Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tinder vs Lovoo vilket är bättre? Skillnader och fördelar

Då ska vi prata om Tinder vs Lovoo vilket är bättre? Skillnader och fördelar var och en av dessa appar för att träffa människor. Kom dock ihåg att det är väldigt viktigt att överväga att använda de bästa bilderna, fraserna och beskrivningarna för att flirta på Tinder såväl som Lovoo.

Dejtingappar

Dejtingappar är normen på daglig basis och ett av de mest effektiva sätten hitta en partner eller vänre. Tinder är utan tvekan en av de mest rekommenderade apparna för detta ändamål, men det finns flera alternativ som Lovoo.

Med det sagt, vi kommer att prata lite om hur man använder Tinder och Lovoo, förutom de för- och nackdelar som var och en ger.

Lovoo

Lovoo är inte lika känt som Tinder, men positionerar sig gradvis som en av de mest kända dejtingapparna som finns. Hur som helst, det första du ska göra är att ladda ner Lovoo från Play Store.

 • Efter att ha laddat ner applikationen kan du logga in med ditt Google-, Facebook- eller e-postkonto. Efter ovanstående behöver du ange ditt fullständiga namn, födelsedatum, ditt kön och det rekommenderas att använda en profilbild.
 • På samma sätt kommer appen att fråga dig efter vilken typ av relation du letar efter så att du kan leta efter något seriöst, träffa vänner, vad som helst och det finns också ett alternativ “Något tillfälligt”. På samma sätt kan du välja om du vill träffa kvinnor, män eller båda.
 • Efter de tidigare konfigurationerna måste du acceptera villkoren och du har redan en app inställd för att hitta personer nära dig. Oavsett vilket måste du ge åtkomstbehörigheter för din plats.
 • Applikationens funktion är mycket lik Tinderdär du kan gilla (klicka på hjärtat) för att indikera att någon drar till sig din uppmärksamhet, eller å andra sidan kan du också skriva eller trycka direkt på X:et, vilket betyder att Du är inte intresserad.
 • Om båda personerna gillar varandra uppstår en matchning och de kan börja kommunicera. Kom ihåg att om du klickar på ett foto kommer du att kunna se användarinformationen på ett djupare sätt.

Tinder

Vid det här laget behöver Tinder ingen introduktion eftersom det är en av de mest kända dejting- och mötesapparna där ute. Om du inte har ett, kom ihåg att du kan ladda ner Tinder från Play Butik och till och med registrera dig för ett konto utan telefonnummer.

 • Precis som med Lovoo kan du logga in på ditt Google-konto, antingen via ditt Facebook-konto eller med hjälp av ditt telefonnummer. Oavsett vilket kommer appen att kräva din personliga telefon för att slutföra registreringen. I sin tur är det mycket möjligt att det krävs verifiering av mailadressen på Tinder-kontot från en mobiltelefon för att öka säkerheten.
 • Likaså rekommenderas det att du aktiverar plats för att börja använda appen. På så sätt kommer personer nära dig att dyka upp.
 • Operationen är enkel om du är intresserad av någon tryck på hjärtat och om någon inte får din uppmärksamhet klicka på X.
 • Om båda personerna gillar varandra kan de börja kommunicera.

För- och nackdelar med Tinder och Lovoo

 • De är lika: Det första att notera är att de två apparna är väldigt lika. Faktum är att operationen är praktiskt taget densamma.
 • Tinder är mer igenkännligt: Den stora fördelen som Tinder har framför Lovoo är utan tvekan att Tinder är mycket mer populärt. Det betyder att det finns många fler användare på plattformen. Av denna anledning rekommenderas det starkt om du vill träffa flera personer. Utöver ovanstående är det möjligt att visa profilen för den person du avvisade på Tinder igen.
 • Lovoo är ett bra alternativ: Även om Lovoo är en väldigt ny app, är den ett bra alternativ till Tinder. Faktum är att många väljer Lovoo, så det skadar inte att prova om du inte har hittat det du letar efter på Tinder.
 • Lovoo har ett sökfilter: Den kanske största fördelen med Lovoo framför Tinder är att den har ett sökfilter. Med det här filtret kan du ställa in begränsningar för ålder, kön och andra faktorer.