Tips och tricks för att spela Rust Game 2021

Tips och tricks för att spela Rust Game 2021

Rust är utvecklat av Facepunch Studios och är ett överlevnadsspel för flera spelare. Den första utgåvan var tidig åtkomst 2013, följt av en fullständig lansering 2018. Rust kan spelas på Windows och macOS. Xbox One- och PS4-versionerna släpptes i år i maj (2021).

Eftersom du är ett överlevnadsspel måste du och ditt team överleva i vildmarken genom att samla in stulet material för att äta, dricka och hålla sig friska. Målet är att inte dö under spelets gång. Du måste vara säker från vilda bestar och fordon som attackerar spelare vid slumpmässiga tillfällen.

Rust är bara ett multiplayer-spel. Du måste spela med andra på servern och slåss med dem för att vinna. Olika typer av vapen används i spelet för att slåss och hålla sig vid liv. Det verkar vara ett tufft spel, eller hur? Rost är inte lätt att spela. Även proffsspelare letar efter cheat sheets, tips och tricks för att förbättra sina spelkunskaper. Nya spelare kommer att ha lätt för att komma in i rytmen genom att lära sig de grundläggande knepen för att hålla sig vid liv i spelet.

Tips och tricks för att spela Rust Game 2021

Börja med rätt server

Det kan vara frestande att gå med i en stor grupp, men det ökar också dina chanser att bli dödad. En server med ett mindre team ger dig andrum för att förstå spelet i realtid. Administratörerna kommer sannolikt att hålla ett bättre öga på spelarna och förhindra att fuskare har en otillbörlig fördel.

Du kan också starta din egen Rust-server, men det tar tid att spela. En idealisk server för en nybörjare skulle vara den med mindre än 50 spelare.

Bilda ditt eget team

Även om du måste överleva på egen hand, betyder det inte att du inte kan bilda ett lag. Få dina vänner att leka med dig och stötta varandra. Du kan arbeta som en grupp och förstärka dina fördelar.

Se samtidigt till att hålla avstånd till andra sådana grupper. Spelare delar platsinformationen för rivaler för att kasta dem från spelet. Du kan göra samma sak bland din grupp.

Håll dig borta från andra under de inledande stadierna

Även om du behöver grannar när du väljer en bas och slår dig ner, skynda dig inte att hitta en granne. Du vill ha någon som kommer att leka med dig snarare än någon som tänker döda dig. Därför kommer det tidigare tipset väl till pass. Dina vänner kan vara dina grannar.

Snow Base är säkrare

Ja. Det är en av de bästa Rust Hacks som föreslagits av experter. Kallt klimat är ett svårt val och behöver mer reserver. Men sådana platser har färre spelare, och det kommer att fungera till din fördel. Du kommer att leva tillräckligt länge för att utforska och göra de nödvändiga verktygen innan du blir attackerad.

Fokusera på att göra verktyg

Du kan inte överleva rost utan verktyg. Så din första prioritet efter att ha valt basen bör vara att göra verktyg. Eftersom den första stenen tillhandahålls free, använd den för att krossa ett träd. Trädet kommer att ge dig ved för att göra verktyg. En hammare behöver 100 ved, en stenhacka kräver 100 stenar och 200 ved, och så vidare.

Du kan köpa din första yxa nästan omedelbart med de medföljande 200 stenarna och 100 veden. När du har verktygen kan du börja odla och odla mat, samla in föremål och bygga ditt hem. Som sagt, överlager inte. Du bör inte lägga större delen av din tid på att samla resurser.

Gå defensivt innan du blir aggressiv

Spelare förlorar snabbare eftersom de blir aggressiva utan en plan. Rust handlar om att överleva snarare än att döda tanklöst. Håll dig i det defensiva läget och döda endast när det behövs. Annars, spring i säkerhet. Tipset för att hålla längre i Rust är att använda din hjärna för att fatta rätt beslut.

Har flera dolda förråd

Hur länge tänker du innan en rival kommer och plundrar din bas? Det händer ganska snart. Det är därför du måste gömma din samling på flera ställen. På så sätt, även om någon plundrar basen när du jagade eller samlade, har du fortfarande något kvar att hålla dig vid liv och börja om.

Välj Respawn Location with Care

Respawning är när du lägger ner en sovsäck för att återuppliva din avatar om spelaren dör i spelet. Platsen kommer att avgöra chanserna att överleva för respawn. En skog är vanligtvis ett säkrare alternativ och bort från mängden. Att vara i mängden kommer att få din respawn dödad innan du har haft en chans att ens börja om.

Var uppmärksam och märk allt

Från förändringen i temperaturer till rivaler gömda bakom träd och buskar för att attackera dig och vilda djur redo att ladda, du måste spåra allt. Du måste gömma dig och fortsätta med försiktighet.

Slutsats

Slutligen, fortsätt i rörelse. Oavsett hur långt du är i spelet måste du fortsätta röra dig för att bli en överlevande i Rust-spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button