Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Thursday Night Football: Amazon Primes AI-funktioner förklaras

Blitzing är en integrerad del av alla defensiva strategier i NFL, och förmågan att veta när det kommer att hända kan skilja en bra quarterback från en fantastisk quarterback. Men tänk om publiken kunde ta del av analysen?

Med funktionen Defensive Targets har Amazon Prime tränat maskininlärningsmodeller på 35 000+ uppspelningar för att gissa när det kommer att hända. Kroppsspråk, position före knäppning och generella spelarrörelser tas i beaktande för att ge tittarna potentiellt spelomvälvande spel i realtid.

Prime mål

De säger att försvar vinner mästerskap, men det är ganska svårt att vinna matchen utan att göra några poäng på offensiven. Lyckligtvis rullar dessa AI-funktioner ut på båda sidor om bollen, och Prime Targets borde få vissa tittare att tro att de faktiskt kan spela.

Med Prime Targets kommer tittarna att kunna se det exakta ögonblicket en vidöppen mottagare eller annan passfångare är vidöppen. En liten grön bubbla kommer att dyka upp runt den öppna spelaren, vilket indikerar att försvararen har lämnat i dammet.

Nyckelspel

Om du någonsin har missat SportsCenter och velat få en omfattande sammanfattning av spelet, vet du att det inte alls är så enkelt som det borde vara. Lyckligtvis tar Amazon Prime hänsyn till detta för att förse dig med spelhöjdpunkter som faktiskt ger dig allt du behöver veta.

Mycket liknande Google Bard funktioner som kan sammanfatta mötesanteckningar, Key Plays-funktionen kommer att använda AI-teknik för att tillhandahålla en omfattande uppsättning spelhöjdpunkter, vilket hjälper dig att förstå vad som hände utan att faktiskt behöva titta på spelet (eller en 15-minuters “recap” på YouTube).

Fjärde nedre territoriet

Att gå för det på fjärde ner har blivit ett populärt alternativ för NFL-tränare, eftersom analyser visar att flytten kan vara statistiskt fördelaktig i rätt scenarier.

Nu kommer tittarna att kunna förstå exakt när dessa scenarier uppstår med Fourth Down Territory-funktionen. Detta kommer att ge liveodds och statistik baserat på hur sannolikt ett lag är att konvertera på fjärde försök.

Fältmål Målzoner

Det finns inget mer spännande än slutet på en NFL-match när ett lag bara förlorar med tre poäng. För närvarande visar sändningar den mållinjen på fältet, den plats på fältet där sparkaren är åtminstone något sannolikt att göra sparken.

Funktionen Field Goal Target Zones kommer att lägga till den funktionen och tillhandahåller flera rader på fältet som visar sannolikheten för varje plats. På så sätt kommer du att veta exakt hur stressad du behöver vara om ditt lag slår dubbelt innan halvtid.