Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tillgänglighet för ONLYOFFICE Docs v.7.0

ONLYOFFICE levererar den senaste Docs v.7.0 med ytterligare funktioner, nya uppgraderingar och en mängd revisioner för professionellt samarbete.

(21 januari 2022)- Att ha en högkvalitativ funktionsrik kontorssvit stärker produktiviteten hos företag, proffs och till och med husägare. ONLYOFFICE-utvecklare har därför kommit med den senaste versionen av DOCS onlinekontorssvit. Versionen har ett brett utbud av funktioner relaterade till redigering, nya typer av onlineformulär, en högre användbarhetsgaranti och en bättre samarbetsmiljö.

Användare av ONLYOFFICE DOCS kan använda den webbaserade kontorssviten för fildelningsbehov och uppleva en samarbetsupplevelse av bättre kvalitet under sin affärsverksamhet. Sviten har öppen källkod och tillåter free stationära användare med macOS, Linux och Windows-enheter. Den passar även för mobilanvändare av iOS och Android.

Massor av högkvalitativa funktioner

ONLYOFFICE DOCS har kompatibilitet med andra funktioner i kontorssviten som MS Office-appar och onlineformulär som kan fungera med Adobes och MS-innehållskontroller. Förutom standardfunktionerna kan användare förvänta sig mer intensiva redigeringsverktyg och fördelar med 7.0-versionen.

Massor av högkvalitativa funktioner

Utvecklarna av mjukvaran erbjuder många andra högkvalitativa funktioner, varav överst är den ifyllbara formulärtypen. Här kan användare komma åt sviten för att skapa online ifyllbara formulär och göra uppdateringar i den också. Den är kompatibel med Microsoft Office-komponenterna och innehållskontrollerna och utrustar flexibla formulär som är kompatibla med flera plattformar.

För att notera, det rapporteras att de anpassningsbara formulären under ONLYOFFICE DOCS inkluderar avancerade fältfunktioner. Användare kan förbereda modelldokument på olika sätt genom sviten och få försparade mallar för en enklare skapandemetod. Exempel är frågeformulär, DNA-avtal, försäljningskontrakt med mera.

Ifyllningsbara formulär

Alla användare av ONLYOFFICE DOCS kan utveckla ifyllbara formulär genom att ladda ner mallar från det digitala ONLYOFFICE-biblioteket. Det är möjligt att återanvända ett förinställt DOCX-dokument som bas också.

Samarbetsmiljön i detta system gynnar användarna ytterligare att dela sina dokument i free och säkert utrymme. Team i företag kan dra nytta av denna funktion för att utföra sina arbetsrapporter i samarbete. Det är lätt att göra redigeringar i realtid genom formulären i de angivna fälten.

Det finns multimediaintegreringsfördelar tillgängliga genom sviten. För att notera skulle användare få tillgång till flera ytterligare element som de kan lägga till i de ifyllbara formulären. Dessa inkluderar rullgardinslistor, kombinationsrutor, textfält, kryssrutor, bilder och alternativknappar. Redigeringsfunktioner här inkluderar justering av bakgrund/kantton, tillägg av platshållare, infogning av spetsar, fältöverföring och rotation, infogning av gruppfält och en rad tecken att lägga till.

Fungerar tillsammans med Workspace Suite

En annan viktig punkt att notera är tillgängligheten av de ifyllbara formulären i systerproduktivitetssviten i ONLYOFFICE Workspace. Så det förväntas att användare kan arbeta samtidigt med både öppen källkodstjänster och få tillgång till ytterligare komponenter som kalender, projekt, CRM, e-post och dokument.

Samarbetssvit av v.7.0

Den senaste versionen av ONLYOFFICE DOCS innehåller andra högkvalitativa funktioner som sägs öka kvaliteten på dess prestanda. Användare kan göra ytterligare ändringar i textdokumenten och få autokorrigering av hyperlänkar och en förbättrad färgpalett också. Kalkylark kan lösenordsskyddas, vilket är en stor fördel för professionella användare.

Samarbetssvit

Samarbetssviten innehåller ytterligare funktioner som systematisk sortering av kommentarer, främjas för att göra det lättare för alla teammedlemmar att presentera sina förslag och interaktioner.

Dessutom finns det en New Transitions-tabell tillgänglig för ONLYOFFICE DOCS-användare för att optimera sin presentation. De får tillgång till animationsläge för att förbättra de visuella presentationerna.

ONLYOFFICE DOCS

Mörkt läge, avancerad zoom och mer…

Det finns högkvalitativa zoomfunktioner och mörkt läge även i den senaste versionen.

avancerad zoom

Ytterligare fördelar som du kan förvänta dig från v.7.0 av ONLYOFFICE DOCS är nya alternativ för lokalisering, framsteg i mobilappversionen och fördelar för integration av skrivbordsredigerare genom Liferay och kDrive.

ONLYOFFICE DOCS

Användare kan komma åt redigerare i form av ett fönster eller en flik.

Om ONLYOFFICE

ONLYOFFICE är en free öppen källkodsmjukvara för kontorssvit skapad under det lettiska företaget Ascensio System SIA. Programvaran är användbar för företagskommunikation och dokumenthantering, innehåller verktyg för projektledning och har avancerade dokumentredigerare.

Under ONLYOFFICE finns det två produktivitetssviter tillgängliga: ONLYOFFICE DOCS och ONLYOFFICE WorkSpace.

Om ONLYOFFICE

Den förra är mer lämpad för samarbetsbehoven hos yrkesverksamma medan den senare tillhandahåller en omfattande uppsättning affärsverktyg huvudsakligen.

Om ONLYOFFICE DOCS

ONLYOFFICE DOCS är byggd med OOXML-kompatibilitet med inbyggt format. Således kan den effektivt arbeta med MS Office-program som PowerPoint, Excel och Word. Den stöder också olika tredjepartsplattformar, som NextCloud, ownCloud, Alfresco, Confluence, Seafile, Nuxeo och SharePoint. Programvaran har högkvalitativa datasekretess- och säkerhetsfunktioner.

Användare kan förvänta sig stark prestanda och spara fildelning och samarbetserfarenhet eftersom plattformen erbjuder krypteringsfördelar från slut till ände, stöd för HTTPS-protokoll, JSON Web Token (JWT) och hjälp med distribution på plats.

Få tillgång till paketet ONLYOFFICE Docs och börja använda dessa nyaste egenskaper för dina professionella behov. Du kan lära dig om företaget såväl som andra produkter och tjänster de erbjuder direkt via deras officiella webbplats.

Ladda ner ONLYOFFICE DOCS från den officiella webbplatsen, communityn för GitHub eller välj deras appversion (iOS/Android) från mobilappbutikerna.