Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Thrivecart vs Shopify & Hur man använder dem tillsammans

Redaktörens anmärkning: Både Thrivecart och Shopify är lika populära e-handelslösningar. Beroende på dina krav och val kan du välja en av de två. Ta en titt på vad dessa plattformar erbjuder och vem de servar bäst. Och om du redan är på en av dem och vill byta, ta hjälp av ett bra programvaruutvecklingsföretag som erbjuder Migreringstjänster från Thrivecart till Shopify och vica versa. De hjälper dig att göra det snabbt och säkert.

Online produkt- och tjänsteleverantörer behöver mer än bara en högt rankad webbplats med mycket trafik.

Hög sökmotorrankning säkerställer att många människor ser dina produkter och tjänster, men det betyder inte att de faktiskt kommer att köpa dina produkter också.

För att få riktiga affärer från kunderna behöver du en kundvagn och ett betalningssystem.

Du behöver en digital transaktionsmekanism som samlar in betalningar från kunder på ett säkert och säkert sätt och som även ger dem tillgång till vad företaget än säljer.

Kundvagnar är också en av de viktigaste funktionerna i ett onlineföretag.

Det är dock väldigt få företag som förstår hur man väljer en kundvagn för sig själva, eller vad dessa vagnar ens har att erbjuda.

Fördelar med kundvagnar

Det finns många bra saker som digital teknik kan göra för dig.

Shoppingvagnar online är ett viktigt verktyg för e-handelsbutiker.

Du kan använda det inte bara för att ladda ett kreditkort utan göra mycket mer tack vare massiva förbättringar av kundvagnar under åren.

Naturligtvis bör en kundvagn kunna utföra sin kärnfunktion, men varje kundvagn värd sitt pris bör ha några extra funktioner som hjälper onlineföretag att sälja sina produkter eller tjänster mer effektivt.

Några av de stora fördelarna med kundvagnar inkluderar följande.

 • Acceptera kundbetalningar:Kundvagnsplattformen är den underliggande mjukvaran som möjliggör olika digitala betalningsmodeller. De flesta onlineåterförsäljare accepterar betalningar via PayPal, banköverföringar, kredit-/betalkort, Apple Pay, Amazon Pay, etc. Avancerade vagnar accepterar även betalningar som en engångstransaktion, prenumeration med återkommande månadsbetalningar och långsiktiga betalningsplaner.
 • Konvertera potentiella kunder till kunder:Många kundvagnar följer en beprövad layout eller design. Dessa vagnar ger människor valet att använda antingen en enkel eller flerstegs kassa. De tillåter också stöd genom ytterligare konverteringselement som vittnesmål och betyg.
 • Generera högre försäljning:Kundvagnar låter dig skapa nya affiliates och hantera dem på din webbplats. Du kan skapa rabatter, kuponger och andra incitament som merförsäljningar med ett klick och bumpererbjudanden.
 • Större integration:Kundvagnar kan integreras med den befintliga affärsteknologin för att förbättra marknadsförings- och försäljningsinsatserna. De kan kopplas till CRM- och e-postmarknadsföringsverktyg, kopplas till ett medlemskapsplugin eller din föredragna betalningshanteringsplattform.
 • Aktiv support:Kundvagnar drivs av digitala företag som erbjuder en mängd olika supportalternativ, inklusive noggrann dokumentation och en aktiv community som erbjuder hjälp och stöd. Du kan också snabbt komma i kontakt med utvecklaren via telefon eller livechatt.

Hur används kundvagnar

Företag kan sälja alla typer av produkter och tjänster via en kundvagnsplattform.

Om du funderar på att sälja dina produkter online via din egen webbplats kan du installera kundvagnsmjukvaran och länka den till produkterna för att göra processen enklare för kunderna.

Även om vissa kundvagnar har sina begränsningar kan du sälja nästan vad du vill så länge de nödvändiga integrationerna är på plats.

