Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ticketmaster Köp nu Betala senare: En detaljerad guide

Köp nu Betala senare är en av de mest flexibla betalningsfunktionerna i ticket master, som gör att du kan betala när det passar dig även utan ränta via PayPal och andra betalningsgränssnitt.

Ticketmaster, en ledare inom evenemangsbiljettförsäljning, erbjuder ett köp nu, betala senare (BNPL)-alternativ för kunder som vill säkra biljetter till sina favoritevenemang utan att betala hela priset i förväg.

Den här guiden går igenom vad BNPL är, hur du använder det på Ticketmaster och vad du behöver veta innan du väljer denna betalningsmetod.

Förstå betalningsalternativet för Ticketmaster “Köp nu, betala senare”.

Köp nu, betala senare är ett betalningsalternativ som gör att du kan köpa varor omedelbart och betala för dem över tid, vanligtvis genom avbetalning. Detta kan vara ett intresse-free arrangemang eller inkluderar räntor och avgifter, beroende på leverantör och specifika villkor.

Ticketmaster’s BNPL-alternativ

Ticketmaster samarbetar med flera BNPL-tjänster, som t.ex PayPal betala senare, Klarna och bekräfta, erbjuder olika planer som låter dig fördela kostnaden för dina biljettköp över tiden.

PayPal betala senare

Två typer av alternativ finns tillgängliga i PayPal – PayPal Plan 4 och PayPal Monthy. I “Betala på 4” du kan göra ett köp och betala av det i “fyra omgångar” varannan vecka utan ränta. Det andra alternativet är “Betala varje månad” där du kan välja att sprida dina betalningar över “6, 12 eller 24 månader” beroende på vad som bäst passar din ekonomiska situation.

Klarna

Klarna är en annan BNPL-tjänst som samarbetar med Ticketmaster. Det låter dig dela upp ditt köp i “fyra lika betalningar” med den första betalningen som tas vid köptillfället och de återstående tre hämtas varannan vecka. Alternativt erbjuder Klarna även möjligheten att betala “inom 30 dagar” eller för att finansiera ditt köp över en längre period med ränta. Om du möter platsbegränsningar kan du gå till Paypal.

Bekräfta

Även om Ticketmaster inte direkt samarbetar med Affirm, accepterar de andra BNPL-alternativ som kan vara liknande. Affirm erbjuder vanligtvis en månatlig betalningsplan över en “tre, sex eller tolv månader” period, ofta med intresse.

Att använda Köp nu, betala senare (BNPL) på Ticketmaster är en enkel process. Så här kan du göra det:

  1. Välj ditt evenemang: Hitta evenemanget på Ticketmaster du vill delta och klicka på det för att “se biljett” alternativ.
  2. Välj dina biljetter: Välj önskade platser och fortsätt genom att klicka ‘Nästa’ eller “Fortsätt” för att gå vidare till nästa steg.
  3. Fortsätt till utcheckningen: Granska ditt biljettval och tryck ‘Kolla upp’ för att påbörja köpprocessen.
  4. Logga in eller skapa ett konto: Om du inte redan är inloggad kommer du att uppmanas att antingen logga in på ditt Ticketmaster-konto eller skapa ett nytt.
  5. Ange dina uppgifter: Fyll i eventuell personlig information och faktureringsinformation som behövs för att bearbeta biljettköpet.
  6. Välj betalningsmetod: När du kommer till betalningssektionen, leta efter BNPL-alternativen. Det här skulle kunna vara “PayPal betalar senare, Klarna” eller annan tillgänglig tjänst.
  7. Välj BNPL-alternativ: Välj den BNPL-tjänst du vill använda. Du kan omdirigeras till tjänstens webbplats eller app för att slutföra installationsprocessen.
  8. Slutför BNPL-installationen: Följ anvisningarna för att ställa in din betalningsplan. Detta kan innefatta att logga in på ditt BNPL-konto och godkänna villkoren för betalningsplanen.
  9. Slutför ditt köp: När du har ställt in din BNPL-betalningsplan kommer du att omdirigeras tillbaka till Ticketmaster för att slutföra din transaktion.
  10. Bekräftelse: Granska dina beställningsuppgifter och bekräfta ditt köp. Du bör få ett e-postmeddelande från Ticketmaster som bekräftar din beställning och ett annat från BNPL-tjänsten som beskriver din betalningsplan.

Och det är allt! Du har säkrat dina biljetter med BNPL på Ticketmaster och kan njuta av ditt evenemang samtidigt som du hanterar dina betalningar över tiden.

Hur PayPal betalar senare förbättrar din Ticketmaster-upplevelse

Bekvämlighet och flexibilitet

Ticketmaster Later ger en sömlös kassaupplevelse. När du har valt dina biljetter på Ticketmaster kan du välja mellan olika BNPL-betalningsplaner. Denna flexibilitet säkerställer att du inte missar ett evenemang på grund av budgetbegränsningar vid köptillfället.

Budgetvänliga lösningar

Ticketmasters betalningsfunktion överensstämmer med många människors lönescheman varannan vecka, vilket gör det enklare att planera och budgetera för underhållningsutgifter utan att känna knipan på en gång.

Inga överraskningar

Du kommer att se alla betalningsvillkor i förväg, utan dolda avgifter eller avgifter, så att du kan fatta ett välgrundat beslut som är bäst för din ekonomi.

Enkel hantering

Du kan spåra dina delbetalningar, få påminnelser och till och med göra tidiga betalningar om du vill, allt inom Ticketmasters användarvänliga gränssnitt.

Säker och pålitlig

Du kan vara säker på att din ekonomiska information skyddas av Ticketmaster och din respektive plattform. Det stöds av ett av de mest pålitliga namnen inom onlinetransaktioner.