Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Topp 10 Anti-Malware-appar för Android 2021

När smartphones anses vara minidatorer som rymmer mycket av din viktiga data från bilder, videor till viktiga dokument, låter det klokt att hålla din smartphone-enhet skyddad med alla nödvändiga funktioner. Vidare, med kännedom om det otänkbara värdet av data som hålls på din Android-enhet, blir det viktigt att skydda den från alla möjliga hot mot skadlig programvara. Här är det viktigt att veta att din Android-enhet erbjuder vissa inbyggda säkerhetsfunktioner på din enhet men den erbjuder inte dedikerad app eller program som hjälper dig att skydda mot hot mot skadlig programvara förutom i fall av bloatware med appar från tredje part. Därför blir det viktigt att använda anti-malware-appar för Android för att hålla din enhet säker 2021.

De 10 bästa apparna mot skadlig programvara för Android 2021

1. Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefender Mobile Security och Antivirus

Bitdefender Antivirus är en futuristisk lösning på alla dina säkerhetsrelaterade hot på Android-enheter. Detta kraftfulla verktyg fungerar på smart-in-the-cloud-skanningstekniken för att erbjuda dig säkerhet i realtid för bättre säkerhet. Dessutom skannar, upptäcker och tar bort allt skadligt innehåll från din enhet effektivt och exakt. Du kan använda funktionen Autopilot för att skanna alla nyligen nedladdade appar för virushot. Dess flaggskeppsskanningsmotorer är tillräckligt kraftfulla för att upptäcka och ta bort skadligt innehåll med 99% noggrannhet. Dessutom kommer det som en medföljande programvara för att fixa olika andra problem också.

Ladda ner här

2. Kaspersky Antivirus & säkerhet

Kaspersky Free Antivirus 2018 - Internetsäkerhet

Använd det här verktyget från Kaspersky Lab för att effektivt avskräcka alla skadliga hot på din Android-enhet. Det här kraftfulla verktyget är noggrant utformat för att skydda din enhet från alla befintliga och senaste hot mot skadlig programvara. Det hjälper dig att skanna, hitta och ta bort alla virus, trojaner, spionprogram, adware, ransomware och andra skadliga hot. Dessutom fortsätter det att köra i bakgrunden för att ge dig säkerhet dygnet runt. I ytterligare funktioner erbjuder det funktioner som webbfilter, anti-phishing, stöldskydd, blockering av skräppost och mycket mer.

Ladda ner här

Läs också: Topp 7 tips för att påskynda en långsam iPhone

3. Rengör Master Antivirus

ren master antivirus

Använd Clean Master Antivirus för att hålla enhetens säkerhet intakt med olika optimeringsfunktioner. Det fungerar på smarta sökmotorer för att ta bort och blockera alla virushot inklusive spionprogram, Trojan, oseriös programvara och andra hot. I själva verket är detta en av de bästa anti-malware-apparna för Android som erbjuder massor av användbara funktioner för att förbättra enhetens prestanda. I ytterligare funktioner erbjuder den CPU-kylare, iSwipe, laddningsmaster, apphanterare, applås, spelförstärkare och mycket mer. Du kan använda detta verktyg för effektiva och tillförlitliga resultat.

Ladda ner här

4. Virus Cleaner Antivirus

Virusrensare - Antivirusfritt och telefonrensare

Virus Cleaner Antivirus är ett enkelt men ändå kraftfullt verktyg som hjälper dig att skydda din enhet från alla skadliga hot. Det erbjuder inte bara effektiva säkerhetsfunktioner utan det är också användbart att hålla din integritet intakt med unika sekretessfunktioner. Du kan använda den här appen för att schemalägga virussökningar med jämna mellanrum för fullständig säkerhet. När du söker efter virushot skannar det hela enhetens lagring (inklusive SD-kort) för att ge utökad säkerhet. Med det här verktyget kan du till och med skydda dina onlineaktiviteter genom att blockera infekterade webbadresser för att undvika nätfiskebedrägerier och andra hot. Bland andra funktioner erbjuder den Wi-Fi-säkerhet, applås, samtalsblockering och mycket mer.

Ladda ner här

5. Norton Security & Antivirus

Norton Security och Antivirus

Använd den här effektiva anti-malware-appen för Android som ett perfekt säkerhets- och virusskyddsverktyg för din enhet. Det erbjuder en rad användbara funktioner som antivirusskydd, stöldskydd, spårning av din enhet och skydd mot virus, spionprogram och andra hot. Det är noggrant utformat för att stödja olika Android-smartphones och surfplattor. Här sparar den din smartphones plats automatiskt när enhetens batteri är lågt och låter dig synkronisera kontakter och återställa eller dela dem. Du kan använda dess säkra sökfunktion för att skydda dina online shoppingaktiviteter.