Den typ av produkter du kan sälja via en kundvagn kan delas in i tre kategorier:

 • Tjänster:Du kan sälja avtalsenliga återkommande tjänster som transport, gymmedlemskap och försäkring. Du kan också sälja engångstjänster eller frilansarbete online som skrivande, redovisning, webbdesign och programmering.
 • Fysiska produkter:Fysiska produkter är ganska populära i onlinebutiker. Det finns ingen gräns för hur många produkter du kan sälja eller vilken bransch de kommer från. Du kan sälja allt från stationära och gratulationskort till elektronik, kläder, skönhetsprodukter och till och med möbler.
 • Digitala produkter:Dessa är en speciell kategori av produkter. Digitala produkter inkluderar programvara och kodfiler som e-böcker, designmallar, ljudklipp och videor.

Eftersom du kan integrera alla typer av produkter och tjänster i din webbbutik kan du sälja i stort sett vad du vill på din e-handelssida.

En kundvagn på nätet kommer att göra det lättare för dig att hålla reda på ditt lager och även göra det bekvämare för dina besökare att bläddra igenom dina produkter och tjänster.

Alternativ för kundvagnar

Om du på allvar överväger idén att marknadsföra ditt företag genom en digital plattform, bör du känna till de kundvagnsalternativ som är tillgängliga för dig.

Du kan välja ett av de två alternativen: en värd kundvagn eller en licensierad kundvagn.

Hosted kundvagnar

Hosted av ett tredjepartsföretag som driver plattformen, är serverunderhållet, säkerhetskopieringarna och uppgraderingarna för dessa kundvagnar värdens ansvar.

Det som är bra med värdbaserade kundvagnar är att värd i allmänhet kommer free eller till en mycket låg avgift som befriar ditt företag från huvudvärken att hantera plattformen själv.

Det största problemet med värdvagnar är att kunder kommer att dirigeras till en tredje parts domän för att hantera betalningar.

Licensierade kundvagnar

Licensierade kundvagnar ger företagare bättre kontroll och låter dem bygga sina egna specifika vagnar. Företag kan anpassa dem efter sina specifika behov.

Det finns större flexibilitet för att ändra plattformsfunktioner och funktionalitet. De kan också lägga till verktyg från tredje part om det behövs.

Nackdelen är att företag kommer att behöva investera en stor summa pengar i kundvagnen. De kommer också att behöva utbilda specialiserade IT-experter och teknisk supportpersonal för att få jobbet gjort.

Hosted-lösningar är vanligtvis bra för nya företag som precis har startat sitt eget företag.

De kräver ingen teknisk expertis och investeringar. Inledningsvis måste ett företag fokusera på sin kärnverksamhet snarare än att försöka bygga effektivitet så att de kan nöja sig med värdbaserade kundvagnar.

När ett företag väl kommer igång och börjar generera regelbunden försäljning är det dock bättre att byta till en licensierad kundvagn.

Företag har mer kontroll och kan erbjuda kunderna bättre shoppingupplevelse med en licensierad kundvagn.

ThriveCart kundvagn

ThriveCart är en kundvagnsapp som hjälper företag att marknadsföra sina produkter online.

Den kan användas för att ta emot betalningar för tjänster, fysiska produkter, prenumerationer och digitala produkter från kunder.

Förutom sin kärnfunktion att ta emot betalningar, erbjuder vagnen ytterligare funktioner för företag.

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Det är en lättanvänd app som låter kunder skapa kassasidor som omvandlar klick till försäljning.

Den har ett marknadsföringselement som dramatiskt kan öka företagens vinster genom att skapa uppförsäljningar, nedförsäljningar och stötar för företaget.

Teamet bakom ThriveCart har varit väldigt smarta i att designa denna kundvagn.

De har sett till att det kan integreras i en tredjeparts e-postmarknadsföringsprogramvara, andra betalningsbehandlare, webinarmjukvara och medlemskapsprenumerationsverktyg. Du kan använda den tillsammans med nästan allt du kan tänka dig.

Oavsett om du marknadsför dina företagsprodukter på din egen webbplats, Facebook-sida eller via e-postmarknadsföring, länkar ThriveCart enkelt till alla typer av populära appar och affärsplattformar.

