Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Thinx, Spotify och andra varumärken som vi gärna vill se mer innehåll från

BrandsWedLoveToSeeMoreContentFrom-1.jpg

En av de roligaste delarna av jobbet inom content marketing är att komma med nya och innovativa innehållsidéer för våra kunder (och vårt eget företag)! Vi älskar att tänka på sätt att hjälpa varumärken att visa upp sin expertis och bygga branschinflytande genom innehåll.

På Influence & Co. tänker vi ärligt talat på innehåll så mycket att vi till och med spenderar vårt free tid att tänka på hur andra företag kan skapa och utnyttja innehåll som deras publik kommer att älska. Så vi frågade vårt team: Om du kunde skapa en innehållsstrategi för vilket företag som helst, vad skulle du göra?

Så här bestämde vi oss:

THINX

Kelsey Meyer, VD

“THINX (företaget som säljer periodsäkra underkläder) erbjuder en möjlighet att vara en plattform om kvinnors hälsa, kroppspositivitet, feminism och mer”, sa Kelsey. “Dess nuvarande blogginnehåll verkar dels vara i linje med den typen av strategi och dels scattershot. Just nu innehåller bloggen popkultur och politiska ämnen som bara verkar tangentiellt relaterade till varumärket.”

THINX har möjligheten och ett grundläggande ramverk för att skapa och dela innehåll som stärker kvinnor och personer med mens. Hur föreslår Kelsey att de drar nytta av det?

”Jag skulle fokusera bloggstrategin på mer pedagogiskt innehåll som hör ihop med varumärkets uppdrag. Jag skulle föreslå att dess strategi utökas till att omfatta off-site-innehåll på publikationer som passar sin målgrupp, som kanske Refinery29 eller till och med Buzzfeed.”

Spotify

Bob Overmann, redaktör

“Spotify är enormt innovativt på marknaden för musikstreaming,” sa Bob. “Dess ‘Discover Weekly’-funktion använder en kombination av mänsklig kuration och teknik för att föreslå ny musik med otrolig noggrannhet. Spotify löser också problemet med flera användare per profil på ett intressant sätt. Det är ett coolt, snabbväxande företag, och jag tror att innehåll kan hjälpa det att växa ännu snabbare.”

Spotify har för närvarande en blogg som innehåller en blandning av bidragsgivare, och dess innehåll sträcker sig från kort till lång. Så hur skulle Bob ändra på det?

“Jag skulle inkludera mer tankeledarskapsinnehåll. Tyvärr visar inte Spotifys blogginnehåll särskilt mycket personlighet eller ger många åsikter utöver de som direkt gynnar eller främjar Spotify. Jag skulle vilja se Spotify diskutera hur bred, billig tillgång till strömmande media kan minska piratkopiering av media. Jag tror att människor stjäl media inte för att de inte vill betala för det, utan för att det är det bekvämaste sättet att komma åt innehållet. Spotify har gjort ett fantastiskt jobb med att göra en enorm variation av musik tillgänglig för sin publik.”

Föreslå

Cherish Grimm, vicepresident

“Jag älskar Proposify eftersom det gör det så snabbt och enkelt att skapa förslag som matchar dina tjänster och din design,” sa Cherish. ”Att skapa förslag är en uppgift som många team inte har kapacitet att göra, men det är något som alla behöver. Företaget har en blogg med regelbundet publicerat innehåll, och jag tror att de kan göra mer.”

Proposify är programvara för försäljningsförslag, och dess blogg erbjuder innehåll som kompletterar aspekter av försäljning, lead gen och dess mjukvara. Hur skulle Cherish rekommendera att det förbättrar sitt förhållningssätt till innehåll?

“Eftersom Proposifys mjukvara är specialiserad för försäljning, kan inklusive mer försäljningsrelaterat innehåll vara värdefullt för dess publik och kunder. Jag skulle vilja se Proposify skapa innehåll om nyckeldelarna i säljprocessen, vanliga platser där människor och säljteam kommer till korta, och hur det föreslår att team övervinner dessa försäljningsutmaningar.”

Nerd Fitness

Matt Langenhop, redaktör

“Steve Kamb och hans team är inspirerande, roliga och har hjälpt mig att förändra mitt liv så mycket redan,” sa Matt. “Jag vill hjälpa fler människor att upptäcka den här resursen och dra nytta av Nerd Fitness Rebellion som jag gjorde!”

Nerd Fitness publicerar redan bra innehåll på sin blogg. Faktum är att hela verksamheten började som en blogg. Dess grundare, Steve, publicerade riktigt intressant innehåll som kopplar samman träningskamper med popkulturämnen, som filmer, videospel och mer. Den har också ett nyhetsbrev via e-post och till och med en bok. Vad föreslår Matt att Nerd Fitness gör härnäst?

“Det finns så många saker som Nerd Fitness-teamet får rätt. Men om du inte snubblar in på bloggen eller stöter på en vän som redan är på NF-tåget, kanske du inte är medveten om dess existens. Steves innehåll är så roligt och engagerande att han kunde få seriös dragning med gästbidragsinnehåll i andra hälso- och fitnesspublikationer. Och med en livlig blogg att länka tillbaka till för att fånga leads, skulle han sannolikt ha snabb och explosiv framgång.”

Southwest Airlines

Taylor Oster, marknadschef

Det stämmer: Jag hade så roligt med den här aktiviteten att jag bestämde mig för att dela med mig av mina egna idéer för ett företag som jag tror skulle kunna göra många fantastiska saker med innehåll.

En av mina favoritdelar om att flyga med Southwest Airlines (OK, utöver de leende flygvärdinnorna, free incheckade väskor och läckra kringlor) läser Southwest Magazine. Varje gång jag är på planet ser jag fram emot att kolla in det senaste numret. Jag vet, jag vet: jag är helt och hållet en nöjd tjej rakt igenom.

Southwests innehåll tilltalar mängden människor som flyger med det varje dag. Den publicerar en blandning av livsstilsartiklar, roliga spel och aktiviteter, resespotlights och till och med lite information om företaget och dess kultur.

Jag älskar särskilt de bitar som ger läsarna en titt in i ledningen och ledarstilen på företaget. Jag minns att jag en gång läste en artikel om hur ledarteamet arbetade med anställda för att göra om sina uniformer. Att lära sig om hur Southwest arbetar med sitt företag för att göra arbetsplatsen till en där anställda älskar att arbeta gjorde mig verkligen gladare över att flyga sydväst.

Om jag antog varumärkets innehållsstrategi skulle jag föreslå att gå digitalt. Jag vet att print verkligen är det bästa sättet att få kontakt med sin publik i luften, men Southwest skulle kunna överväga att lägga till lite videoinnehåll till sina streamingtjänster ombord. Tänk om den skapade en original underhållningsserie à la Netflix?

Jag skulle också uppmuntra dess ledningsgrupp att skriva om sin innovation och kultur i onlinepublikationer. Jag kan se samma historia som jag nämnde tidigare verkligen lysa i en onlinepublikation som Inc. eller Entrepreneur.

Finns det några innehållsidéer som du skulle älska att se ditt favoritmärke publicera? Dela dina idéer i kommentarerna nedan!