Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Timely, ett alternativ till Android Alarm Clock App

Du kanske tänker varför i hela friden, någon vill ha ett alternativ till larmappen? Efter att ha tittat på Timely kan du behöva en andra tanke om din aktieväckarklocka. Timely den bästa och underbara materialdesignlarmappen vi någonsin har sett. Tidig till skillnad från traditionell väckarklocka ger dig ett minimalt och skarpt användargränssnitt.

Det bästa med tid är att du kan ställa in ett alarm genom att svepa från skärmens vänstra kant och använda gester för att justera tidsluckan. Svep från kanten av skärmen för att välja önskad tidslucka efter att tryckning ovanför eller nedåt kommer att justera tiden med 5 minuter.

Timely-android-appinställningar i rätt tid

En annan fantastisk funktion är Smart Rise baserad på sömnteori, som kommer att börja väcka dig 30 minuter innan det vanliga larmet långsamt och gradvis. Detta kommer att väcka dig på gott humör. Du kan också säkerhetskopiera och synkronisera dina larm mellan enheter. Alla dina enheter kommer att spela larmet i perfekt gång och om du avvisar larmet på en enhet kommer det automatiskt att avbryta larmet på de andra enheterna.

aktuella teman

Timely, syftar till att du aldrig missar ett larm vilket betyder att du oavsett vad som händer kommer att höra larmet. Till skillnad från andra väckarklockor erbjuder timely ett roligt och utmaningsbaserat sätt att stänga av eller snooza larm som säkert kommer att behöva dina sinnen. Sist men inte minst kan du anpassa Timely efter din smak. Du kan använda Timely design-verktyget för att ändra färgerna eller göra din egen modifiering av appen.

Ladda ner Timely från Google Play Butik.