Det gör uppgiften att marknadsföra produkter till din kund mycket enklare.

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

ThriveCart-funktioner

Det främsta försäljningsargumentet för ThriveCart-plattformen är hur den kan integreras med ett stort antal tredjepartsmarknadsförings- och transaktionsplattformar.

Några av de bästa funktionerna som erbjuds av programvaran inkluderar följande.

ThriveCart Klicka på Merförsäljning

En merförsäljning är en marknadsföringsstrategi där du erbjuder ytterligare produkter till dina kunder direkt efter att de har gjort ett köp.

Tanken är att en kund som har köpt något från din butik är mer benägna att köpa igen om de får tillräckligt med incitament.

En 1-klicks merförsäljning gör att dina kunder kan lägga till den erbjudna artikeln till sin beställning under process utan att behöva ange sina kortuppgifter igen.

De kan helt enkelt klicka på en knapp och lägga till föremålet på merförsäljningssidan.

Merförsäljningsfunktionen gör det mycket enkelt för kunder att köpa ett extra erbjudande från dig.

Marknadsföringstaktiken hjälper till att bygga lojalitet, ökar din försäljning och ger kunderna en möjlighet att upptäcka fantastiska rabatter på andra produkter i din butik.

ThriveCart låter dig välja specifika produkter och tjänster att lägga till ditt erbjudande.

ThriveCart Bump Erbjudande

Detta är en cool funktion som gör att ditt företag kan öka vinsten per order. Det låter dig öka försäljningen genom att erbjuda tillägg vid kassan.

Bumpen låter dig presentera dina kunder med en produkt relaterad till deras nuvarande kundvagn. Anta till exempel att en kund köper en fitness-slagsäck från din butik.

Du kan lägga till ett par boxningshandskar eller ett 2-veckors träningspass som en stöt som kan förbättra din totala försäljning.

ThriveCart låter dig placera bump-erbjudandet som en kryssruta på kassasidan och det är mycket synligt för dina kunder.

Besökare behöver inte använda utcheckningen två gånger eftersom de helt enkelt kan kryssa i rutan för att lägga till varan och fortsätta.

ThriveCart designmallar

ThriveCart kommer med ett stort antal inbyggda designmallar som gör det lättare att anpassa din kassaprocess.

Den har hundratals kassamallar med unika färger, knappar och teman som ger dig många alternativ för anpassning.

Du kan välja att implementera kassaformulär i en ettstegs- eller tvåstegsprocess och lägga till ett bra utbud av stilar.

Rätt kassamall baserad på din bransch och dina produkter kommer att ge dig höga nivåer av anpassning beroende på dina affärsbehov.

ThriveCart Cross-Platform Integration

Detta är huvudområdet där ThriveCart lyser. Programvaran låter dig integrera kundvagnen med ett stort antal tredjepartsprogram för att ge dig bättre marknadsförings- och försäljningsmöjligheter.

Den kan kopplas till e-postprogram som infusionsoft för att automatiskt skicka ett e-postmeddelande till din kund när de bekräftar ett köp med din butik.

ThriveCart kan också arbeta med sociala medieplattformar som Facebook, Instagram och Twitter för att marknadsföra dina produkter och tjänster. Du kan också använda Zapier för att länka den till nästan vilken programvara som helst på marknaden.

Ytterligare funktioner som erbjuds av ThriveCart inkluderar,

 • 1-Klicka på popup-vagnar
 • 1-Klick merförsäljning
 • Associerad center
 • Inbäddade vagnar
 • Trattbyggare
 • Kampanjkoder
 • Återkommande prenumerationsbetalningar
 • Engångsbetalningar
 • Split testning
 • Raka och enkla kassasidor
 • Webhooks

ThriveCart-varukorgen erbjuder ett stort antal plattformar som kan integreras med dess tjänst

 • Aktiv kampanj
 • AWeber
 • Clickbank
 • Convertkit
 • Ever Webinar
 • GetResponse
 • Gå till webbseminarium
 • Dropp
 • Rand
 • Paypal
 • Hubspot
 • Zapier (låter kundvagnen fungera med alla andra autosvarstjänster)
 • Shopify
 • Sendlane
 • OntraPort
 • MailChimp
 • Infusionsoft

Mjukvaran har bra stöd från utvecklare. Nya integrationsalternativ läggs till hela tiden, vilket gör ThriveCart till en av de mest integrerade plattformarna som finns.

