Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Tidal öppnar inte? Prova detta

Om din Tidal-app fortsätter att krascha eller fryser kan dessa snabba lösningar hjälpa.

En tidal-musikapp som inte svarar eller kraschar är irriterande men borde vara lätt att lösa. Använd den här checklistan för att ta reda på varför Tidal inte fungerar på din enhet, och du kommer tillbaka att streama musik i vacker HD på nolltid.

Försök först att starta om enheten. En omstart är ofta allt som krävs för att få Tidal igång igen. Om det inte gör någon skillnad, försök att avinstallera och ladda ner Tidal-appen igen.

Inte bra? Nästa stopp är att kolla statusen för Tidal för att se till att sajten inte är nere – en Twitter-sökning efter “Tidal down” är alltid en bra satsning.

Kontrollera nu att du kör den mest uppdaterade versionen av Tidal. Och är din enhets programvara uppdaterad? Att inte hänga med i den senaste programversionen kan orsaka problem med att köra appar, oavsett vilken mobil enhet du använder.

Om Tidal inte fungerar på din Android-telefon, försök att rensa cachen från korrupta filer genom att hålla ned Tidal-ikonen > App info > Rensa cache. På iOS kan du prova samma fix genom att gå till inställningar > Tidvattens > Rensa appcache vid nästa lansering.

provat allt? Inte bättre? Kontakta Tidal support här för att skicka in en begäran om hjälp.