Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tillbaka i CT

Vi hade en underbar Thanksgiving, både maten och sällskapet var fantastiskt. Vi tillbringade middagen i torsdags hos mina föräldrar och fredagen var med Vinnys föräldrar (båda föräldrarna var närvarande varje kväll, det var bara en fråga om vem som lagade mat och var maten gjordes). Mina kex och potatismos blev bra men Vinneys äppelpaj var helt fantastisk. Jag personligen gillar inte äppelpaj (eller vanligtvis alla desserter med frukt i) men jag gjorde definitivt ett undantag för denna äppelpaj. Jag smög faktiskt in en andra skiva (fler människor dök upp till Thanksgiving än vad som ursprungligen planerats så utbudet av pajen var begränsat)…det hjälper att vara gift med kocken som gjorde den 🙂

Vi tillbringade ett par nätter med att umgås med en god vän till oss (vi kallar honom Manny) i NC. Han var faktiskt en gemensam vän som vi båda kände så länge innan vi introducerades. Det slutade med att vi spelade mycket Halo 2 online, vilket är ganska typiskt för oss. Om de nu bara skulle skynda på och släppa Half Life 2 flerspelarkartor (inte ett stort Counterstrike-fan) skulle vi vara klara.

Innan vi åkte till Raleigh visste jag inte vad jag skulle förvänta mig, men efter att ha varit där nere i flera dagar och återvänt till Branford blev jag bara påmind om hur mycket jag saknar att bo där nere. Jag kunde faktiskt köra runt och hitta roliga vägar och dessutom var det absolut ingen trafik jämfört med vad jag möter här uppe till vardags. Jag var i ett desperat behov av en bra körning så jag ropade in en tjänst (eller två) och lånade något sportigt att gå på en liten snurr i lite en dag – och det kändes bra.

När vi var där nere hade vi ett möte med vår byggare och gick ner för att besöka tomten där vårt nya hus ska byggas. Jag är mycket mer exalterad över att bygga det här huset än jag var den första helt enkelt för att det här designades från grunden av Vinney och jag och det kommer att bli vårt första hus tillsammans. Det finns inte mycket att titta på på själva tomten bara en massa övervuxet gräs, men de satte bara pålar i marken som markerar var huset skulle vara och det var mer än tillräckligt för mig att titta på. Vi träffades för att godkänna placeringen av insatserna men känslan av att stå där vår framtida kortlek skulle vara och se ut över resten av tomten framkallade en känsla av upprymdhet som bara fick ett leende på läpparna. Det kommer att bli en lång och svår väg att få det här huset byggt under det kommande och ett halvt året, speciellt med oss ​​uppe i CT, men med hjälp av min mamma och mycket tur borde det bli ett vackert hem för oss att återvända till 2006.

Labbet är en enda röra här uppe (det blir alltid så här efter en stor artikel…särskilt om jag hoppar på ett flygplan efter att jag är klar med det), så jag ska spendera en stor del av idag med att städa det upp och ordna saker innan jag kommer till jobbet…men jag ska jobba, jag fick inte mycket gjort under Thanksgiving men jag är utvilad, avslappnad och välmatad, så det borde inte finnas något som hindrar mig.

Ta hand om dig