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Vem är ThriveCart för?

ThriveCart integreras enkelt med nästan alla populära e-postsvarare på marknaden.

Detta innebär att dina kunder snabbt kan meddelas om sina köp i realtid på bara några sekunder.

Om du säljer fysiska produkter kommer ThriveCart att ge dig kompletta alternativ för att sälja och registrera din försäljning.

Det kan ta fullständig leveransinformation från kunder och vidarebefordra leveransadressen till din leveranstjänstleverantör.

Den innehåller alternativ för att lista t-shirts, medlemsboxtjänster, elektronik, leksaker och till och med livsmedelsprodukter.

Företag som säljer digitala produkter som e-böcker, kurser, musik och andra digitala medier kan också använda kundvagnen för att sälja sina erbjudanden felfritt.

Det låter dig erbjuda kunder möjligheten att betala genom en mängd olika EFT-plattformar och du kan ta så mycket information om ett köp som du vill.

Företag som erbjuder tjänster kommer också att tycka att ThriveCart är en användbar kundvagn. Det kan ta både engångsbetalningar och återkommande betalningar och hantera alla abonnemangsavräkningar enkelt.

Om du säljer medlemsartiklar eller prenumerationer med ThriveCart ger det dig möjligheten att automatisera och tagga samtal baserat på avvecklingstillfällen.

Slutligen kan vagnen användas av tekniska experter och proffs på marknaden som erbjuder specialiserade tjänster till kunder.

Mjukvaran låter dem skicka automatiserade digitala fakturor och betalningskvitton och möjliggör mycket bättre kundservice.

Shopify kundvagn

Shopify är ett betalningsprogram för e-handel som är baserat på molnet. Det låter företag och entreprenörer starta onlinebutiker för sina produkter och tjänster.

Onlinebutiker kan sälja nästan vad som helst med detta kundvagnsprogram.

Plattformen är byggd på programmeringsspråket flytande med öppen källkod och drivs från Ottawa, Kanada.

Shopify är mycket lätt att implementera, vilket är en av dess viktigaste försäljningsargument. Företaget erbjuder en 14-dagars free provperiod för att låta handlare testa programmet innan de köper det.

Den levereras med ett stort antal anpassningsbara mallar och onlineleverantörer kan välja programmets fullständiga tema för deras behov.

Det möjliggör massiv integration med ett stort antal betalningsplattformar på över 50 språk runt om i världen.

Ytterligare funktioner inkluderar återställning av övergiven kundvagn och produkt- eller tjänsttillägg för kunder.

Shopify-funktioner

Shopify kommer med ett stort antal användbara funktioner för kunder.

Shopify Unlimited produktlista

Företag som använder Shopify-vagnen kommer att kunna lista så många produkter i sin butik som möjligt.

Vissa onlineåterförsäljare sätter fortfarande begränsningar på antalet produkter som kan visas för kunder, men Shopify ger kunderna fullständig makt för listor.

Shopify bandbredd och lagring

Varukorgen debiterar inte kunderna extra baserat på antalet onlinekunder som besöker butiken eller antalet filer eller bilder de laddar upp för produkterna.

Men videor stöds inte för produkter.

Shopify POS-transaktioner

Företag kan sälja sina produkter direkt via listorna på webbplatsen eller lägga till ett popup-fönster som låter dem behandla beställningar.

Appen tillåter också företag att acceptera banköverföringar eller ta emot postförskott.

Shopify försäljningskanaler

Shopify kan användas för att sälja produkter online via e-handelsbutiken för företag eller en mängd olika marknadsföringskanaler online.

