TikTok tar dig till fem museer i världen på sitt eget sätt

0 Shares

Från Paris till Qatar

TikTok Louvre

Ett av de viktigaste museerna i världen, Louvren, finns på TikTok. Tack vare hashtaggen #Louvre visar tusentals publikationer till exempel museets utsida, som är känd för sin ikoniska pyramidstruktur. Och naturligtvis kan vi också titta på den berömda Mona Lisa, en målning som har genererat en populär utmaning bland användarna.

@wonguy

BTS av en skytte på en regnig dag 🍁 #paris #louvre #kreativ #foryou #foryoupage #pourtoi #viral #waterreflectionchallenge

♬ Dance Monkey – Tones and I

Ett annat ganska slående museum är Nationalmuseet i Qatar, där vi hittar spektakulära verk, men där man är särskilt framgångsrik där besökare kan skapa sin egen silhuett som en sandskiffer. Detta arbete genererar otaliga reaktioner på nätverken, och naturligtvis kunde motsvarande videor på TikTok inte saknas, där vissa publikationer har mer än 2 miljoner reproduktioner.

@whitneybedi

Äntligen #nationalmuseumofqatar #qatar ❤️

♬ original ljud – shehryarkhan1

Om det finns ett ganska speciellt museum som ger mycket spel åt användarnas kreativitet är det Museum of Illusions, som finns i ett stort antal städer runt om i världen och där användaren @Tannerwitt utnyttjar klipp lika rolig som nästa.

@ tanner.witt

Världens första dagvård med noll-gravitation😱🤯😂 … #foryou #tiktok #museumofillusions #comedy #flips #gravity

♬ Mamma Said – Lukas Graham

Hur kan det vara annorlunda, vi kommer också att ha arkeologisk representation med Carnegie National History Museum of Natural History, där vi genom sitt officiella TikTok-konto (@carnegiemnh) kan se repliker av dinosaurier och alla typer av arkeologiska prover och naturliga, och var dessutom publicerar museets chef många skämt relaterade till sniglar.

@carnegiemnh

#nöjd #timelapse #fyp #naturhistoriska museet #happylittletrees

♬ Närmare av Nauges – sethanielc

Och vad skulle museerna vara utan vaxutställningarna? Med tanke på några tillfällen, och roliga vid andra, lyckas dessa repliker av mänskliga personer utspridda överallt ibland överraska mer än en besökare på grund av deras otroliga likhet med verkligheten, även om resultatet vid andra tillfällen är så katastrofalt att de hamnar blir allt. en nationell meme.

@slingshotazzy

AdMadame Tussauds 🔥 # meetmyfam #lastminutexmas #howiwalk #foryoupage #fyp #waxmuseum

♬ original ljud – slingshotazzy300

En exploaterad trend

Hur kan det vara annorlunda, många användare som vill öka antalet mottagna gillanden och antalet visningar använder dessa populära hashtags för att lägga upp sina egna skapelser och skrapa några extra visningar. Detta ger en helt felaktig bild av avsikten med etiketterna, men vi vet redan hur den här sociala mediasaken fungerar och strävan att vara en influenser på Tik Tok. Kom ihåg att om du vill bli inspirerad och original kan du alltid titta på olika kreativa profiler för Tik Tok för att se inlägg med glädje och det är verkligen användbart.

0 Shares