Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tomten kommer att ge dig Waze-anvisningar den här helgen

Om du kan använda lite semesterjubel nästa gång du behöver vägbeskrivning, kan tomten hjälpa till. Waze lanserade ett nytt röstalternativ i sin navigeringsapp, och den här gången är det jolly ol’ Saint Nick.

Tomtens röst kommer bara att finnas tillgänglig under resten av december, för det är precis så tomten fungerar (en månad om året). Men när det kommer till vägbeskrivningar verkar tomten vara en bra kille, med tanke på att han vet vägen till varje gata på hela planeten. Din bilresa kommer dock troligen att ta dig längre än det skulle ta tomten och hans renar – du vet, långsammare än ljusets hastighet.

Förutom tomtens röst kan du även göra din resa festligare genom att ändra din bilikon till tomtens släde. Och om du verkligen känner julstämning kan du sätta på ett nytt tomte-“humör”, som ändrar din karaktärsikon till en liten jultomte.

För att aktivera semesterfunktionerna, tryck på sökförstoringsglasikonen i det nedre vänstra hörnet, välj “Kör med tomten” och aktivera sedan vilken av de tre funktionerna du vill ha.