Till exempel kan ett företag använda Facebook, Instagram och Pinterest för att lista sina produkter och sälja dem till kunder.

Varje försäljningsplattform ansluter till Shopify och låter företag hålla reda på sina produkter, kunder och aktiva beställningar över olika kanaler.

Shopify-bedrägeriförebyggande

Shopify-vagnen marknadsförs som en säker och säker kundvagnsplattform.

Den har en inbyggd funktion för bedrägerianalys som flaggar kundorder som verkar vara potentiellt bedrägliga.

Beställningarna som markeras av vagnen uppmärksammas leverantörerna och de kan vidta åtgärder för att göra ytterligare förfrågningar, annullera beställningen eller acceptera den baserat på kundens förståelse.

Shopify orderplacering

Säljare kan också skapa och skicka kundorder för deras räkning. Till exempel, om en kund kommer i kontakt med kundsupportrepresentanten genom ett samtal, kan de be ombudet att slutföra beställningen åt dem.

Agenten kan fylla i beställningen och skicka ett kvitto till kunden med fullständig beställningsinformation.

Shopify rabattkoder

Du kan också använda varukorgen för att generera och skicka rabattkoder till kunder.

Dessa koder hjälper kunderna att köpa produkter och tjänster från din butik.

Du kan använda koder för att välkomna nya kunder, erbjuda exklusiva säsongsrabatter och belöna kunder för att hänvisa dina produkter till andra.

Shopify-integration

Shopify kan integreras med hundratals tredjepartsprogram och du kan migrera data från en plattform till en annan med lätthet.

Populära plattformar som fungerar bra med Shopify inkluderar,

 • Oberlo
 • Google Analytics
 • Lucky Orange
 • MailChimp
 • Springbot
 • io
 • LojalitetLion
 • Digitala nedladdningar
 • Zapier
 • HubSpot
 • Transportör
 • Grossistklubb
 • Shippit
 • Weglot Translate
 • Koongo
 • Ecomdash
 • Saguno

För vem är Shopify?

Shopify används av tiotusentals återförsäljare över hela världen.

Dess enkla att implementera gränssnitt, kraftfulla integrationsalternativ och designanpassning gör den till en kraftfull utmanare inom den digitala kundvagnsdomänen.

För att börja sälja behöver du bara en Shopify-plan och produkter eller tjänster som du faktiskt vill sälja.

Att registrera sig i Shopify-butiken tar mindre än några minuter och du kan börja sälja direkt efter bekräftelse.

Du kan välja den målplats där du ska sälja dina produkter eller tjänster.

Om du vill stanna inom en geografisk plats, till exempel din hemstad eller stad, kan du ställa in det alternativet. Detta är idealiskt om du själv ska leverera produkter till din destination.

Å andra sidan, om du vill använda en tredje parts frakttjänster som USPS eller FedEx, kan du kanske sälja produkter i ett mycket större geografiskt område.

Om du behandlar minst 30 beställningar varje månad för onlineförsäljning och inte vill ha huvudvärken att säkra eller arbeta med dessa beställningar själv, bör du överväga Shopify som ditt kundvagnsprogram.

Slutsats – Thrivecart vs Shopify

Både Thrivecart och Shopify minskar arbetsbelastningen för nätbutiker genom att ge ett automatiserat order- och betalningssystem för deras produkter.

ThriveCart erbjuder större integration med programvara från tredje part men har en högre inlärningskurva och nybörjare kommer att få svårare att arbeta med den.

Den har merförsäljnings- och bumpfunktioner som du inte hittar med Shopify som uppmuntrar kunder att köpa mer.

Shopify är lättare att använda och förstå för nya företagare men erbjuder inte den högre integrationen.

Den har bra bedrägeriförebyggande och du kan lista obegränsat med produkter på plattformen.

Båda kartprogramvaran ger dig massor av anpassningsalternativ och är utmärkta för digital marknadsföring.

Nya entreprenörer tycker att Shopify är ett bra val för deras behov medan mer erfarna digitala företag kommer att föredra Thrivecart det bättre alternativet.