mycket framgångsrika Netflix-serien Narcos. Denna show behandlar huvudsakligen utvecklingen av narkotikakartellen i Mexiko. det fokuserar främst på uppkomsten av Guadalajara Cartel, under ledning av Felix Gallardo och hur DEA-agenten Kiki Camarena hanterar röran. Även om denna show släpptes någon gång i november är det ett spännande alternativ för de människor som inte har sett det ännu.

LÄS OCH: 10 bästa strategispel som du bör prova 2018

Bästa Netflix-program som strömmar den här månaden

Det här är de bästa Netflix-programmen och filmerna som strömmar under december månad. Vi kommer att fortsätta uppdatera listan när en ny show tar sig till webbplatsen. Så håll en flik på det här utrymmet för mer spännande och nytt innehåll.

Relaterade Artiklar

Back to top button