Ladda ner här

6. Avast Mobile Security

Avast Mobile Security 2019 - Antivirus- och applås

Om du är datoranvändare måste du redan ha känt till Avast Security-programvaran. Nu erbjuder de också sina tjänster för Android-användare. Avast Mobile Security är en mycket avancerad app mot skadlig kod 2021 som erbjuder ett brett utbud av säkerhetsfunktioner. Den söker efter virus, skadlig kod och andra typer av skadliga filer på din enhet. Närhelst det hittar något farligt blockerar det attacken omedelbart och låter dig veta. Förutom de vanliga säkerhetsfunktionerna ger den här appen dig också olika andra funktioner som stöldskydd, samtalsblockering, fotovalv och en brandvägg.

Ladda ner här

7. ESET Mobile Security och Antivirus

ESET Mobile Security och Antivirus

Inom den digitala säkerhetsbranschen betraktas ESET som ett banbrytande varumärke, eftersom de har erbjudit sina tjänster under lång tid. Denna säkerhetsapp kommer med en mängd funktioner som stöldskydd, antivirus, skadlig kod och många fler. Denna app har visat sig vara en bra försvarare mot attacker mot skadlig programvara. Dessutom får du också ytterligare funktioner som skanningsplanerare, säkerhetsgranskare och några andra. Det är väldigt enkelt att installera och använda den här appen, eftersom användargränssnittet är extremt rent och enkelt.

Ladda ner här

8. Lookout Security och Antivirus

Lookout Security och Antivirus

För de av er som letar efter lite variation kan Lookout Security och Antivirus vara ett utmärkt val. Med den här appen kommer du att få tillgång till standardfunktioner som antivirus, antimalware, stöldskydd och flera andra. Men tillsammans med dessa grundläggande funktioner kan du också njuta av olika specialfunktioner som identitetsskydd, WiFi-skanning, identitetsförsäkring och några andra också. Dessutom kommer den här appen också med phishing-skydd. Eftersom nätfiske är en av de största typerna av cyberattacker kommer den här appen definitivt att vara till nytta för att bekämpa sådana säkerhetshot.

Ladda ner här

9. Malwarebytes säkerhet

Malwarebytes säkerhet

Som namnet antyder är den här appen speciellt utformad för att skydda din enhet mot alla typer av skadliga attacker, och det är också riktigt bra på det. Detta listas i våra topp 10 anti-malware-appar för Android, eftersom det innehåller olika säkerhetsfunktioner som anti-malware, anti-ransomware, behörighetsspårare och många fler. Den består av en massiv virusdatabas som uppdateras kontinuerligt. Dessutom kommer den här appen också att skanna sociala mediekonton och meddelanden för att skydda dig från olika säkerhetshot. Det bästa här är att appen är extremt användarvänlig.

Ladda ner här

10. McAfee Mobile Security and Antivirus:

McAfee Mobile Security och Antivirus

Inom säkerhetsbranschen online är McAfee en jätte. De har tillhandahållit sina förstklassiga säkerhetstjänster under lång tid. Den här appen är full av säkerhetsfunktioner som är mycket bra för att skydda användaren från flera typer av cyberhot och attacker. Den är utrustad med funktioner som antivirus, anti-malware, anti-spyware och många andra. Stöldskyddsfunktionen i den här appen fungerar mycket bra, eftersom den också kan ta bilder av theif och spela in plats också. Dessutom har den en boost-funktion som hjälper dig att optimera enhetens prestanda.

Ladda ner här

Slutsats

Anti-malware-appar för Android 2021 kommer som ett komplett säkerhetspaket för din Android-enhet som hjälper dig att lösa alla säkerhets- och sekretessproblem. Dessa smarta verktyg erbjuder många användbara funktioner som inte bara hjälper dig att hitta och ta bort skadligt innehåll från din enhet utan det ger också skydd i realtid för bättre säkerhet. Med hjälp av antivirusappar för Android kan du hålla enhetens säkerhet intakt medan du inte spenderar extra tid på det.

Nästa inlägg: TOPP 7 TIPS FÖR ATT HÖGA ANDROID-PRESTANDA